اقتصادی 19:36 - 15 مهر 1403
رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال ۷ تا ۸ میلیون تن مرکبات در کشور تولید شود.

پیش‌بینی تولید ۸ میلیون تن مرکبات برای امسال

اکبر یاوری در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: قیمت سیب زمینی، پیاز، گوجه فرنگی و خیار به عنوان قوت اصلی مردم نوسانی نداشته است.

او قیمت هرکیلو سیب زمینی را ۱۲ تا ۱۶ هزارتومان اعلام کرد و افزود: نرخ کنونی هرکیلو پیاز شیری و قرمز ۱۲ تا ۲۰ هزارتومان، گوجه فرنگی ۸ تا ۱۴ هزارتومان، خیار رسمی ۲۰ تا ۳۰ هزارتومان و خیار گلخانه ۲۸ تا ۳۵ هزارتومان است.

یاوری ادامه داد: وزارت جهاد به عنوان متولی تولید با احتساب میزان تولید و مصرف، مابقی محصول را باید صادر کند تا بازار به تعادل برسد. به عنوان مثال در خصوص سیب زمینی ۷۰۰ هزارتن محصول مازاد بر نیاز کشور است که باید به بازارهای هدف صادر شود.

رئیس اتحادیه بارفروشان با بیان اینکه کمبودی در عرضه میوه های پاییز نداریم، افزود: نرخ کنونی هرکیلو انار ۲۰ تا ۳۵ هزارتومان، نارنگی ۲۰ تا ۳۰ هزارتومان، لیموشیرین ۲۰ تا ۳۵ هزارتومان و سیب پاییزه ۲۰ تا ۳۵ هزارتومان است که حداکثر با احتساب ۳۵ درصد سود باید در خرده فروشی ها عرضه شود.

او تولید سیب درختی را ۴ میلیون و ۵۰۰ هزارتن اعلام کرد و گفت: برآوردها حاکی از آن است که امسال ۷ تا ۸ میلیون تن مرکبات تولید شود که با احتساب مصرف داخل با مازاد محصول روبرو هستیم.

خبرنگار: آزاده محبی


12101361
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، قیمت کالاهای اساسی نظیر گوشت قرمز، گوشت مرغ، لبنیات و برنج مصرفی سبد خانوار نوساناتی داشته که بخشی از این التهابات مربوط به ضعف نظارت ها در بازار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مطابق اعلام سازمان هواشناسی امروز (جمعه) همچون چند روز اخیر و با تداوم فعالیت سامانه بارشی، در اغلب مناطق کشور شاهد بارش باران و برف خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری از تدوین بسته همکاری‌های مشترک این سازمان و ارتش خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: بارش‌ها تا پایان هفته در نواحی شمال کشور تشدید خواهد شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری در دیدار با معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و فرمانده هوانیروز ارتش، بر لزوم گسترش همکاری‌های راهبردی طرفین تأکید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۱۹ آذر ماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: با حذف ماده ۵۰ شاهد افزایش هزینه‌های ساخت‌وساز مسکن هستیم که بازنگری آن در دستورکار قرار گرفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۳۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران گفت: ترانسفورماتور‌های تعمیر و بهسازی شده، برای رفع دغدغه‌های فنی و افزایش پایداری، در نیروگاه‌ها و پست‌های حیاتی کشور نصب و راه‌اندازی شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی که رئیس‌جمهور را در سفر به قزاقستان همراهی می‌کند، در دیداری دوجانبه با وزیر حمل‌ونقل قزاقستان، راه‌های توسعه همکاری‌های ترانزیتی، ریلی، جاده‌ای و هوایی میان دو کشور را بررسی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است