فرهنگی‌هنری 12:00 - 04 فروردین 1404
قربانعلی تنگ شیر، منتقد سینما، پسر دلفینی ۲ را فیلمی خوش‌ساخت با پتانسیل فروش بین‌المللی و موسیقی تأثیرگذار دانست.

پسر دلفینی ۲: فیلمی خوش‌ساخت با پتانسیل فروش بین‌المللی

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا بالاور -  انیمشین سینمایی «پسر دلفینی ۲» به کارگردانی محمد خیراندیش و تهیه کنندگی محمد امین همدانی برای نخستین بار  در چهل و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر پیش روی علاقه‌مندان به نمایش درآمد. انیمیشن «پسردلفینی» داستان بچه‌ای است که به دنبال مادرخویش می‌گردد و  «پسردلفینی ۲» ادامه این ماجرا را روایت می‌کند.  

قربانعلی تنگ شیر، منتقد سینما و استاد دانشگاه، درباره فیلم پسر دلفینی ۲ ساخته محمد خیراندیش اظهار کرد: این فیلم برخلاف بسیاری از فیلم‌های انیمیشنی که بیشتر به قهرمان‌پردازی پرداخته و عمدتاً داستان‌هایی از شاهنامه مانند زال و رودابه ساخته محمدعلی سجادی را روایت می‌کنند یا از انیمیشن‌های روز دنیا الگوبرداری می‌کنند، در نوع خود متفاوت است.

وی افزود: پسر دلفینی ۲ یک فیلم خوش‌ساخت و با کیفیت است که به راحتی می‌تواند در سطح یک تولید جهانی موفق ظاهر شود و پتانسیل فروش بین‌المللی خوبی دارد. حتی در پایان فیلم، بیننده همچنان تمایل دارد که داستان ادامه یابد.

تنگ شیر همچنین اشاره کرد که فیلم در نوروز امسال فروش خوبی خواهد داشت و موسیقی فیلم نیز تأثیر زیادی بر جذابیت آن داشته است.

وی در پایان سخنانش افزود: انتخاب‌های موسیقایی در این فیلم بسیار اثرگذار بوده و به درستی در جهت ارتقای کیفیت کلی اثر به کار گرفته شده است.


12170188
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «اشغال جزایر» همزمان با روز ۹ آذرماه و نام‌گذاری این روز به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه، آماده نمایش در جشنواره حقیقت شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ۲۵ مستند کوتاه ایرانی به بخش مسابقه ملی نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» راه یافتند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» خانواده شهید رضا یزدی خاطراتی را از این شهید والا مقام بازگو کردند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سردار شهید حاج قاسم سلیمانی شخصیتی خاص و چند بعدی داشت که اکثر افراد را به خود جذب می‌کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ۲۴ مستند برای دریافت جایزه شهید آوینی نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» رقابت می‌کنند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آثار منتخب ایرانی و خارجی نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» در موزه سینما روی پرده می‌روند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «دیمیتری» در گونه انیمیشن و خانوادگی محصول فرانسه در سال ۲۰۱۴ قرار است از شبکه کودک سیما پخش شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «دشتستان» به کارگردانی امیر بشیری روی آنتن شبکه یک قرار دارد و این سریال زندگی چند جوان دانشجو را به تصویر می‌کشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزارت فرهنگ در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: همه سینماها، سالن‌های نمایش و کنسرت، گالری‌ها و موزه هنر‌های معاصر تهران یکشنبه و دوشنبه ۹ و ۱۰ آذر تعطیل خواهند بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» به نظر می‌رسد سلبریتی‌های ضد مردمی در خارج از کشور شرایط مطلوبی ندارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است