سیاسی 06:55 - 12 آذر 1401

اتحادیه اروپا، قربانی مطامع گروه‌های تروریستی شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و جوزف بورل مسؤل عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا در گفتگویی تلفنی، در خصوص موضوعات مورد اهتمام مشترک تبادل نظر کردند.

وی در این گفتگوی تلفنی ضمن تشکر از نقش جوزف بورل در مسیر گفتگو و تعامل، و با انتقاد از ادبیات خارج از نزاکت دیپلماتیک بکار گرفته اخیر از سوی یکی دو وزیر اروپایی اظهار داشت: امروز در اروپا برخی سیاسیون تندرو، خود را پشت اتحادیه اروپا مخفی کرده و از جیب اتحادیه خرج می‌کنند.



وزیر امور خارجه کشورمان افزود: بدین شکل اهداف راهبردی اتحادیه اروپا، قربانی مطامع گروه‌های خشونت گرا و حتی تروریستی که اطلاعات غلط به این سیاسیون می‌دهند، شده است.



رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان نقش مسئول عالی سیاست خارجی و سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا را در دور نگهداشتن اتحادیه اروپا از هیجانات غیرسازنده، مهم دانست.



دکتر امیرعبداللهیان و بورل در این گفتگو، آخرین وضعیت روند مذاکره لغو تحریم‌ها و همکاری جمهوری اسلامی ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را مورد تبادل نظر قرار دادند.



جوزف بورل با اشاره به تلاش‌هایش جهت بازگشت همه طرف‌ها به تعهدات توافق شده در وین تاکید کرد که کماکان به تلاش و ارتباطات جهت رسیدن به توافق ادامه می‌دهد.


11753523
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی که برای شرکت در نشست کنفرانس دولت‌های عضو سازمان منع سلاح‌های شیمیایی به هلند سفر کرده است، امروز با وزیر خارجه هلند گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) نیروی زمینی سپاه از کشف و ضبط یک محموله سنگین اقلام ضد امنیتی متعلق به گروهک‌های ضد انقلاب خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: کنوانسیون منع تسلیحات شیمیایی می‌بایست به دور از هرگونه نفوذ و سیاسی‌کاری و فشار، به مسئولیت خود ادامه بدهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: کنوانسیون منع تسلیحات شیمیایی می‌بایست به دور از هرگونه نفوذ و سیاسی‌کاری و فشار، به مسئولیت خود ادامه بدهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با سالروز تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، نشست پایانی «همایش بین‌المللی حقوق ملّت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای» برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت ریشه‌کن کردن فرار‌های مالیاتی و برخورد با دانه درشت‌ها تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با مدیر کل سازمان منع سلاح‌های شیمیایی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران در حاشیه نشست دولت‌های عضو کنوانسیون منع سلاح‌های شیمیایی با مدیرکل این سازمان دیدار و رایزنی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: در روز‌های آینده الحاق شناور‌هایی را به نیروی دریایی ارتش خواهیم داشت چرا که در پهنه‌های اقیانوسی، اولویت اول ما تأمین امنیت اقتصادی و خطوط کشتیرانی خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» امیر سرتیپ کیومرث حیدری به‌عنوان جانشین فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا (ص) منصوب شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است