ورزشی 10:54 - 07 بهمن 1403
با اعلام سایت باشگاه سپاهان، بانوان هوادار برای اولین‌بار می‌توانند یک‌بازی لیگ‌برتر را از نزدیک در ورزشگاه نقش‌جهان تماشا کنند.

اختصاص ۴۰۰ بلیت طبقه دوم ورزشگاه نقش‌جهان به بانوان سپاهانی

 عصر امروز (یک‌شنبه، ۷ بهمن) در ادامه رقابت‌های هفته هفدهم لیگ‌برتر فوتبال، سپاهان اصفهان از ساعت ۱۸:۰۰ در ورزشگاه نقش‌جهان از خیبر خرم‌آباد پذیرایی می‌کند.

مهم‌ترین اتفاق پیش از بازی دو تیم صدور مجوز حضور زنان در ورزشگاه نقش‌جهان است تا بانوان هوادار سپاهان برای اولین‌بار در تاریخ لیگ‌برتر، یک بازی طلایی‌پوشان را از روی سکو‌های ورزشگاه نقش‌جهان نظاره کنند.

هفته گذشته همین اتفاق برای اولین‌بار در ورزشگاه فولادشهر رقم خورد تا بانوان هوادار پرسپولیس و ذوب‌آهن در آخرین لحظات با صدور مجوز‌های لازم و البته در سکوت خبری وارد ورزشگاه شوند.

بر اساس اطلاعات سایت بلیت‌فروشی باشگاه سپاهان، حدود۴۰۰ بلیت برای دیدار امروز سپاهان و خیبر به بانوان اختصاص یافته است که صرفا برای سپاهانی‌هاست و جایگاه آن نیز سکوی شماره ۹ طبقه دوم ورزشگاه نقش‌جهان است که قیمت هر بلیت مانند سایر جایگاه‌ها ۱۵۰ هزار تومان است.

 


12146418
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» غلامرضا محمدی، سرمربی تیم کشتی خیبر خرم‌آباد پس از پایان رقابت‌های لیگ برتر کشتی، درباره حواشی و اتفاقات روز پایانی اظهاراتی را مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کشتی گیر تیم استقلال جویبار گفت: زمانی که کشتی می‌گرفتم می‌شنیدم که تماشاگران مرا تشویق می‌کنند و تماشاگران ایران جزو بهترین تماشاگران هستند .
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مربی تیم بانک شهر گفت: همه کارهای حضور سعدالله یف برای شرکت در لیگ برتر انجام شده که در لحظه آخر پشیمان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قهرمان کشتی جهان و المپیک گفت: سطح لیگ کشتی ایران بسیار بالا و در حد جهانی بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» آزادکار سنگین وزن تیم بانک شهر گفت: هیچ دلخوری ای از فدراسیون کشتی ندارم و اگر حرفی نمی زنم از روی احترام و ادب است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی، پس از برگزاری لیگ برتر کشتی و در واکنش به ازدحام تماشاگران، مشکلات سالن‌ها و برخی حواشی پی‌آمده، توضیحات مفصلی ارائه کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دکتر احمد دنیا‌مالی در پیامی، کسب عنوان قهرمانی ایران در مسابقات والیبال دانش‌آموزی جهان را تبریک گفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد به انتقاد از حواشی فینال لیگ برتر کشتی پرداخت و آمادگی کاپیتان تیم ملی کشتی آزاد در وزن جدید را فراتر از تصور دانست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم استقلال جویبار که با شکست مقابل بانک شهر نایب قهرمان لیگ برتر کشتی شد، در مراسم اهدای مدال شرکت نکرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مربی تیم کشتی آزاد بانک شهر گفت: از علیرضا دبیر عزیز خواهش می‌کنم که یک تصمیمی بگیرد تا امیررضا معصومی هم بتواند در دنیا مدال بگیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است