ورزشی 10:54 - 07 بهمن 1403
با اعلام سایت باشگاه سپاهان، بانوان هوادار برای اولین‌بار می‌توانند یک‌بازی لیگ‌برتر را از نزدیک در ورزشگاه نقش‌جهان تماشا کنند.

اختصاص ۴۰۰ بلیت طبقه دوم ورزشگاه نقش‌جهان به بانوان سپاهانی

 عصر امروز (یک‌شنبه، ۷ بهمن) در ادامه رقابت‌های هفته هفدهم لیگ‌برتر فوتبال، سپاهان اصفهان از ساعت ۱۸:۰۰ در ورزشگاه نقش‌جهان از خیبر خرم‌آباد پذیرایی می‌کند.

مهم‌ترین اتفاق پیش از بازی دو تیم صدور مجوز حضور زنان در ورزشگاه نقش‌جهان است تا بانوان هوادار سپاهان برای اولین‌بار در تاریخ لیگ‌برتر، یک بازی طلایی‌پوشان را از روی سکو‌های ورزشگاه نقش‌جهان نظاره کنند.

هفته گذشته همین اتفاق برای اولین‌بار در ورزشگاه فولادشهر رقم خورد تا بانوان هوادار پرسپولیس و ذوب‌آهن در آخرین لحظات با صدور مجوز‌های لازم و البته در سکوت خبری وارد ورزشگاه شوند.

بر اساس اطلاعات سایت بلیت‌فروشی باشگاه سپاهان، حدود۴۰۰ بلیت برای دیدار امروز سپاهان و خیبر به بانوان اختصاص یافته است که صرفا برای سپاهانی‌هاست و جایگاه آن نیز سکوی شماره ۹ طبقه دوم ورزشگاه نقش‌جهان است که قیمت هر بلیت مانند سایر جایگاه‌ها ۱۵۰ هزار تومان است.

 


12146418
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دنیل گرا نقش پررنگی در باخت‌های سریالی تیم پرسپولیس در نیم فصل دوم رقابت‌های لیگ برتر ایفا کرده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پس از حذف استقلال از رقابت‌های آسیایی و کسب نتایج نامطلوب اخیر، این باشگاه تصمیم به قطع همکاری با ساپینتو گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علی بازگشا سخنگوی باشگاه پرسپولیس بیان کرد که یحیی گل محمدی گزینه سرمربیگری ما نیست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که نامه اخیر باشگاه، یک شکست اعتماد بین من، کادر فنی و بازیکنان بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دنیل گرا مدافع خارجی پرسپولیس با دریافت چهارمین کارت زرد فصل، دیدار حساس تیمش مقابل ذوب‌آهن را از دست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» چادرملو در هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال با نتیجه پرگل ۵ - ۱ گل گهر را شکست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال آلومینیوم اراک و پیکان در هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال با تساوی به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فجرسپاسی در هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال با یک گل مقابل شمس آذر به برتری رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته فنی باشگاه استقلال فردا صبح تشکیل جلسه خواهد داد تا درباره سرنوشت ریکاردو ساپینتو تصمیم نهایی را اتخاذ کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رقابت‌های تور تنیس ۱۵ هزار دلاری آنتالیا با صعود نماینده ایران در بخش دونفره پیگیری شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است