ورزشی 01:35 - 29 فروردین 1400
کاپیتان فولاد با تمجید از الوحدات اردن می‌گوید بازی سختی برابر این تیم داشتند و باید تلاش خود را ادامه دهند.

پریرا: شناخت کاملی از الوحدات داشتیم / خودمان را به صعود نزدیک‌تر کردیم

به گزارش ایسنا، لوسیانو پریرا بهترین بازیکن میدان در دیدار فولاد ایران و الوحدات اردن در کنفرانس خبری پس از مسابقه اظهار کرد: خیلی خوشحالیم که سه امتیاز شیرین را مال خود و خودمان را به صعود نزدیک‌تر کردیم. الوحدات تیم خوبی بود و نشان داد که لیاقت حضور در لیگ قهرمانان را دارد. آنالیز کاملی از این تیم انجام دادیم و توانستیم به موفقیت برسیم.

او اضافه کرد: فشار بازی‌ها خود را کم‌کم نشان می‌دهد و اصلا آسان نیست که سه بازی را در یک هفته انجام بدهید. اکنون از همه مهم‌تر این است که بازیکنان تیم بتوانند به اندازه کافی استراحت داشته باشند. خوشبختانه یک مربی بدنساز فوق‌العاده داریم که سال‌های سال در اسپانیا و اروپا تجربه دارد و به همراه تیم پزشکی قوی به ما کمک می‌کند تا بهترین ریکاوری را انجام بدهند. باعث افتخار ماست از تجربیات او استفاده کنیم تا بتوانیم به نحو احسن آماده بازی بعدی باشیم.

انتهای پیام


11029579
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تراکتور و استقلال خوزستان در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استقلال عنوان قهرمانی لیگ برتر کشتی فرنگی ایران را از آن خود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دومین روز رقابت‌های تکواندو زیر ۲۱ سال جهان با کسب یک مدال طلا و یک برنز نمایندگان ایران همراه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که دربی برای هر ۲ تیم حساس و مهم است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیکان در خانه گل گهر سیرجان موفق شد با یک گل به پیروزی برسد و به رده دهم جدول لیگ برتر فوتبال صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه مسابقات تکواندو قهرمانی زیر ۲۱ سال جهان، نماینده وزن ششم تیم کشورمان با برتری در چهار مبارزه متوالی راهی دیدارپایانی شد و تیم بانوان نیز به نخستین مدال خود دست پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قدرتی کاران کشورمان نتایج مطلوبی را در رقابت‌های جهانی کسب کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار چاردملو اردکان و ذوب آهن با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار خیبر خرم آباد و شمس آذر قزوین در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پس از برگزاری مسابقات قهرمانی جهان در مصر، فدراسیون جهانی کاراته جدیدترین رده‌بندی را اعلام کرد که ۶ ایرانی با رتبه تک رقمی در جمع برترین‌های جهان قرار گرفتند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است