اقتصادی 10:00 - 05 بهمن 1403
باشگاه خبرنگاران

قاچاق زعفران رونق گرفت

عضو شورای ملی زعفران گفت: اکنون از ۱۲۰ هزارهکتار سطح زیرکشت زعفران ۴۰۰ تن زعفران در کشور تولید شده است.

قاچاق زعفران رونق گرفت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - علی حسینی عضو شورای ملی زعفران با اشاره به التهابات بازار طلای سرخ گفت: در حال حاضر دلالان بازار شرایطی ایجاد کردند که تولیدکننده و خریداران بازار داخلی و خارجی از آینده بازار زعفران بی اطلاع هستند و شرایط مبهمی ایجاد شده است به طوریکه هر روز قیمت ها دلخواه افزایش می دهند که سودی از این نوسانات نصیب کشاورز نمی شود.

او حداقل قیمت هرکیلو زعفران را ۷۰ میلیون تومان و حداکثر بیش از ۱۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: چشم انداز خوبی پیش روی بازار زعفران نیست به طوریکه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نمی توانند پیش بینی مناسبی راجع به آینده بازار داشته باشند.

حسینی درباره آخرین وضعیت صادرات زعفران بیان کرد: صادرات زعفران از روند عادی برخوردار است، اما به نظر نمی رسد صادرات با روند فعلی شتابی داشته باشد چراکه بحث ارز و بلاتکلیفی قیمت ارز، تحریم ها، جابه جایی پول و انتقال کالاست که براین اساس پیش بینی صادرات سخت است و تنها الان گردونه به نفع قاچاقچیان زعفران است که با قاچاق زعفران تقلبی، اعتبار زعفران ایرانی را خدشه دار می کنند.

عضو شورای ملی زعفران گفت: برآوردها حاکی از آن است که تولید زعفران نسبت به میانگین ۳۰ تا ۵۰ درصد رشد داشته است، اما نسبت به عملکرد واقعی عقب هستیم به طوریکه اگر از ۱۲۰ هزارهکتار تولید زعفران فعلی ۴۰۰ تن باشد، این بدان معناست که ۳ کیلو در هکتار زعفران تولید کردیم، درحالیکه کشوری پیشتاز تولید زعفران در دنیاست، تولید ۳ تن در هکتار قابل قبول نیست و باید ۸ تا ۱۰ تن در هکتار با روش های درست کاشت، داشت و برداشت برسیم که براین اساس امکان تولید ۸۰۰ تن تا هزار زعفران وجود دارد.


12145424
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل دفتر غرب آسیا سازمان توسعه تجارت با اعلام جزئیات مبادلات تجاری ایران و قطر در ۱۰ ماهه امسال، از رشد صادرات و بهبود تراز تجاری ایران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی از وجود ۱۳ طرح جامع در دستور کار شهر‌های جدید خبر داد و گفت: این اقدام حرکت همزمان در تمامی مراحل فرآیند برنامه‌ریزی شهری و تلاش برای تسریع در تکمیل اسناد راهبردی توسعه در شهر‌های جدید را نشان می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» توکلی از نهایی شدن چارچوب کلی قرارداد گازی ایران و روسیه خبر داد و گفت: تمامی بند‌های قراردادی پس از مذاکرات فشرده کارشناسی بسته شده و تنها دو موضوع «قیمت» و «مکانیزم پرداخت» در انتظار تصمیم نهایی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: سازمان بنادر و دریانوردی در حال پیگیری برای راه اندازی یک خط گردشگری دریایی برای اتصال بنادر جنوبی کشور به یکدیگر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: افزایش کیفیت محصولات، کاهش مراجعات مردمی و ارتقای سطح خدمات پس از فروش باید به‌صورت ملموس در خروجی عملکرد خودروسازان دیده شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: با توجه به خشکی ابتدای فصل و گران بودن بذر جو، امسال سطح زیرکشت گندم به ۶ میلیون و ۷۰۰ هزارهکتار رسید که در مقایسه با سال قبل ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار هکتار افزایش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف کننده را ۲۷۰ هزارتومان اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت برق حرارتی با اشاره به افزایش ۳ درصدی تولید نیروگاه‌های حرارتی نسبت به سال گذشته، گفت: میزان انرژی از دست رفته این نیروگاه‌ها ۱۱ درصد کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۲۹ بهمن بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ایران و روسیه در حاشیه نوزدهمین نشست کمیسیون مشترک همکاری اقتصادی دو کشور چهار تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است