اقتصادی 10:00 - 05 بهمن 1403
باشگاه خبرنگاران

قاچاق زعفران رونق گرفت

عضو شورای ملی زعفران گفت: اکنون از ۱۲۰ هزارهکتار سطح زیرکشت زعفران ۴۰۰ تن زعفران در کشور تولید شده است.

قاچاق زعفران رونق گرفت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - علی حسینی عضو شورای ملی زعفران با اشاره به التهابات بازار طلای سرخ گفت: در حال حاضر دلالان بازار شرایطی ایجاد کردند که تولیدکننده و خریداران بازار داخلی و خارجی از آینده بازار زعفران بی اطلاع هستند و شرایط مبهمی ایجاد شده است به طوریکه هر روز قیمت ها دلخواه افزایش می دهند که سودی از این نوسانات نصیب کشاورز نمی شود.

او حداقل قیمت هرکیلو زعفران را ۷۰ میلیون تومان و حداکثر بیش از ۱۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: چشم انداز خوبی پیش روی بازار زعفران نیست به طوریکه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نمی توانند پیش بینی مناسبی راجع به آینده بازار داشته باشند.

حسینی درباره آخرین وضعیت صادرات زعفران بیان کرد: صادرات زعفران از روند عادی برخوردار است، اما به نظر نمی رسد صادرات با روند فعلی شتابی داشته باشد چراکه بحث ارز و بلاتکلیفی قیمت ارز، تحریم ها، جابه جایی پول و انتقال کالاست که براین اساس پیش بینی صادرات سخت است و تنها الان گردونه به نفع قاچاقچیان زعفران است که با قاچاق زعفران تقلبی، اعتبار زعفران ایرانی را خدشه دار می کنند.

عضو شورای ملی زعفران گفت: برآوردها حاکی از آن است که تولید زعفران نسبت به میانگین ۳۰ تا ۵۰ درصد رشد داشته است، اما نسبت به عملکرد واقعی عقب هستیم به طوریکه اگر از ۱۲۰ هزارهکتار تولید زعفران فعلی ۴۰۰ تن باشد، این بدان معناست که ۳ کیلو در هکتار زعفران تولید کردیم، درحالیکه کشوری پیشتاز تولید زعفران در دنیاست، تولید ۳ تن در هکتار قابل قبول نیست و باید ۸ تا ۱۰ تن در هکتار با روش های درست کاشت، داشت و برداشت برسیم که براین اساس امکان تولید ۸۰۰ تن تا هزار زعفران وجود دارد.


12145424
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: تردد روان در تمامی محور‌های شمالی از جمله چالوس گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:کاهش دما در نوار شمالی کشور به ویژه در استان‌ها ساحلی خزر را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سامانه فوریت‌های های اداری (فواد ۱۲۸) با این هدف که هر شهروندی هر جا با نارضایتی یا اختلال در دریافت خدمت مواجه شد بتواند به سادگی موضوع را گزارش دهد، راه اندازی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق دستور معاون اول رئیس‌جمهور، دستورالعمل اجرایی طرح ویژه بازرسی و نظارت بر بازار کالا و خدمات ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۵ ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: باغداران رنگ آمیزی تنه درختان با رنگ تنه مخصوص درختان دانه دار جهت مقاومت در برابر سرمازدگی و یخ زدگی زمستانه و آفتاب زدگی تابستانه را در دستور کار قرار دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی از افزایش ۳ برابری ذخیره سازی خرما نسبت به سال قبل خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت:شبکه گاز کشور امسال با مدیریت یکپارچه و همکاری تمامی بخش‌های انرژی، رکوردی بی‌نظیر در تاریخ صنعت گاز به ثبت رسانده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان گفت : بررسی تنوع شکایات واصله حکایت از آن دارد که در ١٠ ماهه امسال اولویت اصلی شهروندان در طرح شکایت مربوط به گرانفروشی مواد غذایی و خودرو و عدم ارائه خدمات پس از فروش بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به تغییرات حقوق گمرکی خودرو‌های وارداتی و عدم شفافیت در نرخ‌های ارز بسیاری از واردکنندگان خودرو همچنان سردرگم هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به تغییرات حقوق گمرکی خودرو‌های وارداتی و عدم شفافیت در نرخ‌های ارز بسیاری از واردکنندگان خودرو همچنان سردرگم هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است