اقتصادی 10:00 - 05 بهمن 1403
باشگاه خبرنگاران

قاچاق زعفران رونق گرفت

عضو شورای ملی زعفران گفت: اکنون از ۱۲۰ هزارهکتار سطح زیرکشت زعفران ۴۰۰ تن زعفران در کشور تولید شده است.

قاچاق زعفران رونق گرفت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - علی حسینی عضو شورای ملی زعفران با اشاره به التهابات بازار طلای سرخ گفت: در حال حاضر دلالان بازار شرایطی ایجاد کردند که تولیدکننده و خریداران بازار داخلی و خارجی از آینده بازار زعفران بی اطلاع هستند و شرایط مبهمی ایجاد شده است به طوریکه هر روز قیمت ها دلخواه افزایش می دهند که سودی از این نوسانات نصیب کشاورز نمی شود.

او حداقل قیمت هرکیلو زعفران را ۷۰ میلیون تومان و حداکثر بیش از ۱۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: چشم انداز خوبی پیش روی بازار زعفران نیست به طوریکه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نمی توانند پیش بینی مناسبی راجع به آینده بازار داشته باشند.

حسینی درباره آخرین وضعیت صادرات زعفران بیان کرد: صادرات زعفران از روند عادی برخوردار است، اما به نظر نمی رسد صادرات با روند فعلی شتابی داشته باشد چراکه بحث ارز و بلاتکلیفی قیمت ارز، تحریم ها، جابه جایی پول و انتقال کالاست که براین اساس پیش بینی صادرات سخت است و تنها الان گردونه به نفع قاچاقچیان زعفران است که با قاچاق زعفران تقلبی، اعتبار زعفران ایرانی را خدشه دار می کنند.

عضو شورای ملی زعفران گفت: برآوردها حاکی از آن است که تولید زعفران نسبت به میانگین ۳۰ تا ۵۰ درصد رشد داشته است، اما نسبت به عملکرد واقعی عقب هستیم به طوریکه اگر از ۱۲۰ هزارهکتار تولید زعفران فعلی ۴۰۰ تن باشد، این بدان معناست که ۳ کیلو در هکتار زعفران تولید کردیم، درحالیکه کشوری پیشتاز تولید زعفران در دنیاست، تولید ۳ تن در هکتار قابل قبول نیست و باید ۸ تا ۱۰ تن در هکتار با روش های درست کاشت، داشت و برداشت برسیم که براین اساس امکان تولید ۸۰۰ تن تا هزار زعفران وجود دارد.


12145424
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس جمهور گفت:بخش ایرانی پروژه راه آهن شلمچه _ بصره در طول یک سال گذشته بیش از ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی و مالی داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور: با وجود ورود به ششمین دوره خشکسالی پیاپی، تلاش می‌کنیم در هر شرایطی آب شرب مردم تامین شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از کارشناسان براین باورند که با وجود پتانسیل بالای صادرات زعفران به بازار‌های هدف، اما برخی موانع و مشکلات منجر به توسعه قاچاق زعفران شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی کشور به ویژه آزادراه تهران _ شمال را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: «طی دو روز آینده، وزش باد شدید در مناطقی از شرق و شمال شرق پیش‌بینی می‌شود که در مناطق مستعد همراه با گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا خواهد بود.»
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست‌گذاری مسکن گفت: سامانه «خودنویس» هم‌زمان با حذف دلالان و سوداگران، به سمت بهبود و تثبیت قیمت مسکن حرکت کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: با توجه به مشکلات تخصیص ارز و کمبود مواد اولیه، بحران عرضه شیرخشک جدی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون از توزیع روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ تن گوشت گرم‌تنظیم بازار خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: استفاده از تجهیزات نوین هوانوردی زمینه ساز ارتقای سطح ایمنی و کاهش مسیر‌های پروازی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شبکه ایستگاه‌های شارژ خودرو در سراسر کشور از دسترس خارج شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است