بین‌الملل 22:06 - 30 دی 1403
اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی، اعتراف کرد که اسرائیل چاره‌ای جز پذیرش تبادل اسرا نداشت و هیچ کس نمی‌توانست مانع آن بشود.

اسموتریچ: اسرائیل چاره‌ای جز تبادل اسرا و پذیرش شکست نداشت

به نقل از منابع عبری، اسموتریچ در خصوص مواضع خود، آتش بس و تبادل اسیران بصورت مفصل صحبت کرد و گفت: تبادل اسرا اثبات کرد که اسرائیل به زانو در می‌آید و در این شرایط مجبور به پذیرش شکست خواهد شد.

وی ادامه داد: شکست اسرائیل به هنگام اسارت یهودیان بزرگ‌ترین ضربه استراتژیک تل آویو در روند تبادل اسرا است. ضربه‌ای که از بازگشت حماس به غزه و هر ضربه دیگری بسیار خطرناک‌تر است. این موضوع منجر به ایجاد خطر برای یهودیان در سراسر جهان خواهد بود.

اسموتریچ اضافه کرد که اسرائیل در این شرایط با یک باخت تاکتیکی مواجه شده است و برای جبران باخت خود لازم است دوباره به غزه حمله کند.

به گزارش میز فلسطین ایرنا: حامیان حزب صهیونیسم دینی، حزب متبوع بتصلئل اسموتریچ، صهیونیست‌های تندرو و افراطی هستند. اسموتریچ نیز برای مدیریت فضای طرفداران خود توضیحاتی در رابطه با همراهی با نتانیاهو در توافق آتش بس و مبادله اسیران ارائه کرده است.

با وجود آنکه اسموتریچ موضوعات متعددی را در صحبت‌های خود بی پاسخ گذاشته است، اما مجبور شده است به شکست اسرائیل در دو بعد استراتژیک و تاکتیکی اعتراف کند.

منبع: ایرنا


12143276
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام ارشد امنیتی اسرائیل با اشاره به بازداشت چند جوان حریدی به اتهام جاسوسی برای ایران، مدعی شد که جمهوری اسلامی از طریق فضای مجازی به دنبال جذب نیرو است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تجمع نظامی آمریکا در منطقه، بیش از آنکه طرحی برای جنگ باشد، نشانه فقدان هدف در برابر سد دفاعی ایران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه عبری اسرائیل هیوم به نقل از منابع دیپلماتیک گزارش داد که در دور سوم مذاکرات ژنو، ایران هیچ انعطافی در برابر درخواست آمریکا برای توقف کامل غنی‌سازی اورانیوم نشان نداده است. این بن‌بست، آینده گفت‌و‌گو‌ها را با ابهام مواجه کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با پایان دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو، حضور ناگهانی «لیندسی گراهام» سناتور تندرو و نزدیک به «دونالد ترامپ» در کاخ سفید، گمانه‌زنی‌ها درباره بررسی گزینه‌های نظامی علیه ایران را افزایش داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با تشدید تنش‌ها و احتمال حمله آمریکا به ایران، تحلیلگران نسبت به عواقب یک درگیری تمام‌عیار هشدار می‌دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروه قدرتمند حزب الله عراق به نیرو‌های خود دستور داده است که برای سناریوی یک جنگ طولانی در صورت حمله آمریکا به ایران آماده شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عربستان در تماس با همتای عمانی خود ضمن استقبال از روند مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو، ابراز امیدواری کرد که این گفت‌و‌گو‌ها به تقویت ثبات و امنیت پایدار در منطقه منجر شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سه منبع آگاه به رویترز گفتند ادعای دونالد ترامپ مبنی بر اینکه ایران به‌زودی موشکی خواهد ساخت که به ایالات متحده برسد، با ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا همخوانی ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان شب گذشته با بمباران مناطقی در کابل، قندهار و پکتیا، تنش‌ها با دولت طالبان را به سطحی تازه رساند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر انگلیس در میان گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال استفاده آمریکا از پایگاه دیه‌گو گارسیا برای حمله به ایران، تأکید کرد لندن بر حمایت از روند سیاسی میان واشنگتن و تهران متمرکز است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است