بین‌الملل 22:06 - 30 دی 1403
اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی، اعتراف کرد که اسرائیل چاره‌ای جز پذیرش تبادل اسرا نداشت و هیچ کس نمی‌توانست مانع آن بشود.

اسموتریچ: اسرائیل چاره‌ای جز تبادل اسرا و پذیرش شکست نداشت

به نقل از منابع عبری، اسموتریچ در خصوص مواضع خود، آتش بس و تبادل اسیران بصورت مفصل صحبت کرد و گفت: تبادل اسرا اثبات کرد که اسرائیل به زانو در می‌آید و در این شرایط مجبور به پذیرش شکست خواهد شد.

وی ادامه داد: شکست اسرائیل به هنگام اسارت یهودیان بزرگ‌ترین ضربه استراتژیک تل آویو در روند تبادل اسرا است. ضربه‌ای که از بازگشت حماس به غزه و هر ضربه دیگری بسیار خطرناک‌تر است. این موضوع منجر به ایجاد خطر برای یهودیان در سراسر جهان خواهد بود.

اسموتریچ اضافه کرد که اسرائیل در این شرایط با یک باخت تاکتیکی مواجه شده است و برای جبران باخت خود لازم است دوباره به غزه حمله کند.

به گزارش میز فلسطین ایرنا: حامیان حزب صهیونیسم دینی، حزب متبوع بتصلئل اسموتریچ، صهیونیست‌های تندرو و افراطی هستند. اسموتریچ نیز برای مدیریت فضای طرفداران خود توضیحاتی در رابطه با همراهی با نتانیاهو در توافق آتش بس و مبادله اسیران ارائه کرده است.

با وجود آنکه اسموتریچ موضوعات متعددی را در صحبت‌های خود بی پاسخ گذاشته است، اما مجبور شده است به شکست اسرائیل در دو بعد استراتژیک و تاکتیکی اعتراف کند.

منبع: ایرنا


12143276
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که به دلیل افزایش سطح خطر برای افسران ارتش این رژیم و نگرانی‌ها از عملیات‌های ایران و همپیمانانش، تعداد بیشتری از این افسران، از حفاظت امنیتی برخوردار می‌شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون شورای امنیت روسیه گفت رئیس جمهور بازداشت شده ونزوئلا احتمالاً مورد عفو قرار خواهد گرفت، اگر نه توسط ترامپ، بلکه توسط رئیس جمهور بعدی آمریکا.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر امور خارجه کوبا اعلام کرد هاوانا آماده گفت‌وگوی «معنادار» با ایالات متحده است، اما درباره تغییر حکومت خود مذاکره نخواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مؤسسه حقوق بشری «الضمیر» با انتقاد شدید از سازوکار فعلی گذرگاه رفح، آن را «عقیم و خطرناک» دانست
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقام‌های آمریکایی اعلام کردند که در عملیات مشترک با مسئولان ونزوئلا «الکس ساب» متحد نزدیک نیکولاس مادورو رئیس جمهور سابق این کشور را دستگیر کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های سوری اعلام کردند که حمله افراد ناشناس به منطقه در حومه غربی حمص در مرکز سوریه ۹ زخمی برجای گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاهزاده محمد بن سلمان ولیعهد عربستان چهارشنبه شب در کاخ الیمامه در ریاض با فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی از ابتدای اجرای توافق آتش‌بس (۱۰ اکتبر ۲۰۲۵) تا روز چهارشنبه چهارم فوریه ۲۰۲۶، مرتکب یک هزار و ۵۲۰ مورد نقض توافق شده است که در نتیجه آن ۵۵۶ فلسطینی شهید شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجمع پزشکی «الشفا» پیکر ده‌ها شهید و صندوق‌های متعددی حاوی اعضا و بقایای پیکر انسان‌ها را که توسط رژیم صهیونیستی ربوده شده بودند، تحویل گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که با انقضای پیمان استارت نو (معاهده کاهش تسلیحات هسته‌ای راهبردی)، امضاکنندگان آن دیگر ملزم به رعایت تعهدات آن نیستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است