عقب‌نشینی ارتش رژیم اسرائیل کلید بازگشت آرامش به لبنان

رئیس جمهور لبنان در دیدار با فرستاده آمریکا تاکید کرد که ثبات جنوب لبنان با عقب نشینی ارتش رژیم تروریستی اسرائیل ممکن می‌شود.

عقب‌نشینی ارتش رژیم اسرائیل کلید بازگشت آرامش به لبنان

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - جوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان امروز جمعه در دیدار با مورگان اورتگاس، معاون فرستاده آمریکا به خاورمیانه تاکید کرد که ثبات دائمی در جنوب لبنان با تکمیل عقب نشینی ارتش رژیم تروریستی اسرائیل از سرزمین‌هایی که در جنوب اشغال کرده است، ممکن می‌شود.

عون در این دیدار خطاب به فرستاده آمریکا گفت که حملات رژیم تروریستی اسرائیل از جمله کشتار بی گناهان و سربازان، تخریب خانه‌ها با بولدوزر و سوزاندن زمین‌های کشاورزی باید متوقف شود.

رئیس جمهور لبنان با تاکید بر اینکه مهلت عقب نشینی ارتش رژِم تروریستی اسرائیل در ۱۸ فوریه (ماه جاری میلادی) تمام می‌شود، اعلام کرد که ارتش این کشور آماده استقرار در روستا‌ها و شهر‌هایی است که نظامیان صهیونیست از آنها عقب نشینی خواهند کرد.

عون همچنین اعلام کرد: همکاری با نیرو‌های بین‌المللی فعال در جنوب لبنان (یونیفیل) برای اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ با هدف برقراری ثبات از یک سو و بازگرداندن تدریجی زندگی به مناطق آزاد شده که نیازمند برنامه‌ای جامع و تامین حداقل‌های لازم برای زندگی هستند، ادامه دارد.

این مقام لبنانی در پایان به موضوع تشکیل دولت جدید لبنان پرداخت و توضیح داد که رایزنی‌ها برای تشکیل دولت تقریباً به نتیجه رسیده است و طبق آنچه در سخنرانی تحلیف بیان شد، دولت از هماهنگی و توانایی دستیابی به آرزو‌ها و امید‌های لبنانی‌ها برخوردار خواهد بود.

منبع: المیادین

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ «استیون میلر» مشاور نزدیک و از چهره‌های اصلی سیاست سختگیرانه مهاجرتی را جایگزین «سوزی وایلز» در ریاست دفتر کاخ سفید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لیبرمن ضمن مخالفت با تشکیل کابینه‌ای متکی بر حمایت احزاب عربی، درباره بازگشت مجدد بنیامین نتانیاهو به قدرت هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا از ادامه گفت‌و‌گو با میانجی‌ها درباره ایران خبر داد و در عین حال مدعی شد که پیشرفت‌هایی درباره بازگشایی تنگه هرمز حاصل شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا که به دلیل نتایج انتخابات کنگره تحت فشار قرار گرفته، مدعی شد که اگر به ایران حمله نکرده بود، رژیم صهیونیستی از بین می‌رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان از احتمال برگزاری دور جدید رایزنی‌ها میان کشور‌های عضو توافق مکه و ایران خبر داد و اعلام کرد این توافق ماهیتی دفاعی دارد و علیه هیچ‌کس نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وکلای مجروحان اعتراضات اخیر فرانسه، با متهم کردن پلیس به استفاده از خشونت شدید، اعلام کردند که از وزیر کشور شکایت خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پوتین اعلام کرد دور جدید مذاکرات روسیه، آمریکا و اوکراین برای بررسی راه‌های پایان جنگ، از سه‌شنبه به مدت دو روز در ابوظبی برگزار می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر قطر می‌گوید که ایران و آمریکا نمی‌توانند به یک توافق «بی‌نقص» دست پیدا کنند و به جای آن بهتر است یک توافق «خوب» را بپذیرند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه اروپا در پی اختلال بازار انرژی ناشی از جنگ ایران، الزام گزارش‌دهی درباره انتشار برخی گاز‌های گلخانه‌ای را به تعویق انداخت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس حزب یشار از پیشرفت در رایزنی‌ها برای تشکیل کابینه اضطراری با هدف کنار زدن بنیامین نتانیاهو خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
تبلیغات متنی

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است