بین‌الملل 17:25 - 19 بهمن 1403
رئیس جمهور لبنان در دیدار با فرستاده آمریکا تاکید کرد که ثبات جنوب لبنان با عقب نشینی ارتش رژیم تروریستی اسرائیل ممکن می‌شود.

عقب‌نشینی ارتش رژیم اسرائیل کلید بازگشت آرامش به لبنان

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - جوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان امروز جمعه در دیدار با مورگان اورتگاس، معاون فرستاده آمریکا به خاورمیانه تاکید کرد که ثبات دائمی در جنوب لبنان با تکمیل عقب نشینی ارتش رژیم تروریستی اسرائیل از سرزمین‌هایی که در جنوب اشغال کرده است، ممکن می‌شود.

عون در این دیدار خطاب به فرستاده آمریکا گفت که حملات رژیم تروریستی اسرائیل از جمله کشتار بی گناهان و سربازان، تخریب خانه‌ها با بولدوزر و سوزاندن زمین‌های کشاورزی باید متوقف شود.

رئیس جمهور لبنان با تاکید بر اینکه مهلت عقب نشینی ارتش رژِم تروریستی اسرائیل در ۱۸ فوریه (ماه جاری میلادی) تمام می‌شود، اعلام کرد که ارتش این کشور آماده استقرار در روستا‌ها و شهر‌هایی است که نظامیان صهیونیست از آنها عقب نشینی خواهند کرد.

عون همچنین اعلام کرد: همکاری با نیرو‌های بین‌المللی فعال در جنوب لبنان (یونیفیل) برای اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ با هدف برقراری ثبات از یک سو و بازگرداندن تدریجی زندگی به مناطق آزاد شده که نیازمند برنامه‌ای جامع و تامین حداقل‌های لازم برای زندگی هستند، ادامه دارد.

این مقام لبنانی در پایان به موضوع تشکیل دولت جدید لبنان پرداخت و توضیح داد که رایزنی‌ها برای تشکیل دولت تقریباً به نتیجه رسیده است و طبق آنچه در سخنرانی تحلیف بیان شد، دولت از هماهنگی و توانایی دستیابی به آرزو‌ها و امید‌های لبنانی‌ها برخوردار خواهد بود.

منبع: المیادین


12152571
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای تأکید کرد که تأخیر و عدم پایبندی رژیم صهیونیستی به تعهدات آتش‌بس، از جمله تأمین نیازهای انسانی و ورود مواد اولیه بازسازی، باعث تشدید فاجعه انسانی در نوار غزه شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وانگ یی، وزیر امور خارجه چین، سفری چند روزه به امارات متحده عربی، عربستان سعودی و اردن را آغاز کرد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش‌های منتشر شده، دولت ترامپ قصد دارد یک ژنرال دوستاره آمریکایی را به عنوان فرمانده «نیروی تثبیت بین‌المللی» در غزه منصوب کند تا رهبری این نیرو را که بر اساس قطعنامه اخیر شورای امنیت سازمان ملل تشکیل خواهد شد، بر عهده گیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی فروپاشی یک سازه آهنی در محل ساخت یک کتابخانه در شهر گوانگجو کره جنوبی، یک کارگر جان خود را از دست داد، دو نفر دیگر مفقود شده‌اند و یک نفر نیز در آوار به دام افتاده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منبعی در سرویس امنیتی اوکراین (SBU) مدعی شد که پهپاد‌های این کشور برای اولین بار به یک دکل نفتی روسیه در دریای خزر حمله کرده و عملیات استخراج نفت و گاز آن را متوقف کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی مخالفت کشور‌های عربی و اسلامی با ریاست تونی بلر بر شورای صلح غزه، نام نیکولای ملادینوف دیپلمات بلغاری به عنوان گزینه جدید مطرح شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه روسیه، متحدان اروپایی اوکراین را متهم کرد که به حل ریشه‌ای جنگ علاقه‌ای ندارند و تنها به دنبال یک آتش‌بس موقت برای تجدید قوای ارتش اوکراین هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات عراقی صبح روز پنجشنبه به دلیل مه غلیظی که دید را کاهش داده بود، فرودگاه بین‌المللی بغداد را به طور موقت تعطیل کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی توقیف نفتکش توسط آمریکا بیش از ۳۰ کشتی تحریم‌شده در ونزوئلا در معرض توقیف قرار دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجلس نمایندگان آمریکا با اکثریت آرا به لغو کامل و بی قید و شرط تحریم‌های اعمال شده علیه سوریه تحت «قانون سزار» رأی مثبت داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است