بین‌الملل 17:25 - 19 بهمن 1403
رئیس جمهور لبنان در دیدار با فرستاده آمریکا تاکید کرد که ثبات جنوب لبنان با عقب نشینی ارتش رژیم تروریستی اسرائیل ممکن می‌شود.

عقب‌نشینی ارتش رژیم اسرائیل کلید بازگشت آرامش به لبنان

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - جوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان امروز جمعه در دیدار با مورگان اورتگاس، معاون فرستاده آمریکا به خاورمیانه تاکید کرد که ثبات دائمی در جنوب لبنان با تکمیل عقب نشینی ارتش رژیم تروریستی اسرائیل از سرزمین‌هایی که در جنوب اشغال کرده است، ممکن می‌شود.

عون در این دیدار خطاب به فرستاده آمریکا گفت که حملات رژیم تروریستی اسرائیل از جمله کشتار بی گناهان و سربازان، تخریب خانه‌ها با بولدوزر و سوزاندن زمین‌های کشاورزی باید متوقف شود.

رئیس جمهور لبنان با تاکید بر اینکه مهلت عقب نشینی ارتش رژِم تروریستی اسرائیل در ۱۸ فوریه (ماه جاری میلادی) تمام می‌شود، اعلام کرد که ارتش این کشور آماده استقرار در روستا‌ها و شهر‌هایی است که نظامیان صهیونیست از آنها عقب نشینی خواهند کرد.

عون همچنین اعلام کرد: همکاری با نیرو‌های بین‌المللی فعال در جنوب لبنان (یونیفیل) برای اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ با هدف برقراری ثبات از یک سو و بازگرداندن تدریجی زندگی به مناطق آزاد شده که نیازمند برنامه‌ای جامع و تامین حداقل‌های لازم برای زندگی هستند، ادامه دارد.

این مقام لبنانی در پایان به موضوع تشکیل دولت جدید لبنان پرداخت و توضیح داد که رایزنی‌ها برای تشکیل دولت تقریباً به نتیجه رسیده است و طبق آنچه در سخنرانی تحلیف بیان شد، دولت از هماهنگی و توانایی دستیابی به آرزو‌ها و امید‌های لبنانی‌ها برخوردار خواهد بود.

منبع: المیادین


12152571
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ قصد دارد هفته آینده و در چارچوب مرحله دوم توافق آتش‌بس، هیئتی موسوم به «هیئت صلح غزه» را معرفی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پیت هگست گفت که ارتش آمریکا به محاصره محموله‌های نفتی ونزوئلا ادامه خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر انرژی آمریکا اعلام کرد واشنگتن با کنترل دائمی فروش و درآمد نفت ونزوئلا، می‌خواهد تغییرات مدنظر خود را تحمیل کند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی با مقامات ارشد آمریکایی در واشنگتن دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آمریکا می‌گوید واشنگتن با تحریم نفتی، نفوذ گسترده‌ای بر دولت موقت ونزوئلا به دست آورده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید اعلام کرد که خدمه نفتکشی که امروز توقیف شد، «در صورت لزوم» برای پیگرد قانونی به آمریکا منتقل خواهند شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس می‌گوید در عملیات آمریکا برای توقیف نفتکش با پرچم روسیه در اقیانوس اطلس شمالی مشارکت داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مارکو روبیو برای گفت‌و‌گو درباره گرینلند، هفته آینده با مقامات دانمارکی دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت که صحبتی در مورد اعزام ارتش به گرینلند نشنیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگران می‌گویند روابط سومالی‌لند و رژیم صهیونیستی در انتها به ضرر هر دو تمام خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است