فرهنگی‌هنری 15:12 - 24 آبان 1403
برنامه «کوی محبت» به مناسبت سالگرد شهادت بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س)، امشب پنجشنبه ۲۴ آبان حوالی ساعت ۲۲:۱۵ از شبکه دو سیما پخش می‌شود.

همراه با «کوی محبت» در شب شهادت بانوی آب و آفتاب

برنامه «کوی محبت» به مناسبت سالگرد شهادت بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س)، امشب پنجشنبه ۲۴ آبان حوالی ساعت ۲۲:۱۵ از شبکه دو سیما پخش می‌شود.

در این برنامه که با اجرای مهدی اعرابی روانه آنتن می‌شود، حجت الاسلام و المسلمین میثم مسلمی به عنوان کارشناس مذهبی حضور خواهند داشت تا از سیره اخلاقی و عملی دخت مکرم نبی اکرم (ص) مطالبی عنوان کنند. همچنین سید محمد سادات رضوی از مداحان کشورمان به ذکر مصیبت خانم حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علیها خواهد پرداخت.

در روایات اهل تسنن و تشیع، دو تاریخ برای شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) وجود دارد؛ که به روایت اهل سنت در سیزدهم جمادی‌الاول و به روایت اهل تشیع در سوم جمادی‌الثانی است که مسلمانان در این ایام به عزاداری برای دختر نبی مکرم (ص) می‌پردازند.

برنامه «کوی محبت» کاری از گروه معارف اسلامی شبکه دو سیما به تهیه‌کنندگی علیرضا کاردان امین و کارگردانی محمدحسام مدنی است که پنجشنبه ۲۴ آبان حوالی ساعت ۲۲:۱۵ میزبان مخاطبان شبکه دو سیما است.

منبع: معاونت سیمای رسانه ملی


12116800
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پیکر زنده یاد «ناصر تقوایی» پس از تشییع از ساختمان شماره ۲ خانه سینما در امامزاده طاهر کرج آرام خواهد گرفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «اعتماد مهم‌ترین عامل موفقیت» با گویندگی ۴۸ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین‌الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سیدرضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی و گردشگری درباره قاچاق آثار باستانی کشورمان نکاتی را بیان کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه رویداد ملی «ایران‌جان، فارس ایران» و هم‌زمان با هفته بزرگداشت حافظ، برنامه به افق فلسطین، سمت خدا و صبحانه ایرانی از شیراز راهی آنتن شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در پی درگذشت سعید مظفری، دوبلور پیشکسوت سینمای ایران، شبکه نمایش دو فیلم شاخص با صدای ماندگار او را در روز‌های پنج‌شنبه و جمعه روی آنتن می‌برد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» با آغاز سال تحصیلی، شبکه امید با پخش مجموعه‌ی خانوادگی و پرطرفدار «برج‌های مالوری» نوجوانان را به دنیایی از دوستی، رشد و ماجراجویی در یک مدرسه شبانه‌روزی می‌برد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی در آیین تقدیر از برگزیدگان جشنواره ABU گفت: جهان در برابر کار فاخر و باارزش خاموش نمی‌ماند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سعید مظفری، دوبلور و مدیر دوبلاژ برجسته کشورمان در سن ۸۳ سالگی درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلمنامه ایرانی «خون بس» نوشته سعید قاسمی، برنده جایزه جشنواره معتبر بفتایی انگلستان شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر شبکه نسیم با حضور در محل ضبط مسابقه تلویزیونی «سرنخ» از روند تولید فصل چهارم این برنامه بازدید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است