اقتصادی 10:15 - 01 فروردین 1404
نایب رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: اقتصاد مسکن یک اقتصاد پیشران برای سرمایه گذاری در حوزه تولید به شمار می‌رود که می‌تواند زمینه ساز پیشرفت و توسعه کشور باشد.

اقتصاد مسکن یک اقتصاد پیشران برای سرمایه گذاری در تولید است

 داود بیگی نژاد نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک استان تهران در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه امیدواریم  در سال 1404 با توجه به اینکه شعار سال سرمایه گذاری  برای تولید است شاهد بهبود وضعیت تولید به ویژه در بخش مسکن و ساخت وساز باشیم گفت: یکی از تاثیر گذارترین مشاغل  در کشور مربوط به حوزه ساخت وساز است که امیدواریم  با فعالیت های مستمر و بیشتر نسبت به گذشته سعی در جذب منابع از بازار های دیگر کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به  تولید  و شرایط اقتصادی در کشور باید به نوعی گام برداریم که بتوانیم خودمان را با شرایط موجود تطبیق دهیم و به نوعی سرمایه های سرگردان در کشور را به سمت ساخت وساز هدیات کنیم.

او بیان کرد:بسیاری از مشاوران املاک در سال گذشته نسبت به کوچک سازی دفاتر و ابطال مجوز های خود اقدام کردند که  امیدواریم در سال 1404 یک برخورد متفاوت تری صورت بگیرد چراکه تاثیر پذیری ما بر اقتصاد متفاوت تر بوده و ما می‌توانیم جذب سرمایه در مسکن داشته باشیم که به نوعی سرمایه گذاری برای تولید محسوب می‌شود.

بیگی نژاد بیان کرد: اقتصاد مسکن یک اقتصاد پیشران هست و اگر شغل ما در یک بستر قانونی و صحیح قرار گیرد ما میتوانیم تاثیرات خود را بر اقتصاد مسکن و اقتصاد کشور  نشان دهیم و تجربه هم حاکی از تاثیر گذاری  اقتصاد مسکن  در این بخش  بوده است.


12169265
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مطابق اعلام سازمان هواشناسی امروز (جمعه) همچون چند روز اخیر و با تداوم فعالیت سامانه بارشی، در اغلب مناطق کشور شاهد بارش باران و برف خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری از تدوین بسته همکاری‌های مشترک این سازمان و ارتش خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: بارش‌ها تا پایان هفته در نواحی شمال کشور تشدید خواهد شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری در دیدار با معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و فرمانده هوانیروز ارتش، بر لزوم گسترش همکاری‌های راهبردی طرفین تأکید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۱۹ آذر ماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: با حذف ماده ۵۰ شاهد افزایش هزینه‌های ساخت‌وساز مسکن هستیم که بازنگری آن در دستورکار قرار گرفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۳۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران گفت: ترانسفورماتور‌های تعمیر و بهسازی شده، برای رفع دغدغه‌های فنی و افزایش پایداری، در نیروگاه‌ها و پست‌های حیاتی کشور نصب و راه‌اندازی شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی که رئیس‌جمهور را در سفر به قزاقستان همراهی می‌کند، در دیداری دوجانبه با وزیر حمل‌ونقل قزاقستان، راه‌های توسعه همکاری‌های ترانزیتی، ریلی، جاده‌ای و هوایی میان دو کشور را بررسی کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، گفت: حجم تجارت دوجانبه ایران و قزاقستان، که حدود ۳۵۰ میلیون دلار برآورد می‌شود، با توجه به ظرفیت‌های بالفعل و بالقوه موجود، می‌تواند در کوتاه‌مدت به چندین برابر افزایش یابد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است