علمی فناوری 17:11 - 14 فروردین 1403
مهلت مجدد ثبت نام آزمون انتخاب سردفتر اسناد رسمی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سال ۱۴۰۳ اعلام شد.

اعلام مهلت مجدد ثبت نام آزمون انتخاب سردفتر اسناد رسمی

سازمان سنجش اعلام کرد پیرو اطلاعیه تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۷، به اطلاع متقاضیان ثبت‌نام و شرکت در آزمون انتخاب سردفتر اسناد رسمی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سال ۱۴۰۳ می‌رساند، مهلت مجدد ثبت‌نام از روز چهار‌شنبه به‌تاریخ ۱۴۰۳/۰۱/۱۵ منحصراً از طریق درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان به نشانی: www.sanjesh.org آغاز و در روز دو‌شنبه به‌تاریخ ۱۴۰۳/۰۱/۲۰ پایان می‌پذیرد؛ لذا داوطلبان واجد شرایط می‌توانند در مهلت مقرر برای شرکت در آزمون مذکور ثبت‌نام نمایند.

ضمناً داوطلبانی قبلاً ثبت‌نام اقدام نموده‌اند در صورت تمایل می‌توانند در بازه زمانی فوق نسبت به ویرایش اطلاعات ثبت‌نامی خود اقدام کنند.

زمان برگزاری آزمون برای داوطلبان در روز پنجشنبه به‌تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۲۷ خواهد بود.


12043957
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه همکاری وزرای آموزش و پرورش و ارتباطات برای گسترش آموزش دیجیتال و اینترنت پر سرعت و با هدف ارتقای مهارت‌های فناورانه و بهره‌برداری از سکو‌های نوین آموزشی منعقد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با افزایش ظرفیت پزشکی خوابگاه استیجاری برای هزار دانشجو تامین شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: سازمان بین‌المللی IDP Education تاکنون توقف یا تعلیق آزمون آیلتس (IELTS) را به این سازمان به صورت رسمی اعلام نکرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: استفاده آموزشی از شبکه شاد برای معلمان و دانش‌آموزان رایگان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس نمایشگاه ایران‌ساخت گفت: با تغییر سیاست‌های دوره سیزدهم، نمایشگاه ایران‌ساخت وارد مرحله تازه‌ای از توسعه صادرات محصولات فناورانه شده و برای نخستین بار حمایت از بیش از ۱۰ محصول های‌تک با توان ارزآوری بالا در دستور کار قرار گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نان به عنوان اصلی‌ترین ماده غذایی در سفره ایرانیان، نقشی کلیدی در تأمین انرژی و مواد مغذی روزانه دارد و شیوه خرید و نگهداری نان می‌تواند تأثیر بسزایی بر سلامت افراد داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک فلوشیپ اندوسکوپی بینی و سینوس گفت: در روز‌هایی که شاخص آلودگی هوا ناسالم است، بیماران مبتلا به سینوزیت باید مراقبت‌های روزانه خود را جدی دنبال کنند تا از تشدید علائم جلوگیری شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش با تأکید بر اولویت حمایت همه‌جانبه از دانش‌آموزان با نیازهای ویژه گفت: هیچ‌گونه محدودیت مالی یا اجرایی نباید مانع تأمین تجهیزات آموزشی، توانبخشی و کمک‌آموزشی دانش‌آموزان استثنایی شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: امروز ۲۶ زمین چمن مصنوعی در مدارس استثنایی سراسر کشور افتتاح می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت انتخاب رشته در آزمون دکتری تخصصی و دکتری پژوهشی (Ph.D) رشته‌های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی ۱۴۰۴ تمدید شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است