سیاسی 12:06 - 17 آبان 1398

مسئولان و حقوق بگیران خود را ارباب نبینند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام کاظم صدیقی خطیب نماز جمعه تهران در خطبه‌های عبادی-سیاسی این هفته تهران، ضمن تبریک ایام آغاز ولایت و امامت امام زمان (عج) و همچنین با اشاره به حضور مردم در راهپیمایی ۱۳ آبان گفت: حضور معنی دار ملت ایران در راهپیمایی ۱۳ آبان و اعلام انزجار از استکبار جهانی و به خصوص سران آمریکا نشانه عمق بصیرت مردم شریف ایران نسبت به خطری است که از ناحیه آمریکا، بشریت، صلح، امنیت و حقوق انسان ها را تهدید می کند.

وی افزود: ملت ایران در طول سال های فراوان خیانت آمریکا نسبت به این کشور بزرگ را دیده است و شاهد جنایات آن در سال ۱۳۳۲ در قبال دولت ملی آن هم علیرغم اعتماد مصدق به آمریکا بود، مانند همه کسانی که به آمریکا اعتماد می کنند و بعد از آن توسری می خورند.

خطیب نماز جمعه تهران اظهار داشت: امروز مسئولان ما باید از این مسائل درس بگیرند و بدانند مصدق که مخالفتی با آمریکا نداشت چگونه با او رفتار شد و ما اگر مرگ بر آمریکا نگوییم کار به کار ما ندارد.

حجت الاسلام صدیقی تصریح کرد: مصدق به آمریکا اعتماد کرده بود اما آنها او را از کار برکنار و تا آخر عمر در یک روستا، محدود کردند و یک رژیم منحوس و بی کفایت را روی کار آوردند و همه چیز این مملکت را در دوران پهلوی به غارت بردند و از زمانی که امام(ره) علیه آمریکا قیام می کرد و انقلاب ما به پیروزی رسید آنچه آمریکایی ها می توانستند برای براندازی نظام اسلامی و ضربه زدن به منافع ملت بزرگ به کار ببرند از هیچ چیزی مضایقه نکردند.

وی با بیان اینکه تسخیر لانه جاسوسی نه تنها مورد تایید امام(ره) قرار گرفت بلکه ایشان این حرکت را انقلاب دوم نامیدند،گفت: انقلاب اول در مقابل استبداد داخلی بود و انقلاب دوم برای استقلال کشور و مقابله با استکبار جهانی بود.

خطیب نماز جمعه تهران تاکید کرد: ملت ایران زیر پرچم نیابت حضرت حجت و ولایت فقیه مصمم است و از این کشور یک پادگانی بسازد و جبههای ایجاد کند که پایان آن جبهه حضور حضرت مهدی (عج) باشد.

به گزارش مهر، حجت الاسلام صدیقی در خطبه های اول نماز جمعه این هفته تهران، گفت: این حقوق‌هایی که مسئولان دریافت می‌کنند، از سفره ملت و از جیب همین مردمِ جنوب شهر و شهید داده‌ها و مدافعان بزرگوار حرم است؛ اگر همین‌ها یاد خدا را داشته باشند، گرانی‌ها و فاصله‌ها را تحمل نمی‌کنند.

وی اظهار داشت: همواره در سنگر مقاومت اسلامی باید مراقب دشمن بود و از نیرنگ‌های دشمنان ایران اسلامی غافل نشد.

خطیب نماز جمعه تهران گفت: مسئولان و حقوق بگیران خود را ارباب نبینند، این حقوق‌ها از جیب مردم و از سفره همین مردم جنوب شهر و مدافعان انقلاب و حرم است؛ مسئولان نوکری مردم را باید ارزش بدانند.

تکمیل می شود...


10287232
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت اجرای کامل مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان کرمانشاه، گفت: پیگیری و تأمین منابع این مصوبات اولویت اول دولت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماز جمعه این هفته تهران به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدحسن ابوترابی‌فرد و در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماد یادبود شهید حسین امیرعبداللهیان توسط وزیر امور خارجه در مسکو رونمایی شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید با اجرای طرح محله‌محوری، معلولان تنها دریافت‌کننده خدمات نیستند بلکه با مشارکت در گروه‌های محله، در ارتقای شرایط زندگی‌شان اثرگذارند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر گلایه رهبر معظم انقلاب از دستگاه‌های فرهنگی، ضعف جاده‌ها و ناوگان حمل و نقل عمومی کشور و دیدار پرسپولیس و تراکتور در جام حذفی پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید قطعی گاز صنایع در فصل زمستان با تأخیر انجام می‌شود و اگر برودت هوا بیشتر شود، چون به میزان کافی گاز نداریم، این اتفاق خواهد افتاد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید قطعی گاز صنایع در فصل زمستان با تأخیر انجام می‌شود و اگر برودت هوا بیشتر شود، چون به میزان کافی گاز نداریم، این اتفاق خواهد افتاد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان نوشت: قرار است که طی سه سال با تامین منابع، ظرفیت جابجایی از ۶.۹ به ۱۶۰ میلیون نفر/سفر برسد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور اسلامی ایران تجهیز مدارس به فناوری‌های نوین را از ضرورت‌های اساسی دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران در نشستی با جمعی از نخبگان و اندیشمندان روسی بر عزم ملت ایران برای دفاع از حقوق و منافع قانونی ایران وفق معاهده منع اشاعه تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است