ورزشی 09:20 - 05 مرداد 1400
گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا به توکیو
نجمه خدمتی و مهیار صداقت با ایستادن در رده پانزدهم میکس تفنگ بادی ۱۰ متر بازی‌های المپیک توکیو از رسیدن به مرحله نیمه نهایی بازماندند.

تیم میکس تفنگ به نیمه نهایی المپیک نرسید/خدمتی و صداقت پانزدهم  شدند

به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا به توکیو، مسابقات میکس تفنگ بادی بازی‌های المپیک توکیو امروز از ساعت ۸ و ۴۵ دقیقه با حضور ۲۹ تیم آغاز شد. تیم میکس تفنگ بادی ایران متشکل از نجمه خدمتی و مهیار صداقت با امتیاز ۶۲۴.۹ و ایستادن در رده پازدهم از رسیدن به مرحله نیمه نهایی این مسابقات بازماند.

امروز تیم میکس تپانچه بادی ایران متشکل از جواد فروغی و هانیه رستمیان نیز مسابقه داد که تیم ایران پنجم شد.

نجمه خدمتی ، آرمینا صادقیان، فاطمه کرم‌زاده،  مهیار صداقت، جواد فروغی و هانیه رستمیان اسامی تیراندازان ایرانی حاضر در المپیک توکیو است که فاطمه کرم زاده و آرمینا صادقیان در تفنگ بادی این مسابقات در رده ۲۳ و ۳۰ ایستادند. مهیار صداقت در تفنگ بادی مردان تنها با یک دهم اختلاف در رده نهم قرار گرفت و از رسیدن به فینال المپیک بازماند.

هانیه رستمیان در تپانچه بادی زنان تنها با یک اختلاف در رده دهم ایستاد و شانس حضور در فینال را از دست داد. جواد فروغی در تپانچه بادی ۱۰ متر صاحب عنوان قهرمانی شد و توانست اولین مدال المپیک تاریخ تیراندازی ایران و اولین مدال کاروان ایران در توکیو را کسب کند.

مسابقات تیراندازی المپیک توکیو از شنبه دوم مرداد آغاز شده و تا یازدهم مرداد ادامه دارد.

انتهای پیام


11163398
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته ملی المپیک ایران گفت: ثریا آقایی افتخار ورزش ایران است و لیاقت سمت جهانی را داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان در پیامی عضویت ارزشمند ثریا آقایی در کمیته بین‌المللی المپیک را تبریک گفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی ملوان پس از تساوی مقابل استقلال گفت: واقعیت این است که به دنبال سه امتیاز بودیم و بازی بسته انجام ندادیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اعضای کادرفنی تیم‌های ملی ووشو در بخش ساندا و تالو مردان و زنان تا بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ آیچی-ناگویا مشخص و معرفی شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون ورزشکاران کمیته بین المللی المپیک گفت: امیدوارم بتوانم نماینده شایسته‌ای برای ورزش ایران و صدای ورزشکاران ایران و جهان باشم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل کمیته ملی المپیک در رابطه با سمت جهانی ثریا آقایی صحبت‌هایی مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی استقلال گفت: واقعا ناراحت هستم چرا که مستحق نتیجه بهتری بودیم، امروز نتیجه عادلانه نبود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: سه امتیاز خیلی مهم را در مقابل آلومینیوم کسب کردیم و فکر می‌کنم این بازی، یکی از بهترین بازی‌هایی بود که سپاهان انجام داده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار مس رفسنجان و فولاد خوزستان در هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استقلال با تساوی ملوان در رده سوم جدول لیگ برتر فوتبال قرار گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است