ورزشی 09:20 - 05 مرداد 1400
گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا به توکیو
نجمه خدمتی و مهیار صداقت با ایستادن در رده پانزدهم میکس تفنگ بادی ۱۰ متر بازی‌های المپیک توکیو از رسیدن به مرحله نیمه نهایی بازماندند.

تیم میکس تفنگ به نیمه نهایی المپیک نرسید/خدمتی و صداقت پانزدهم  شدند

به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا به توکیو، مسابقات میکس تفنگ بادی بازی‌های المپیک توکیو امروز از ساعت ۸ و ۴۵ دقیقه با حضور ۲۹ تیم آغاز شد. تیم میکس تفنگ بادی ایران متشکل از نجمه خدمتی و مهیار صداقت با امتیاز ۶۲۴.۹ و ایستادن در رده پازدهم از رسیدن به مرحله نیمه نهایی این مسابقات بازماند.

امروز تیم میکس تپانچه بادی ایران متشکل از جواد فروغی و هانیه رستمیان نیز مسابقه داد که تیم ایران پنجم شد.

نجمه خدمتی ، آرمینا صادقیان، فاطمه کرم‌زاده،  مهیار صداقت، جواد فروغی و هانیه رستمیان اسامی تیراندازان ایرانی حاضر در المپیک توکیو است که فاطمه کرم زاده و آرمینا صادقیان در تفنگ بادی این مسابقات در رده ۲۳ و ۳۰ ایستادند. مهیار صداقت در تفنگ بادی مردان تنها با یک دهم اختلاف در رده نهم قرار گرفت و از رسیدن به فینال المپیک بازماند.

هانیه رستمیان در تپانچه بادی زنان تنها با یک اختلاف در رده دهم ایستاد و شانس حضور در فینال را از دست داد. جواد فروغی در تپانچه بادی ۱۰ متر صاحب عنوان قهرمانی شد و توانست اولین مدال المپیک تاریخ تیراندازی ایران و اولین مدال کاروان ایران در توکیو را کسب کند.

مسابقات تیراندازی المپیک توکیو از شنبه دوم مرداد آغاز شده و تا یازدهم مرداد ادامه دارد.

انتهای پیام


11163398
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پاریسی‌ها با غلبه بر فلامینگو در ضربات پنالتی، فاتح جام بین قاره‌ای شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی اسکیت رولبال بانوان مقام سومی جام جهانی را از آن خود کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که سعی می‌کنیم با بردن تراکتور هدیه خوبی به هواداران بدهیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفته هفتم لیگ برتر والیبال با شکست شهداب یزد مقابل سپاهان و پیروزی فولاد سیرجان مقابل سایپا به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه سایپا با انتشار اطلاعیه خبر انحلال رشته‌های ورزشی خود را تکذیب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام سخنگوی فدراسیون فدراسیون فوتبال ناظر ویژه انضباطی برای دیدار تراکتور و پرسپولیس در جام حذفی انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شورای فدراسیون بین المللی فوتبال، میزان پاداش پرداختی به تیم‌های حاضر در جام جهانی ۲۰۲۶ را اعلام کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار ذوب آهن و شمس آذر در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال در رابطه با مسائل مختلف این رشته ورزشی صحبت‌هایی را مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون در حاشیه جلسه کمیته مسابقات فیفا با رئیس و دبیرکل این نهاد دیدار و گفت و گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است