اقتصادی 16:33 - 28 شهریور 1403
مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی گفت: در برنامه هفتم مقرر شده است با توسعه ۲۰ هزار هکتاری باغات زیتون در سال، بخشی از روغن زیتون در داخل کشور تامین شود.

توسعه سالانه ۲۰ هزارهکتار باغ زیتون در برنامه هفتم

جواد میرعرب رضی، مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی در خصوص وضعیت زیتون کشور گفت: در سال گذشته براساس برنامه ششم کشور، دو هزار و ۳۸۶ هکتار باغ زیتون با اعتبار ۴۵ میلیارد ریالی برای اصلاح در دستور کار قرار گرفت که علاوه بر برنامه اصلاح، برنامه توسعه زیتون با اعتبار تخصیص یافته به انجام رسید.

به گفته او، به منظور ادامه سیاست‌ها و برنامه‌های طرح توسعه زیتون و با هدف افزایش تولید روغن زیتون، در برنامه هفتم مصوب مجلس شورای اسلامی مقرر شد با توسعه ۲۰ هزار هکتاری در سال، بخشی از روغن زیتون در داخل تامین شود. در این راستا با سازمان برنامه و بودجه برای تامین منابع اعتباری در حال بررسی و مذاکرات متعدد هستیم.

مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: امسال پیش‌بینی می‌شود تولید زیتون و عملکرد آن نسبت به سال گذشته افزایش محسوسی داشته باشد که با توجه به رصد صورت گرفته از استان‌های زیتون‌خیز کشور، از تیرماه نشست‌های متعدد کارشناسی در راستای خرید حمایتی میوه زیتون همچون سال ۱۴۰۱ برگزار شده و اقدامات اجرایی لازم صورت گرفته است.

به گفته او، برگزاری کمیته فنی زیتون در استان‌های زیتون‌خیز برای بررسی و رفع نواقص احتمالی دستورالعمل خرید حمایتی میوه زیتون سال ۱۴۰۱ از جمله این اقدامات اجرایی بوده است.

 حمایت دولت از زیتون‌کاران با تعیین قیمت و خرید تضمینی زیتون

میرعرب رضی، در خصوص مدیریت بازار این محصول افزود: با همراهی بخش‌های مختلف اعم از تولید کنندگان، صنایع تبدیلی و تکمیلی، اتحادیه‌ها و شرکت‌های تعاونی روستایی، آمادگی لازم در این زمینه حاصل شده است و در صورت نیاز و با توجه به سیاست‌های ابلاغی برای ایجاد تعادل نسبی در بازار در جهت حمایت از تولیدکنندگان زحمتکش کشور برای کنترل قیمت و بازار فروش، نقش حمایتی دولت در قالب تعیین قیمت تضمینی و خرید تضمینی حمایتی دانه‌های روغنی زیتون در استان‌های مبادی تولید این محصول با قوت تمام اعمال خواهد شد.

او گفت: با توجه به سیاست‌های ابلاغی برای تعادل‌بخشی بازار، موضوع صادرات محصولات زیتون هم که قبلاً مصوب شده کماکان به قوت خود باقی است.

خبرنگار: آزاده محبی


12094108
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان خصوصی‌سازی در نظر دارد در اجرای مصوبه هیأت واگذاری و سایر قوانین مربوطه، واحد‌های ممتاز «صندوق سرمایه‌گذاری پالایشی یکم» را از طریق مزایده عرضه و واگذار نماید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، جزئیات تنظیم بازار میوه شب عید را اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل امور بانکی وزارت امور اقتصادی و دارایی از افزایش سرمایه ۱۱۷ هزار میلیارد تومانی بانک‌های زیر نظر دولت در سال ۱۴۰۳ خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق ایران با تاکید بر اینکه رویکرد در واگذاری‌ها باید اصلاح شود، گفت: انتظار می‌رود رویکرد واگذاری‌ها به سمت خصوصی‌سازی واقعی پیش برود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس اول اتاق اصناف تهران از کاهش تعرفه‌های گمرکی برای واردات مواد اولیه صنعت تابلوسازی خبر داد و گفت: در حال برنامه‌ریزی در جهت افزایش سهم در بازار‌های صادارتی هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ­مدیر طرح واردات خودرو وزارت صمت از تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان روز چهارشنبه ۲۲ اسفند خبر داد و گفت: متقاضیان تا پایان امشب مهلت دارند حساب خود را وکالتی کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه وشهرسازی گفت:بهترین راهکار برای دور زدن تحریم‌ها تکمیل زیر ساخت وتوسعه حمل ونقل است چراکه ترانزیت و حمل ونقل تحریم پذیر نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شاخص کل بورس با کاهش ۳۶ هزار و ۲۴۶ واحد در تراز ۲ میلیون و ۶۸۸ هزار واحدی ایستاد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی حفاری از آمادگی برای توسعه همکاری‌ها با مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران در زمینه حفاری چاه‌های اکتشافی و ارائه خدمات جانبی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: صنعت پتروشیمی متعهد به برگشت ارز حاصل از صادرات خود به چرخه اقتصاد کشور بوده و همه تعهدات ارزی شرکت‌های پتروشیمی انجام شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است