اقتصادی 02:09 - 31 تیر 1400
مدیرکل دفتر آمار، ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اعلام کرد که علت تامه تصادف اتوبوس مسافران در محور هراز عدم توجه راننده به جلو و عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی او بوده که در این زمینه راننده مادام‌العمر ممنوع الخدمات خواهد شد و با شرکت حمل‌ونقلی مورد نظر به دلیل تخلفات متعدد در این سفر برخورد جدی خواهد شد.

جزئیات واژگونی اتوبوس در محور هراز

به گزارش ایسنا، بامداد چهارشنبه (۳۰ تیر ماه) اتوبوس اسکانیا در محور هراز واژگون شد که در همان ساعات اولیه زکریا اشکیود -سخنگوی اورژانس استان مازندران از کشته شدن سه مسافر و ۳۹ مصدوم در این حادثه خبر داد.

فرهاد صالحیان - مدیرکل دفتر آمار، ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای- درباره جزئیات این حادثه و بررسی علل بروز آن در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اتوبوس مورد نظر اتوبوس اسکانیای صفرکیلومتر بود که ساعت ۲۲:۳۰ از اسلامشهر تهران به مقصد گرگان سفر خود را آغاز کرد و در این مسافت ۴۱۲ کیلومتری با تعداد مسافر ۱۰ نفر صورت وضعیت خود را دریافت کرد اما در ساعت ۰۳:۳۵ دقیقه بامداد چهارشنبه (۳۰ تیر ماه) در محور هراز محدوده پنجاب در مسیر پیچ راست‌گرد از جاده خارج و به نیوجرسی سمت چپ برخورد کرد و متاسفانه واژگون شد.

وی افزود: این اتوبوس تنها قبل از این شش بار سفر کرده بود و در این سفر مسافرانی که کمربند بسته بودند از این حادثه جان سالم به در بردند. البته در این اتوبوس تخلفات بسیاری از سوی راننده و شرکت حمل‌ونقلی موردنظر رخ داده؛ چرا که براساس پروتکل‌های بهداشتی اعلام شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا حداکثر ظرفیت مجاز این اتوبوس برای پذیرش مسافر ۲۲ نفر بود؛ در حالی که در هنگام حادثه ۴۳ نفر مسافر (با راننده) در این اتوبوس حضور داشتند.

مدیرکل دفتر آمار، ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ادامه داد: بر این اساس مسلما راننده به صورت مادم‌العمر ممنوع‌الخدمات خواهد شد و با شرکت خاطی به صورت جدی برخورد خواهیم کرد؛ چرا که به غیر از تخلفات مذکور در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تابلو اطلاع‌رسانی برای مسافران در اتوبوس نصب نشده بود. اگر مسافران می‌خواستند مشکلی را با شرکت حمل‌ونقلی مذکور در میان بگذارند باید از طریق این تابلو و شماره تماسی که در آن درج شده بود این کار را انجام می‌دادند اما اساساً تابلویی در کار نبود.

صالحیان اضافه کرد: در این اتوبوس چک‌لیست و مهر مدیر فنی درج نشده بود و این هم یکی دیگر از تخلفاتی است که راننده و شرکت حمل‌ونقلی مورد نظر باید به خاطر آن مورد مواخذه قرار گیرند و نسبت به آن پاسخگو باشند.

وی گفت: این اتوبوس با ۱۰ نفر صورت وضعیت خود را دریافت کرده و از اسلامشهر سفر خود را شروع کرده است اما نهایتا با ۴۳ مسافر واژگون شده است. جالب‌تر اینکه این اتوبوس هنگامی که در پلیس‌راه جاجرود دقیقا دو ساعت و سی و پنج دقیقه بعد از حرکت ثبت ساعت کرده، ۴۳ نفر در اتوبوس بودند و دو ساعت بعد هم این تصادف اتفاق افتاده است. البته مسافران بایستی در چنین شرایطی از طریق تلفن گویا و سامانه پیامکی یا اپلیکیشن ۱۴۱ به ما گزارش می‌دادند تا جلوی این تخلف گرفته شود؛ چرا که اگر از بروز این تخلف خبر داشتیم مسلما بایستی ۲۵ نفر از مسافران در پلیس‌راه جاجرود از اتوبوس پیاده می‌شدند و از طریق شرکت حمل‌ونقلی خاطی، اتوبوس جایگزین برای آن‌ها می‌گرفتیم.

انتهای پیام


11157222
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اطلاعیه‌ی دوم عرضه بنزین سوپر وارداتی در بورس انرژی از افزایش ۳۷۰۰ تومانی قیمت پایه این محصول خبر می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز نظارت بر صندوق‌های سرمایه‌گذاری سازمان بورس گفت: مقررات مرتبط با صندوق سرمایه‌گذاری در دارایی‌های ارزی با درآمد ثابت ارزی تدوین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: روز‌های سه شنبه و چهارشنبه کاهش محسوس دما در کشور پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل گمرک بندر امام خمینی (ره) گفت: در ۹ ماهه امسال ۱۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن کالای اساسی از گمرک این بندر وارد کشور شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نسخه‌های مختلف آیفون ۱۷ پرو مکس تفاوت‌هایی فراتر از رنگ دارند و هر کدام تجربه کاربری خاص خود را ارائه می‌دهند. طراحی نارنجی این مدل جلوه‌ای تازه و جذاب به گوشی می‌بخشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی می‌گوید: هیچ یک از پلتفرم‌های رمزارز از بانک مرکزی مجوز ندارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شاید به نظر برسد یک کولر گازی معمولی هم بتواند خانه را خنک نگه دارد. اما در مناطق گرم و خشک، چند نکته‌ی دیگر انتخاب دستگاه تهویه مطبوع را پیچیده‌تر می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی گفت: افزایش کیفیت بنزین (CCR) در جهت کاهش آلایندگی‌های زیست محیطی در دستور کار قرار گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، هدف‌گذاری صادراتی صنعت پتروشیمی برای سال جاری را ۱۳ میلیارد دلار اعلام و تأکید کرد: تکمیل زنجیره پایین‌دستی از اهداف اصلی برنامه هفتم است تا ارزش افزوده محصولات افزایش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به بارش برف و باران و کاهش دما، تخلیه آب و جمع آوری لوله ها، اتصالات و تجهیزات سیستم‌های آبیاری تحت فشار در مناطق سردسیر در دستور‌کار قرار بگیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است