اقتصادی 02:09 - 31 تیر 1400
مدیرکل دفتر آمار، ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اعلام کرد که علت تامه تصادف اتوبوس مسافران در محور هراز عدم توجه راننده به جلو و عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی او بوده که در این زمینه راننده مادام‌العمر ممنوع الخدمات خواهد شد و با شرکت حمل‌ونقلی مورد نظر به دلیل تخلفات متعدد در این سفر برخورد جدی خواهد شد.

جزئیات واژگونی اتوبوس در محور هراز

به گزارش ایسنا، بامداد چهارشنبه (۳۰ تیر ماه) اتوبوس اسکانیا در محور هراز واژگون شد که در همان ساعات اولیه زکریا اشکیود -سخنگوی اورژانس استان مازندران از کشته شدن سه مسافر و ۳۹ مصدوم در این حادثه خبر داد.

فرهاد صالحیان - مدیرکل دفتر آمار، ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای- درباره جزئیات این حادثه و بررسی علل بروز آن در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اتوبوس مورد نظر اتوبوس اسکانیای صفرکیلومتر بود که ساعت ۲۲:۳۰ از اسلامشهر تهران به مقصد گرگان سفر خود را آغاز کرد و در این مسافت ۴۱۲ کیلومتری با تعداد مسافر ۱۰ نفر صورت وضعیت خود را دریافت کرد اما در ساعت ۰۳:۳۵ دقیقه بامداد چهارشنبه (۳۰ تیر ماه) در محور هراز محدوده پنجاب در مسیر پیچ راست‌گرد از جاده خارج و به نیوجرسی سمت چپ برخورد کرد و متاسفانه واژگون شد.

وی افزود: این اتوبوس تنها قبل از این شش بار سفر کرده بود و در این سفر مسافرانی که کمربند بسته بودند از این حادثه جان سالم به در بردند. البته در این اتوبوس تخلفات بسیاری از سوی راننده و شرکت حمل‌ونقلی موردنظر رخ داده؛ چرا که براساس پروتکل‌های بهداشتی اعلام شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا حداکثر ظرفیت مجاز این اتوبوس برای پذیرش مسافر ۲۲ نفر بود؛ در حالی که در هنگام حادثه ۴۳ نفر مسافر (با راننده) در این اتوبوس حضور داشتند.

مدیرکل دفتر آمار، ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ادامه داد: بر این اساس مسلما راننده به صورت مادم‌العمر ممنوع‌الخدمات خواهد شد و با شرکت خاطی به صورت جدی برخورد خواهیم کرد؛ چرا که به غیر از تخلفات مذکور در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تابلو اطلاع‌رسانی برای مسافران در اتوبوس نصب نشده بود. اگر مسافران می‌خواستند مشکلی را با شرکت حمل‌ونقلی مذکور در میان بگذارند باید از طریق این تابلو و شماره تماسی که در آن درج شده بود این کار را انجام می‌دادند اما اساساً تابلویی در کار نبود.

صالحیان اضافه کرد: در این اتوبوس چک‌لیست و مهر مدیر فنی درج نشده بود و این هم یکی دیگر از تخلفاتی است که راننده و شرکت حمل‌ونقلی مورد نظر باید به خاطر آن مورد مواخذه قرار گیرند و نسبت به آن پاسخگو باشند.

وی گفت: این اتوبوس با ۱۰ نفر صورت وضعیت خود را دریافت کرده و از اسلامشهر سفر خود را شروع کرده است اما نهایتا با ۴۳ مسافر واژگون شده است. جالب‌تر اینکه این اتوبوس هنگامی که در پلیس‌راه جاجرود دقیقا دو ساعت و سی و پنج دقیقه بعد از حرکت ثبت ساعت کرده، ۴۳ نفر در اتوبوس بودند و دو ساعت بعد هم این تصادف اتفاق افتاده است. البته مسافران بایستی در چنین شرایطی از طریق تلفن گویا و سامانه پیامکی یا اپلیکیشن ۱۴۱ به ما گزارش می‌دادند تا جلوی این تخلف گرفته شود؛ چرا که اگر از بروز این تخلف خبر داشتیم مسلما بایستی ۲۵ نفر از مسافران در پلیس‌راه جاجرود از اتوبوس پیاده می‌شدند و از طریق شرکت حمل‌ونقلی خاطی، اتوبوس جایگزین برای آن‌ها می‌گرفتیم.

انتهای پیام


11157222
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل و نقل سازمان راهداری گفت: با افزایش سفر‌ها در روز‌های منتهی به تاسوعا و عاشورای حسینی، جابه‌جایی مسافران در حال انجام است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی گفت: بسیاری از افراد در دنیا نمی توانند انقلاب و آرمان های ۴۴ ساله ما را قبول کنند، لذا استقلال و عزت داشتن در دنیا هزینه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: فرآیند افزایش قیمت خودرو پیش از جنگ ۱۲ روزه آغاز شده بود؛ همه مراحل نیز به صورت قانونی طی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: در نواحی غرب، غرب، جنوب غرب، جنوب و بخش‌هایی از مرکز کشور وزش باد شدید خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه تهران _ کرج خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه تهران _ کرج خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهادکشاورزی گفت: تمامی کالا‌های دارای ارز ترجیحی با قیمت مصوب و مشخص تعیین می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: در حال حاضر نسبت به سال گذشته برق کمتری مصرف می‌کنیم و امیدواریم از این پس هم مردم به مدیریت مصرف برق کمک کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدرس گرجی گفت: ۶۴ نقطه پرتصادف طی سه ماه نخست سال جاری در محور‌های مواصلاتی کشور اصلاح شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: کلیات پشتیبانی از واحد‌های خسارت دیده ناشی از حملات رژیم صهیونیستی به تصویب رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است