ورزشی 09:06 - 04 اردیبهشت 1404
رکورد خاص ژوزه مورینیو با اینتر بعد از شکست این تیم برابر میلان همچنان در فوتبال ایتالیا باقی ماند.

ادامه رکورد خاص آقای خاص!

باشکاه خبرنگاران جوان - اینتر شکست سنگینی را در دیدار برگشت برابر میلان در جام حذفی ایتالیا تجربه کرد.

هواداران اینتر بسیار امیدوار بودند که شکست دیدار رفت برابر میلان را در جام حذفی جبران کنند تا امیدوار به قهرمانی در این رقابت و کسب سه گانه برای دومین بار در تاریخ خود شوند.

اما نرآتزوری در دیدار برگشت برابر میلان ناامید کننده ظاهر شد و با نتیجه ۳ بر صفر شکست خورد تا وداعی تلخ با جام حذفی داشته باشد.

به این ترتیب اینتر نمی‌تواند در فصل جاری سه گانه را به دست آورد و اکنون شاگردان اینزاگی تنها باید شانس خود را برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و رقابت‌های سری A امتحان کنند.

با شکست اینتر برابر میلان رکورد خاص ژوزه مورینیو در فوتبال ایتالیا حفظ شد به طوریکه اینتر مورینیو همچنان تنها تیم در تاریخ فوتبال ایتالیا است که توانسته است در یک فصل سه گانه را به دست آورد و به نظر می‌رسد که این رکورد اینتر مورینیو حال حالا‌ها حفظ خواهد شد.


12182813
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال برای دیدار با پرسپولیس در دربی ۱۰۶ دو بازیکن خارجی خود را در اختیار ندارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دروازه‌بان خارجی تیم فوتبال استقلال گزینه اول حضور در ترکیب اصلی برای بازی با دربی ۱۰۶ است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیران استقلال قرار است پس از بازی با پرسپولیس در رابطه با عارف آقاسی تصمیم نهایی را بگیرند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در پایان دومین روز مسابقات بین‌المللی اسکی آلپاین در رشته اسلالوم (مارپیچ کوچک) که در پیست سولدا ایتالیا برگزار شد، ۲ نماینده کشورمان در جایگاه‌های ۴۱ و ۴۲ قرار گرفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فدراسیون چوگان به منظور حضور پرقدرت در رقابت‌های جام جهانی چمن امارات درصدد جذب بازیکن و مربی خارجی است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسئولان فدراسیون بدمینتون و کمیته ملی پارالمپیک با حضور در سالن اختصاصی فدراسیون، روند آماده‌سازی ملی‌پوشان را ارزیابی کرده و بر حمایت همه‌جانبه از تیم‌های اعزامی تاکید کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مروری بر آمار قدی بازیکنان پنجره نخست انتخابی‌های جام جهانی بسکتبال ۲۰۲۷ نشان می‌دهد ایران هم در جمع رکوردداران حضور دارد. حسن‌علی اکبری جزو بلندقدترین‌ها و مبین شیخی بین کوتاه‌قدترین بازیکنان قرار گرفته‌اند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم بسکتبال طبیعت اسلامشهر بازیکن آمریکایی به خدمت گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وحید کاظمی، به عنوان داور وسط دیدار پرسپولیس و استقلال در هفته دوازدهم لیگ برتر انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت ورزش و جوانان طی پیامی نایب‌قهرمانی ایران در دو بخش آماتوری و حرفه‌ای رقابت‌های جهانی بدنسازی و پرورش‌اندام را تبریک گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است