ورزشی 09:55 - 09 خرداد 1403
باشگاه گل گهر سیرجان از وقت کشی بازیکنان تیم فوتبال استقلال انتقاد کرد.

باشگاه گل‌گهر: وقت‌کشی استقلالی‌ها در حد محلات بود+فیلم

به گزارش خبرگزاری تسنیم باشگاه گل گهر اعلام کرد:

«این یک بیانیه نیست. صحنه‌ای هم که از مصدومیت عجیب دروازه‌بان استقلال و البته تیم ملی می‌بینید، آن‌قدر غیرحرفه‌ای بودن آن عیان است که نیاز به توضیحات مفصل‌ نداشته باشد. این چند جمله فقط شرح حالی است از وضعیت این روزهای فوتبال ما... 

دروازه‌بان تیمی که داعیه قهرمانی دارد، درست در لحظاتی که گل‌گهر توپ و زمین را در اختیار داشت، به شکلی ناشیانه خود را به زمین می‌اندازد و چنان تمارض می‌کند و از شدت درد به خود می‌پیچد که گویی برای مدت‌ها باید با یک مصدومیت طولانی‌مدت دست و پنجه نرم کند و خانه‌نشین شود.

اما بعد از اینکه بیش از 6 دقیقه از زمان بازی را تلف می‌کند و مسابقه را از جریان می‌اندازد به یکباره بلند می‌شود و بدون هیچ مشکلی به مسابقه ادامه می‌دهد. داور هم به راحتی از کنار این صحنه می‌گذرد و اجازه می‌دهد بازیکنان تیم استقلال روند وقت‌کشی را با الگو گرفتن از دروازه‌بان خود ادامه دهند. سال‌ها به برخی تیم‌های عربی بابت وقت‌کشی‌ کنایه می‌زدیم، اما حالا با صحنه‌ای روبرو شدیم که نظیر آن را در فوتبال محلات هم نمی‌توان پیدا کرد. 

تیم فوتبال گل‌گهر دیروز با ترکیبی که چند بازیکن جوان در آن حضور داشتند و چند بازیکن اصلی تیم به علت مصدومیت قادر به همراهی تیم نبودند، سعی کرد در آزمون شرافت بازنده نباشد، و با تمام توان، تنها برای اعتبار نام خود و هوادارانش بجنگد و مثل همیشه در زمین مسابقه به دنبال کسب امتیاز باشد. کما اینکه در بسیاری از دقایق مسابقه، تیم استقلال را مجبور کرد که با هواداران بی‌شمارش و در ورزشگاه خانگی به دفاع و وقت‌کشی روی آورد.

 بابت نتیجه حاصل شده از هواداران خود عذرخواهی می‌کنیم، اما هر فوتبالیست منصفی بابت این صحنه عجیب به حال فوتبالمان تاسف خواهد خورد. پیش از مسابقه با مصاحبه‌های سفارشی به داوری فشار می‌آورند و در مسابقه هم سکانس‌هایی این چنینی خلق می‌کنند و این وسط لیگی که باید به پیشرفت فوتبال ملی کمک کند، هر روز بیش از دیروز اعتبار خود را از دست می‌دهد.

 

.

 

انتهای پیام/


12058270
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس تصمیم گرفتند که وحید هاشمیان سرمربی سرخپوشان در بازی با تیم ذوب آهن باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا AFC در گزارشی به دیدار تیم‌های سپاهان ایران و آخال ترکمنستان پرداخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دو بازیکن ایرانی شباب الاهلی در شب پیروزی پرگل مقابل نسف قارشی ازبکستان به میدان رفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در عربستان سعودی درباره مقدمات حضور مقامات ورزش و کاروان ایران در بازی‌های کشور‌های اسلامی با قائم مقام وزیر ورزش عربستان رایزنی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی پسران کبدی ایران فردا به مصاف سریلانکا می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی کبدی پسران ایران در پنجمین بازی خود در بازی‌های آسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۵ مقابل هند شکست خورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بارسا مقابل المپیاکوس یک پیروزی روحیه‌بخش کسب کرد تا آماده جدال حساس با رئال مادرید شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فرنگی کار وزن ۱۳۰ کیلوگرم کشورمان به مدال طلای رقابت‌های کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه رقابت کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان، ایمان محمدی به دیدار فینال راه یافت و آرمین شمسی‌پور راهی رده‌بندی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» غلامرضا فرخی به مدال طلا رقابت‌های کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان در صربستان دست یافت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است