فرهنگی‌هنری 12:59 - 27 دی 1403
فصل هفتم مجموعه تلویزیونی «پایتخت» این روزها در مشهد تصویربرداری می شود و خودش را برای پخش در ایام عید نوروز آماده می کند.

روزهای پایانی «پایتخت ۷» در مشهد + عکس

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، فصل هفتم مجموعه تلویزیونی «پایتخت» از مردادماه در شیرگاه جلوی دوربین رفت، این روزها سکانس‌های پایانی‌اش در مشهد تصویربرداری می‌شود.

گفته می‌شود «پایتخت7» داستان غافلگیرکننده‌ای دارد و برای نوروز پیش‌رو در حال آماده شدن است.

علاوه بر سیروس مقدم و الهام غفوری که کارگردان و تهیه‌کننده این مجموعه هستند تمامی شخصیت‌های معروف «پایتخت» در این سری حضور دارند.

همچنین اضافه شدن چند شخصیت جدید، «پایتخت 7» را وارد ماجرا‌های متفاوتی می‌کند.

سریال , سریال پایتخت , تلویزیون , صدا و سیما , سیما فیلم , عکس ,

مهدی نقویان در جدیدترین اظهارنظر خود اعلام کرد: مجموعه «پایتخت» برای ایام نوروز تدارک دیده شده و روزهای آخر فیلمبرداری‌اش انجام می‌شود. 

او همچنین با اشاره به پیچیدگی‌های کنداکتور نوروز و رمضان امسال، گفت: امسال از 11 اسفندماه آغاز ماه مبارک رمضان است و در عید نوروز شب‌های قدر را داریم. این کنداکتور را پیچیده می‌کند؛ سریالی را ویژه ماه رمضان پیش ببریم و در ایام شب‌های قدر سریال دیگر و برای نوروز هم سریال دیگری داشته باشیم. سه شبکه است و 5 یا 6 سریال بایستی تدارک ببینیم. بحث ایام ماه مبارک و سال نو است؛ ویژگی کنداکتور این‌طور ایجاب می‌کند.

گفتنی است، درباره پخش سریال «پایتخت» گمانه‌زنی‌های فراوانی انجام شد که عمدتاً از پخش در اسفندماه خبر می‌دادند و اما گفت‌وگوی اخیر رئیس مرکز سیمافیلم حاکی از پخش در همان ایام نوروز دارد. 

انتهای پیام/


12141678
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پوستر چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر با الهام از تصویری از فیلم ماندگار «شیر سنگی» رونمایی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایش میدانی «ایرانمرد» از ۱۵ دی‌ماه به مدت ۱۰ شب، هر شب ساعت ۱۸:۳۰ در بوستان ولایت روی صحنه می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایش میدانی «ایرانمرد» از ۱۵ دی‌ماه به مدت ۱۰ شب، هر شب ساعت ۱۸:۳۰ در بوستان ولایت روی صحنه می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه تلویزیونی «عصر خانواده» در ادامه رویکرد جریان‌ساز خود در میان مردم، هم‌زمان با میلاد باسعادت حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) و روز پدر، زمینه‌ساز رقم خوردن یک اتفاق بزرگ انسانی و اجتماعی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی با حضور در منزل شهید حسن تکلّو با خانواده معزز این شهید والامقام دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تلویزیون همزمان با ولادت مولای متقیان امام علی (ع) و روز پدر چندین فیلم سینمایی را پخش می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» عضو فقهای شورای نگهبان در دیدار با رئیس رسانه ملی از اهمیت بالای خبررسانی در جامعه سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی با حضور در منزل شهید سرتیپ اسماعیل شاکری با خانواده معظم این شهید والامقام دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما مخاطب رسانه ملی را همه آحاد جامعه دانست و اظهار کرد: رسانه ملی مکمل منبر و تبلیغ دینی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیت‌الله مکارم شیرازی در دیدار رئیس رسانه ملی، نقش صداوسیما را در اطلاع‌رسانی، ترویج معارف دینی و حفظ ارزش‌های اسلامی، مهم و اثرگذار خواند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است