ورزشی 13:49 - 12 فروردین 1402
سرمربی تیم فوتبال تراکتور نسبت به مطرح شدن نامش برای نیمکت تیم ملی واکنش نشان داد.

خمز: سرمربیگری من در تیم ملی شایعه بود

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، پاکو خمز درمورد مطرح شدن نامش به عنوان گزینه سرمربیگری تیم ملی فوتبال کشورمان پیش از انتخاب امیر قلعه‌نویی، اظهار داشت: این‌ها شایعات هستند. تنها واقعیت این است که من سرمربی تراکتور هستم. نمی‌توانیم پیگیر و وابسته به شایعات باشیم. برخی از این‌ها دروغ هستند اما همه‌شان جنبه شایعه دارند.

وی درخصوص اینکه خیلی از رسانه‌های حرفه‌ای او را به تیم ملی نزدیک می دانستند و حتی صحبتی با وی، مدیریت و مالک باشگاه تراکتور درمورد حضورش رکی نیمکت تیم ملی فوتبال ایران نشده بود، گفت: خیر. فکر می‌کنم انتخابی که اکنون فدراسیون ایران برای تیم ملی کرده واقعا سرمربی خوبی است و انتخاب خیلی هوشمندانه‌ای انجام دادند‌. از سرمربی جدید نیز به خاطر دعوت بازیکنانی از تراکتور تشکر می‌کنم. واقعا برای ما نکته مثبتی بود. دوست داریم به عنوان تیم تراکتور در فراخوان بعدی سرمربی تیم ملی بازیکنان بیشتری از تیم ما دعوت شوند. واقعا برای سرمربی فعلی تیم ملی ایران آرزوی موفقیت دارم.

سرمربی تیم فوتبال تراکتور اضافه کرد: بازی با کنیا را تماشا کردم. وقتی سرمربی جدید می‌آید، زود است بخواهیم تو را قضاوت کنیم زیرا فقط یک هفته با تیم کار کرده و خیلی زود است بخواهیم عملکرد او و تیم ملی را ارزیابی کنیم. با گذشت زمان قلعه‌نویی تلاش می‌کند تیم خوبی تشکیل بدهد. ما مربیان برای کار کردن نیاز به زمان داریم.

خمز درخصوص دلیل انتخاب تراکتور، توضیح داد: تراکتور اولین تیم ایرانی بود که با من تماس گرفت. از پروژه بسیار جاه طلبانه این باشگاه خیلی خوشم آمد. سرمربیگری تیم‌های بزرگ لیگ برتر ایران کار راحتی نیست. 

وی درمورد اینکه آیا قبل از حضور در تراکتور از سایر تیم‌های آسیایی به ویژه کشورهای خلیج فارس پیشنهادی نداشت، توضیح داد: برخی تیم‌های آسیایی به من پیشنهاد دادند اما یا زمان آن‌ها خوب نبود یا پیشنهادهای برای من جذابیت نداشت. پیشنهاد تراکتور برای من جالب بود و توجهات را به خودش جلب کرد  و باعث شد من اینجا باشم.

ادامه دارد ...


11853061
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده کشورمان در بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۲۶ میلانوکورتینا در رشته مارپیچ کوچک در رده ۳۳ قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس با رد قوی شایعات درباره استعفای اوسمار، بر حمایت مدیریت باشگاه از کادر فنی و اعضای تیم تاکید کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال تراکتور در نشست خبری قبل از بازی با الغرافه قطر حاضر نشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فوتبال کشورمان در روز‌های اخیر با حواشی متعددی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مربی تراکتور درخصوص عدم حضور اسکوچیچ در نشست خبری گفت: مسائلی در این خصوص وجود دارد و در صورت لزوم، باشگاه توضیح خواهد داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اینفانتینو پس از درخواست از رئیس جمهور لبنان، به دلیل ازدواج با یک زن لبنانی، تابعیت لبنان را دریافت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اوسمار ویرا پس از برگزاری جلسه با مدیرعامل پرسپولیس سوء تفاهماتش برطرف شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پس از حذف ضعیف تیم فوتبال امید ایران از جام ملت‌های زیر ۲۳ ساله‌های آسیا، روند انتخاب سرمربی جدید این تیم آغاز شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» زمان و مکان جدید برگزاری دیدار خانگی پرسپولیس در هفته بیست و دوم لیگ برتر مقابل شاگردان مهدی رحمتی به طور رسمی اعلام شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی استقلال گفت: برای استقلال چیز غیرممکن وجود ندارد و تلاش می‌کنیم با عبور از الحسین به حضورمان در آسیا ادامه دهیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است