ورزشی 13:49 - 12 فروردین 1402
سرمربی تیم فوتبال تراکتور نسبت به مطرح شدن نامش برای نیمکت تیم ملی واکنش نشان داد.

خمز: سرمربیگری من در تیم ملی شایعه بود

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، پاکو خمز درمورد مطرح شدن نامش به عنوان گزینه سرمربیگری تیم ملی فوتبال کشورمان پیش از انتخاب امیر قلعه‌نویی، اظهار داشت: این‌ها شایعات هستند. تنها واقعیت این است که من سرمربی تراکتور هستم. نمی‌توانیم پیگیر و وابسته به شایعات باشیم. برخی از این‌ها دروغ هستند اما همه‌شان جنبه شایعه دارند.

وی درخصوص اینکه خیلی از رسانه‌های حرفه‌ای او را به تیم ملی نزدیک می دانستند و حتی صحبتی با وی، مدیریت و مالک باشگاه تراکتور درمورد حضورش رکی نیمکت تیم ملی فوتبال ایران نشده بود، گفت: خیر. فکر می‌کنم انتخابی که اکنون فدراسیون ایران برای تیم ملی کرده واقعا سرمربی خوبی است و انتخاب خیلی هوشمندانه‌ای انجام دادند‌. از سرمربی جدید نیز به خاطر دعوت بازیکنانی از تراکتور تشکر می‌کنم. واقعا برای ما نکته مثبتی بود. دوست داریم به عنوان تیم تراکتور در فراخوان بعدی سرمربی تیم ملی بازیکنان بیشتری از تیم ما دعوت شوند. واقعا برای سرمربی فعلی تیم ملی ایران آرزوی موفقیت دارم.

سرمربی تیم فوتبال تراکتور اضافه کرد: بازی با کنیا را تماشا کردم. وقتی سرمربی جدید می‌آید، زود است بخواهیم تو را قضاوت کنیم زیرا فقط یک هفته با تیم کار کرده و خیلی زود است بخواهیم عملکرد او و تیم ملی را ارزیابی کنیم. با گذشت زمان قلعه‌نویی تلاش می‌کند تیم خوبی تشکیل بدهد. ما مربیان برای کار کردن نیاز به زمان داریم.

خمز درخصوص دلیل انتخاب تراکتور، توضیح داد: تراکتور اولین تیم ایرانی بود که با من تماس گرفت. از پروژه بسیار جاه طلبانه این باشگاه خیلی خوشم آمد. سرمربیگری تیم‌های بزرگ لیگ برتر ایران کار راحتی نیست. 

وی درمورد اینکه آیا قبل از حضور در تراکتور از سایر تیم‌های آسیایی به ویژه کشورهای خلیج فارس پیشنهادی نداشت، توضیح داد: برخی تیم‌های آسیایی به من پیشنهاد دادند اما یا زمان آن‌ها خوب نبود یا پیشنهادهای برای من جذابیت نداشت. پیشنهاد تراکتور برای من جالب بود و توجهات را به خودش جلب کرد  و باعث شد من اینجا باشم.

ادامه دارد ...


11853061
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم پیشین تیم فوتبال پرسپولیس به لیگ دسته دوم آمریکا پیوست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان بیست و پنجمین کنگره کنفدراسیون هندبال آسیا، علیرضا پاکدل با رای اعضا به عنوان نایب رئیس کنفدراسیون هندبال آسیا انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی گلبال ایران به عنوان یکی از ۵ تیم قاره آسیا سهمیه حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان را کسب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رأی کمیته انضباطی فدراسیون ووشو در پرونده‌های خاطیان که عصر سه‌شنبه هفته گذشته برگزار شد، مشخص و خواهران منصوریان محروم شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه تراکتور در بیانیه‌ای جنجالی، ارکان فدراسیون فوتبال و رسانه‌ها را به «رفتار دوگانه و تبعیض آشکار» متهم کرد و خواستار عدالت کامل شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال (دوره) مالی برگزار شد و طی آن، صورت‌های مالی و حساب‌های مالی مورد تصویب قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس قصد دارد در نیم فصل یک مهاجم خریداری کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های پیکان و نفت و گاز گچساران به دلیل شرایط نا مساعد جوی لغو شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال بلژیک در رابطه با گروه این تیم در جام جهانی ۲۰۲۶ صحبت‌هایی را مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیست بین‌المللی اسکی توچال همزمان با فرارسیدن یلدای ایرانی بازگشایی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است