قیمت بلیت پروازهای داخلی ۴۵ درصد افزایش یافت

دبیر انجمن صنفی شرکت‌های هواپیمایی از افزایش متوسط ۴۵درصدی بهای بلیت پروازهای داخلی با توجه به افزایش هزینه‌های ارزی خبر داد و گفت: به عنوان مثال نرخ بلیت مسیر تهران-مشهد که تا پیش از این ۱۲ میلیون تومان بود به ۱۷ میلیون می‌رسد.

قیمت بلیت پروازهای داخلی ۴۵ درصد افزایش یافت

دبیر انجمن صنفی شرکت‌های هواپیمایی از افزایش متوسط ۴۵درصدی بهای بلیت پروازهای داخلی با توجه به افزایش هزینه‌های ارزی خبر داد و گفت: به عنوان مثال نرخ بلیت مسیر تهران-مشهد که تا پیش از این ۱۲ میلیون تومان بود به ۱۷ میلیون می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از انجمن شرکت‌های هواپیمایی ایران، مجید اخلاقی دبیر انجمن صنفی شرکت‌های هواپیمایی اظهار کرد: تا پیش از این شرکت‌های هواپیمایی امکان دریافت ارز با نرخ مرکز مبادله را داشتند اما از حدود یک ماه و نیم پیش تا به امروز در دریافت ارز مرکز مبادله با موانعی مواجه شد در این راستا شرکت‌ها برای تامین ارز مورد نیاز خود به سراغ بازار آزاد رفته‌اند.

وی گفت: بیش از ۵۰ درصد هزینه شرکت‌های هواپیمایی، ارزی‌ست که شامل مواردی نظیر خرید موتور، تأمین برخی قطعات از خارج کشور، هزینه خرید و واردات برخی از قطعات موتور، پرداخت‌های ارزی در فرودگاه‌های خارجی بابت خدمات فرودگاهی و غیره است.

دبیر انجمن صنفی شرکت‌های هواپیمایی اضافه کرد: با توجه به افزایش هزینه‌های ارزی، با هماهنگی انجمن شرکت‌های هواپیمایی بهای بلیت پروازهای داخلی متوسط ۴۵ درصد افزایش یافت و از همین ماه اعمال شد به عنوان مثال نرخ بلیت مسیر تهران-مشهد که تا پیش از این ۱۲ میلیون تومان بود به ۱۷ میلیون می‌رسد.

اخلاقی افزود: قیمت‌های بلیت مسیرهای داخلی که از سوی انجمن اعلام می‌شود، سقف قیمتها است که هیچ ایرلاینی نمی‌تواند از آن تخطی کند.

#پرواز #بلیت #افزایش #مشهد #ارز #دلار #هواپیما #فرودگاه

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«خبرگزاری فارس» دبیر انجمن صنفی شرکت‌های هواپیمایی از افزایش متوسط ۴۵درصدی بهای بلیت پروازهای داخلی با توجه به افزایش هزینه‌های ارزی خبر داد و گفت: به عنوان مثال نرخ بلیت مسیر تهران-مشهد که تا پیش از این ۱۲ میلیون تومان بود به ۱۷ میلیون می‌رسد.
اقتصادی
«خبرگزاری فارس» پس از استقبال از نخستین راهنمای حقوق فعالان اقتصادی در مواجهه با مقررات، دومین راهنما با عنوان «راهنمای حقوق فعالان اقتصادی در مناقصات بخش عمومی» توسط معاون حقوقی رئیس‌جمهور ابلاغ شد.
اقتصادی
«خبرگزاری فارس» روزنامه اقتصادآینده در شماره روز یکشنبه به گزارش ویژه ای درباره ی ضرورت احیای ظرفیت های توسعه ای کشور با تیتر درشت « عبور از اقتصادنفتی با سنگ معدن » پرداخته است که تصویر نیم صفحه نخست آن تقدیم می شود.
اقتصادی
«خبرگزاری فارس» بورس تهران نخستین جلسه معاملاتی آبان را با سقوط ۱۲۹ هزار واحدی شاخص کل و خروج نزدیک به ۸ هزار میلیارد تومان پول حقیقی آغاز کرد.
اقتصادی
«خبرگزاری فارس» پزشکیان درباره وضعیت «نه جنگ، نه صلح» و فشار بر معیشت هشدار داده؛ راه خروج از این وضعیت اما اصلاحات داخلی شامل صنعت، بانک، بودجه و دیپلماسی از موضع ثبات است و نباید سراغ نسخه تسلیم یا انتظار برای توافق رفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون برق و انرژی وزارت نیرو گفت: تأمین سوخت نیروگاه‌های ماده ۴، مقیاس کوچک و خودتأمین در نشست مشترک وزارتخانه‌های نیرو و نفت تعیین‌تکلیف شد.
اقتصادی
«خبرگزاری فارس» با بازگشت سلام‌ایر به مسیر تهران-مسقط، ارتباط هوایی ایران و عمان دوباره برقرار شد؛ اما شروط جدید پذیرش مسافر نشان می‌دهد پروازی که از تهران انجام می‌شود، هنوز برای همه مسافران ایرانی قابل استفاده نیست.
اقتصادی
«خبرگزاری فارس» عضو هیئت مدیره اتاق بازرگانی ایران و روسیه گفت: بخشی از مبادلات تجاری ایران و روسیه از طریق بسترهای بانکی و پیام‌رسان‌های مالی دو کشور با روبل و ریال تسویه می‌شود و همچنین اتصال شبکه‌های کارت بانکی، پرداخت‌های خرد مسافران و دانشجویان را در ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: بارش باران در برخی از نواحی کشور به ویژه نواحی شمال را شاهد خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت راه‌آهن با تدوین دستورالعمل‌های جدید، به دنبال تسهیل فرآیند‌های اتصال مراکز صنعتی به شبکه ریلی و افزایش درآمد‌های غیرعملیاتی خود است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
تبلیغات متنی

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است