علمی فناوری 22:18 - 12 آذر 1403
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت که در تلاشیم تا شرایط به‌گونه‌ای پیش رود تا هیچ‌گونه اختلالی در تأمین دارو‌های اساسی کشور به وجود نیاید.

تلاش می‌کنیم اختلالی در تامین داروهای اساسی پیش نیاید

اکبر عبداللهی‌اصل، در نشست فعالان زنجیره دارو با رئیس سازمان غذا و دارو، به بررسی جامع چالش‌ها و وضعیت کنونی صنعت داروسازی پرداخت و از فرسودگی گسترده تجهیزات، کمبود‌های مقطعی و مشکلات ساختاری در برنامه‌ریزی استراتژیک سخن گفت.

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با تأکید بر لزوم تحول در صنعت داروسازی کشور اظهار داشت: بیش از ۸۰ درصد خطوط تولید دارویی کشور فاقد ضوابط جهانی (GMP) هستند و تجهیزات تولید در این حوزه عمدتاً فرسوده‌اند. این شرایط، توان تولید و کیفیت دارو را به‌طور جدی تحت تأثیر قرار داده است.

وی با اشاره به وضعیت اقتصادی حوزه سلامت افزود: حدود ۵۰ درصد از هزینه‌های سلامت در کشور مستقیماً از جیب مردم پرداخت می‌شود. این مسئله فشار اقتصادی قابل توجهی را به خانواده‌ها تحمیل کرده است. همچنین ارزش بازار داروی کشور از سال ۱۳۹۱ تاکنون تقریباً ثابت مانده و از ۳ همت به ۳.۶ همت رسیده است.

عبداللهی‌اصل با تأکید بر اهمیت برنامه‌ریزی برای تأمین دارو گفت: در کشور ما گاهی برخی دارو‌ها به‌طور موقت با چالش تأمین مواجه می‌شوند. در حال حاضر سازمان غذا و دارو در تلاش است تا با بهبود برنامه‌ریزی‌ها و همکاری با بخش‌های مختلف، این مشکلات را به حداقل برساند و از کمبود‌های احتمالی جلوگیری کند.

وی در پایان افزود: نبود خرید استراتژیک یکی از کاستی‌های اساسی زنجیره تأمین دارو است. برای رفع این نقیصه و جلوگیری از هرگونه مشکل در آینده، تدوین و اجرای سیاست‌های کلان و راهبردی ضروری است. ما در سازمان غذا و دارو در تلاشیم تا شرایط به‌گونه‌ای پیش رود که هیچ‌گونه اختلالی در تأمین دارو‌های اساسی کشور به وجود نیاید.

منبع: تسنیم


12122904
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت از مهار کامل موج شدید آنفلوآنزا در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته جاری خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ناسا تصاویر بی‌سابقه‌ای را از ردیابی طوفان‌های خورشیدی منتشر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پیام‌های صوتی iMessage را می‌توان به آسانی و با انجام چند گام به متن تبدیل کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از مردم در سراسر جهان از کمردرد رنج می‌برند، اما بسیاری از تصورات غلط در مورد علل و درمان آن همچنان پابرجاست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری اعلام کرد: ضوابط نهایی و چندوجهی برای دانش‌بنیان تلقی شدن فضا‌های کار اشتراکی نوآورانه تا دهم دی‌ماه ابلاغ خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بازی ویدئویی جدید فیفا به زودی با همکاری Netflix Gaming منتشر خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه فنی دولتی سن پترزبورگ از برنامه‌های خود برای پرتاب زودهنگام یک نانوماهواره به مدار خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان دانشگاه ویسکانسین-مدیسون راهی بالقوه برای محافظت از سلول‌های بتا در پانکراس که مسئول تولید انسولین هستند و در طول ابتلا به دیابت نوع ۱ هدف قرار می‌گیرند، کشف کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اولویت داشتن موضوع آسیب‌های اجتماعی در نظام تعلیم و تربیت، گفت: اجرای دقیق نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان (نماد) و ثبت صحیح داده‌ها در سامانه رصد و پایش، شرط اصلی اثربخشی مداخلات تربیتی و پیشگیرانه در مدارس ا...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان تغذیه با تأکید بر خواص سلامتی خوراکی‌های سنتی یلدا مانند انار و هندوانه، نسبت به مصرف بی‌رویه تنقلات صنعتی و آجیل‌های شور به ویژه برای بیماران هشدار می‌دهند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است