سیاسی 16:09 - 29 آبان 1402
نمایندگان مجلس با بندی از لایحه برنامه هفتم توسعه مخالفت کردند که در آن سازمان برنامه و بودجه مجاز شده بود طرح های تملک دارایی های سرمایه ای را از ملی به استانی تغییر دهد.

مجلس با استانی شدن پروژه‌های ملی مخالفت کرد

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس در جلسه علنی نوبت عصر امروز و در ادامه بررسی مواد ارجاعی کمیسیون تلفیق، اجزای ۱، ۲ و ۳ بند الف ماده ۱۹ لایحه برنامه هفتم توسعه را بررسی  اجزای ۱ و ۲ تصویب شد و با رای مجلس جزء ۳ از لایحه حذف شد.

طبق مصوبه مجلس در جزء ۱ لایحه برنامه هفتم، «در اجرای بند 3 سیاست‌های کلی برنامه هفتم، دولت مکلف است نسبت به تعیین تکلیف طرح‌های تملک دارایی های سرمایه ای مطابق آئین نامه مصوب هیأت وزیران اقدام نماید.»

همچنین در جزء ۲ آمده است: «دستگاه‌های اجرایی نسبت به واگذاری طرح های تملک دارایی های سرمایه‌ای ملی و استانی و انتفاعی و یا قابل واگذاری و یا قابل مشارکت با بخش عمومی یا خصوصی یا تعاونی مطابق قراردادهای نمونه ابلاغی سازمان برنامه و بودجه اقدام نماید.»

جزء ۳ نیز حذف شد که در آن آمده بود: «سازمان برنامه و بودجه مجاز است نسبت به طرح های تملک دارایی های سرمایه ای که در محدوده جغرافیایی یک استان می باشد و استان نیز از لحاظ فنی توان مدیریت آن را داشته باشد مشروط به تفییذ اعتبارات مصوب، طرح را از ملی به استانی تغییر دهد.»

پایان پیام/


12008799
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رهبر معظم انقلاب گفت: جمهوری اسلامی ایران، تحت رهبری مقام معظم رهبری، با قاطعیت به حمایت از حزب الله ادامه خواهد داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه، تأکید کرد: ثبات و امنیت افغانستان تنها در چارچوب یک راه‌حل منطقه‌ای و بدون دخالت کشور‌های فرامنطقه‌ای امکان‌پذیر است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه حمله خشونت‌آمیز در سیدنی استرالیا را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در پیامی با تسلیت درگذشت عالم پارسا، آیت‌الله سیدمحمد شاهچراغی، نماینده پیشین ولی فقیه و امام جمعه سمنان و عضو سابق مجلس خبرگان رهبری، تاکید کرد: این عالم مجاهد و مبارز از چهره‌های اثرگذار نهضت امام خمینی (ره) بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی، گفت: مشکلات و مسائلی نظیر اسراف، اتلاف و قاچاق در حوزه انرژی را با ذینفع کردن مردم حل خواهیم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور درگذشت مادر شهیدان فاضل، زکی و ختام قطبی را به خانواده محترم آن مرحومه و مردم متدین استان خوزستان تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس با انتقاد از بن‌بست ۲۶ ساله در اجرای طرح هادی در روستا‌ها و مناطق شمیرانات تهران می‌گوید این طرح طبق قانون باید هر ۱۰ سال یک‌بار بازنگری شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس می‌گوید باید هشدار دهیم نبود کشت شقایق ایرانی باعث کمبود داروهای ضددرد، به‌ویژه مورفین در بیمارستان‌ها می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نشست بررسی تحولات افغانستان امروز یکشنبه ۲۳ آذرماه با حضور کشور‌های همسایه و منطقه، با هدف گفت‌و‌گو و تبادل‌نظر پیرامون تحولات افغانستان آغاز شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اظهارات گزارشگر ویژه سازمان ملل در خصوص تمرکز رژیم صهیونیستی بر کشتار حداکثری کودکان با بهره‌گیری از فناوری‌ها و داده‌های ارائه‌شده از سوی شرکت‌های آمریکایی؛ تصریح کرد: این چیزی نیست جز قساوت و بربریت در ...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است