سیاسی 16:09 - 29 آبان 1402
نمایندگان مجلس با بندی از لایحه برنامه هفتم توسعه مخالفت کردند که در آن سازمان برنامه و بودجه مجاز شده بود طرح های تملک دارایی های سرمایه ای را از ملی به استانی تغییر دهد.

مجلس با استانی شدن پروژه‌های ملی مخالفت کرد

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس در جلسه علنی نوبت عصر امروز و در ادامه بررسی مواد ارجاعی کمیسیون تلفیق، اجزای ۱، ۲ و ۳ بند الف ماده ۱۹ لایحه برنامه هفتم توسعه را بررسی  اجزای ۱ و ۲ تصویب شد و با رای مجلس جزء ۳ از لایحه حذف شد.

طبق مصوبه مجلس در جزء ۱ لایحه برنامه هفتم، «در اجرای بند 3 سیاست‌های کلی برنامه هفتم، دولت مکلف است نسبت به تعیین تکلیف طرح‌های تملک دارایی های سرمایه ای مطابق آئین نامه مصوب هیأت وزیران اقدام نماید.»

همچنین در جزء ۲ آمده است: «دستگاه‌های اجرایی نسبت به واگذاری طرح های تملک دارایی های سرمایه‌ای ملی و استانی و انتفاعی و یا قابل واگذاری و یا قابل مشارکت با بخش عمومی یا خصوصی یا تعاونی مطابق قراردادهای نمونه ابلاغی سازمان برنامه و بودجه اقدام نماید.»

جزء ۳ نیز حذف شد که در آن آمده بود: «سازمان برنامه و بودجه مجاز است نسبت به طرح های تملک دارایی های سرمایه ای که در محدوده جغرافیایی یک استان می باشد و استان نیز از لحاظ فنی توان مدیریت آن را داشته باشد مشروط به تفییذ اعتبارات مصوب، طرح را از ملی به استانی تغییر دهد.»

پایان پیام/


12008799
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» هزاران زن و دختر ایرانی هفته گذشته به مناسبت روز مادر و زن دیداری اختصاصی با رهبر معظم انقلاب داشتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت چهاردهم گفت: نقش زنان در حقیقت راه حل بسیاری از مسائل در بخش‌های مختلف اجتماعی، سیاسی و اقتصادی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی هوایی ارتش، در مراسم گرامیداشت ١۶ آذر و روز دانشجو گفت: گام‌های بلندی در عرصه دانش و فناوری در نیروی هوایی برداشته شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» با حکم رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، حمیدرضا حاجی بابایی به سمت «رئیس ستاد مرکزی دهه فجر و چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی» منصوب شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) گفت: تجربه جنگ ۱۲ روزه نشان داد که نیازمند نهادینه‌شدن تفکر راهبردی پدافند غیرعامل در بدنه اجرایی کشور هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مردم چالوس در مجلس می‌گوید مهم‌ترین درس مهار آتش‌سوزی در جنگل‌ الیت این بود که یک وفاق بسیار خوبی بین همه نیروهای دولتی و مردمی ایجاد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور طرح انتقال آب دریای عمان به فلات مرکزی (حد فاصل سیرجان تا اصفهان) که با حمایت عمده شرکت فولاد مبارکه اجرا شده است را افتتاح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر شهرآورد بدون گل استقلال و پرسپولیس و مناقشه بر سر مهریه پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سیمایی صراف می‌گوید فارغ‌التحصیلان دانشگاه امام صادق (ع) به هیچ عنوان نگران نباشند و مدارکشان در اسرع وقت تایید می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: ما نمی‌خواهیم هزینه دولت را بالا ببریم؛ ما نمی‌خواهیم از محل افزایش تورم و از جیب مردم برای دولت خرج کنیم.‌

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است