ورزشی 10:40 - 24 خرداد 1400
رییس فدراسیون ناشنوایان گفت: با برگزاری رقابت های فوتبال انتخابی المپیک در کیش به دنبال مطرح کردن جایگاه ناشنوایان بودیم که با میزبانی این رقابتها به اهداف پیش بینی شده دست یافتیم.

تیشه گران: با میزبانی فوتبال انتخابی المپیک در کیش، ناشنوایان هم دیده شدند

مهران تیشه گران در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: برگزاری مسابقات فوتبال انتخابی المپیک در کیش تبلیغات خوبی برای ناشنوایان بود و سبب شد تا جایگاه آنها بین مسوولین ورزش نسبت به گذشته پررنگ تر دیده شود و مورد توجه قرار بگیرند.

وی در پاسخ به این پرسش که با میزبانی رقابتهای فوتبال انتخابی المپیک چقدر به اهداف پیش بینی شده دست پیدا کردید، افزود: هر چند میزبانی ۷ کشور در شرایط کرونایی کار سختی بود، اما از این که مسابقات بدون دغدغه و استرس برگزار شد و تیم ها در سلامت کامل به کشور خود بازگشتند، دستاورد خوبی برای ایران داشت و سبب شد در کنار این میزبانی به موفقیت های دیگری نیز دست پیدا کنیم.

تیشه گران همچنین با اشاره به برگزاری رقابتهای بسکتبال انتخابی المپیک ناشنوایان به میزبانی ایران، گفت: قرار بود رقابتهای بسکتبال انتخابی المپیک نیز همزمان با فوتبال در کیش برگزار شود که به دلیل حد نصاب نرسیدن تیم ها، این مسابقات از سوی کنفدراسیون آسیا به تعویق افتاد. در جریان برگزاری مسابقات فوتبال انتخابی المپیک این میزبانی از سوی کنفدراسیون آسیا دوباره به ایران داده شد که البته منتظر نامه مکتوب از سوی کنفدراسیون آسیا هستیم تا پیگیر برگزاری این مسابقات باشیم.

وی پیرامون این پرسش که آیا رقابت های بسکتبال انتخابی المپیک نیز در کیش برگزار خواهد شد، تصریح کرد: در صورتی که با طباطبایی رییس فدراسیون بسکتبال به توافق برسیم، تصمیم داریم این مسابقات را مهر ماه در سالن بسکتبال مجموعه ورزشی آزادی برگزار کنیم.

تیشه گران در پایان از زحمات فروردین رییس فراکسیون ورزش مجلس، کریمی و مهدی فرشادان عضو هیات رییسه فدراسیون که در برگزاری مسابقات فوتبال انتخابی المپیک در کیش همکاری لازم را داشتند، تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام


11104310
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه تراکتور با دادن پیشنهاد مالی سنگین قصد دارد شهریار مغانلو لژیونر فوتبال کشورمان را به خدمت بگیرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت فوتبال می‌گوید که نتیجه بازی سپاهان و استقلال باعث می‌شود که تنور رقابت‌های لیگ در نیم فصل دوم داغ‌تر شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پرونده مسابقات نیم فصل اول لیگ برتر فوتبال با قهرمانی تیم فوتبال سپاهان بسته شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: رامین رضاییان را اخراج نکرده یا کنار نگذاشته‌ام، اما خودش نمی‌خواهد به عنوان نیمکت نشین همراه ما باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در پایان نیم فصل اول لیگ برتر فوتبال تیم سپاهان صدرنشین شد و دو تیم پرسپولیس و استقلال در رده‌های بعدی قرار گرفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون فوتبال درباره آخرین وضعیت صدور ویزا برای اعضای تیم ملی در سفر به آمریکا توضیحاتی را ارائه کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سابق انجمن کشتی پهلوانی کشور به انتقاد از عملکرد مسئولان فدراسیون زورخانه‌ای‌ و‌ کشتی پهلوانی پرداخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال سپاهان و استقلال تهران امروز پنجشنبه و در دیداری معوقه از هفته دهم لیگ برتر به مصاف هم رفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال سپاهان و استقلال تهران امروز و در دیداری معوقه از هفته دهم لیگ برتر به مصاف هم رفتند که در نهایت این بازی با نتیجه ۲ بر یک به سود استقلال خاتمه یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دومین اردوی تیم ملی کشتی فرنگی برای حضور در مسابقات رنکینگ کرواسی با دعوت از ۳۳ فرنگی‌کار از پانزدهم دی ماه آغاز می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است