ورزشی 16:34 - 22 تیر 1399

دو و میدانی کاران مدال آور قمی در مسابقات کشوری تجلیل شدند

به گزارش خبرنگار مهر، منعم مدیرکل ورزش و جوانان استان قم، ظهر یکشنبه در مراسم تجلیل از دو و میدانی کاران مدال آوران مسابقات کشوری در پیست تارتان ورزشگاه شهید حیدریان ضمن ابراز رضایت از عملکرد هیات دو و میدانی گفت: اداره کل ورزش و جوانان استان همچون گذشته و با برنامه ریزی های انجام شده، از هیئت‌هایی که شانس کسب ورودی المپیک را دارا هستند حمایت خواهد کرد.

علی رضایی رییس هیات دو و میدانی استان قم هم در این مراسم با اشاره به افتخار آفرینی‌های متعدد ورزشکاران رشته‌ دوومیدانی گفت: برنامه‌های هیئت کسب ورودی المپیک و کسب عناوین برتر در تمام رده‌های سنی است که می‌بایست به تمام رده‌های سنی توجه شود.

وی افزود: استعدادیابی کارآمد در ورزش بسیار مهم است و فرد را از سنین پایین می‌توان به کسب مقام‌های برتر در ماده‌های مختلف دوومیدانی هدایت کرد.

در این مراسم از سیدعلی حسینی، رضا ملک پور، علی سلامتیان، میلاد دریساوی، علی قاسم بابایی، مهدی رضایی، علی کشاورز، امیر مقدمی، حسن نیک نظر، محمدرضا فریدی، مرتضی محمودیه، ابولفضل زینلی، علی ئیلاد و خانم‌ها زهرا رضایی، لیلا خدری و زهرا صفایی بعنوان مدال آوران مسابقات کشوری و از رضا ملک پور و زهرا صفایی نیز به عنوان برندگان چالش ورزش در خانه در ایام کرونایی تجلیل شد.


10615383
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های اسپانیایی اعلام کردند وضعیت مصدومیت کیلیان امباپه فردا مشخص می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان با حضور در اردوی ورزشکاران بازی‌های پاراآسیایی جوانان برای آنها آرزو موفقیت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رقابت‌های پاراوزنه‌برداری روز دوم بازی‌های پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵ دبی با درخشش پاراوزنه برداران کشورمان پیگیری شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دروازه بان تیم فوتبال سپاهان به دلیل مصدومیت چند ماه از همراهی تیمش دور خواهد بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دروازه بان تیم فوتبال سپاهان به دلیل مصدومیت چند ماه از همراهی تیمش دور خواهد بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم بسکتبال استقلال با پیروزی مقابل طبیعت به صدر جدول لیگ برتر بسکتبال رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان برای نظارت بر عملکرد کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی جوانان وارد امارات شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در دومین روز از بازی‌های پاراآسیایی جوانان در دبی، کاروان ایران در ۱۰ رشته ورزشی موفق به کسب ۴۱ مدال طلا، نقره و برنز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفته هفتم لیگ برتر هندبال مردان با برتری تیم‌های مس کرمان، استقلال کازرون و سپاهان نوین و همچنین ثبت یک تساوی در داربی جنوبی میان فرازبام دهدشت و نفت و گاز گچساران دنبال شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دختر ایرانی به مدال طلای پاراتنیس روی میز پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی جوانان رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است