اقتصادی 16:30 - 17 آذر 1402
به دنبال درخواست عربستان و روسیه از اعضای اوپک برای پیوستن به کاهش تولید اوپک پلاس، قیمت نفت به بالای ۷۵ دلار در هر بشکه افزایش یافت.

تلاش عربستان و روسیه برای همبستگی اوپک پلاس قیمت نفت را افزایش داد

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل فارس به نقل از رویترز، با اینکه قیمت نفت در معاملات امروز افزایش یافت اما به علت نگرانی در مورد فزونی عرضه در بازار و  تقاضای ضعیف از سوی چین در مسیر ثبت هفتمین هفته متوالی کاهشی قرار  گرفت.

به دنبال درخواست عربستان و روسیه از اعضای اوپک برای پیوستن به کاهش تولید اوپک پلاس قیمت نفت امروز افزایش یافت.

هر بشکه نفت برنت با یک دلار و ۱۸ سنت افزایش ۷۵.۲۳ دلار فروخته شد.

هر بشکه نفت خام آمریکا نیز با یک دلار و ۷ سنت افزایش ۷۰.۴۱ دلار فروخته شد.

هر ۲ شاخص نفتی در روز گذشته به کمترین رقم از اواخر ماه ژوئن کاهش یافتند که نشان از این دارد که تاجران معتقدند، بازار با فزونی عرضه مواجه است.

کاهش قیمت نفت سبب شده تا اوپک پلاس تلاش کنند، همبستگی خود را افزایش دهند.

عربستان و روسیه، ۲ صادرکننده بزرگ نفت جهان دیروز از تمام اعضای اوپک پلاس درخواست کردند تا برای صلاح و بهبود اقتصاد جهان به توافق کاهش تولید بپیوندند و آن را اجرا کنند.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت خام، اوپک و هم‌پیمانانش موسوم به اوپک پلاس در نشست 30 نوامبر توافق کردند، تا به طور داوطلبانه حدود 2.2 میلیون بشکه در روز کاهش تولید را در سه ماه نخست 2024 انجام دهند. این رقم شامل کاهش تولید داوطلبانه 1.3 میلیون بشکه‌ای عربستان و روسیه نیز است.

ویکتور کاتونا، تحلیلگر ارشد نفت خام موسسه کپلر گفت، با وجود تعهدات اعضای اوپک پلاس، از دسامبر 2023 تا ژانویه 2024 کشورهای عضو این گروه تنها 350 هزار بشکه در روز از تولید خود کم کردند. (میزان تولید از ۳۸.۲۳ میلیون بشکه در روز به ۳۷.۹۲ میلیون بشکه در روز رسیده است.)

وی افزود، برخی از کشورهای عضو اوپک پلاس ممکن است به دلیل سهمیه پایه نامناسب و وابستگی به درآمدهای هیدروکربنی به تعهدات خود پایبند نباشند.

متوسط قیمت نفت برنت و نفت خام آمریکا طی هفته گذشته به ترتیب ۴.۵ و ۴.۸ درصد کاهش یافته است که بیشترین کاهش در ۵ هفته گذشته به شمار می‌رود.

نگرانی در مورد اقتصاد چین و افزایش تولید نفت خام آمریکا نیز سبب کاهش قیمت نفت در هفته گذشته بوده است.

پایان پیام/


12013789
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از لایروبی اروند پس از سال‌ها، همچنین تکمیل مسیر‌های ریلی مهم کشور از جمله چابهار – زاهدان تا پایان امسال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح زرد شماره ۱۰۷، از فعالیت سامانه بارشی و افزایش گرادیان فشاری خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل‌ونقل کشور تاکید کرد: روند مذاکرات فنی و قراردادی با حفظ چارچوب‌های توافق‌شده در موافقت نامه بین دولتی و سقف مالی تعیین‌شده برای پروژه راه‌آهن رشت-آستارا جاری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نوسان ۳۲۵ میلیون مترمکعبی مصرف گاز طبیعی در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء در بهمن ۱۴۰۴، گویای تغییرات شدید دمایی در این ماه است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر اجرایی سندیکای چای گفت: بنابر آمار  ۱۲ هزار و ۸۰۰ کیلو با ارزش ۱۵.۵ میلیون دلار به ۳۳ کشور  صادر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت صمت گفت:در ۱۰ ماهه امسال، ۵۴ هزار دستگاه خودرو در کشور ترخیص و تحویل شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی قیمت تضمینی هر کیلوگرم پیله‌تر ابریشم سال ۱۴۰۵ را ۶۰۵ هزار تومان (۶۰۵۰۰۰۰ ریال) تعیین کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - مسعود پل‌مه، دبیر انجمن کشتیرانی، با رد برخی ادعاها درباره توقف یا اختلال در تردد کشتی‌های تجاری کشور، تأکید کرد: هرگونه خبر مبنی بر توقف حرکت کشتی‌ها کاملاً بی‌اساس است و انجمن کشتیرانی نیز در این خصوص تکذیب...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون صنایع مجلس گفت: صنعت خودروسازی ۴دهه درگیر انحصار بوده که تنها راهکار آن واردات خودرو اقتصادی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برخلاف دارو‌های شیمیایی که اغلب با عوارض جانبی همراه هستند، دمنوش‌های گیاهی در صورت مصرف صحیح، می‌توانند بدون آسیب جدی به بدن، فرآیند کاهش وزن را پشتیبانی کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است