ورزشی 14:09 - 11 مرداد 1400

فراموشی بزرگ پرسپولیس برای ماندن در بین جام‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال پرسپولیس در پایان بیستمین دوره رقابت‌های لیگ برتر با کسب ۶۷ امتیاز به پنجمین قهرمانی متوالی خود در این رقابت‌ها رسید تا بتواند رکورد جدیدی را در فوتبال باشگاهی کشور ثبت کند.

سرخپوشان پایتخت در حالی به جام طلایی دیگری در فوتبال کشور دست پیدا کردند که یحیی گل محمدی برای دومین سال متوالی هدایت این تیم را بر عهده داشت.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس که علاقه زیاد به حفظ مالکیت توپ در تاکتیک تیمی پرسپولیس داشت آماری خیره کننده را در بسته نگه داشتن دروازه تیمش ایجاد کرد.

حامد لک و مدافعان باتجربه پرسپولیس نظیر سیدجلال حسینی و محمدحسین کنعانی زادگان تنها ۱۴ بار به مهاجمان حریف فرصت خودنمایی دادند تا آنها تور دروازه پرسپولیس را به لرزه در آورند. بهترین آمار برای خط دفاعی این تیم در طول پنج قهرمانی اخیر که با ثبت ۱۷ کلین شیت برای حامد لک در طول یک فصل همراه بود.

سرخ‌ها در خط حمله نیز ۴۷ بار موفق به گلزنی شدند تا پس از سپاهان اصفهان که ۵۳ گل زده در کارنامه خود داشت رتبه دوم را در امر گلزنی کسب کند.

پرسپولس در حالی به قهرمانی بزرگ در لیگ برتر رسید که تنها یک شکست در کارنامه خود داشت. آنها در هفته دوازدهم در اراک مقابل آلومینیوم تن به شکست دو بر یک دادند.

باخت مقابل آلومینیوم پایین‌ترین نقطه در منحنی نتیجه‌گیری پرسپولیس محسوب می‌شد. این تیم پس از این شکست بازی‌های بعدی خود را با کسب امتیاز پشت سر گذاشت. باختی که ۱۴ پیروزی برای پرسپولیس و تنها ۴ تساوی به اسم سرخ‌ها به ارمغان آورد.

پرسپولیسی‌ها باختن را فراموش کردند تا با دو امتیاز اختلاف نسبت به جدی‌ترین رقیب خود سپاهان با جام قهرمانی عکس یادگاری تکراری بگیرد.

فراموشی بزرگ سرخ‌ها در کسب تجربه تلخ باختن باعث شد تا این تیم به خودباوری لازم رسیده و در نیم فصل دوم که رقیبان بالای جدولی نیز فرمول بردن را به خوبی یاد گرفته بودند صدرنشین باقی مانده و تفکری جز بردن را در ذهن بازیکنان خود نپروراند.


11172179
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدافع راست تیم فوتبال استقلال در روز بازی این تیم در آسیا پیامی در فضای مجازی منتشر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در راستای اجرای قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، ۵۳۹ پرونده در سایت شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور بارگذاری شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم مشهور مراکشی در بازی‌های باشگاهی رکورد جدید را به نام خود ثبت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یک رسانه یونانی در گزارشی به تیم فوتبال المپیاکوس پرداخت و از مهدی طارمی تمجید کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پسر اسطوره فوتبال فرانسه در جام ملت‌های آفریقا از بازیکنان خبرساز محسوب می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فدراسیون جهانی فوتبال فیفا محرومیت باشگاه النصر عربستان از نقل و انتقالات را لغو کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بحرینی‌ها با یک فراخوان جدی قصد دارند بیشترین تماشاگر ممکن را برای دیدار مقابل استقلال ایران به ورزشگاه بیاورند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» گفته می‌شود بنا بر دلایل ترافیکی دیدار استقلال و گل گهر در ورزشگاه امام رضا (ع) برگزار نمی‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فرنگی‌کار کشورمان گفت: من به خاطر بیماری در قهرمانی کشور شرکت نکردم، اما فدراسیون گفت حتی مدرک پزشکی هم بیاوری قبول نمی‌کنیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال امشب در آخرین دیدار از رقابت‌های مرحله گرو هی لیگ قهرمانان آسیا سطح ۲ به مصاف تیم فوتبال المحرق بحرین می‌رود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است