اقتصادی 19:00 - 16 آذر 1403
کارشناس بازار سرمایه گفت: صندوق‌های با درآمد ثابت در هفته کاری که گذشت سه روز شاهد خروج نقدینگی بودند.

خروج ۶۴۸ میلیارد تومان نقدینگی از صندوق‌های با درآمد ثابت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - ۲۴ مهرماه بود که هیئت‌مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار برخی نصاب‌های سرمایه‌گذاری صندوق‌های سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار با درآمد ثابت را تغییر داد. بر اساس این مصوبه، سقف سرمایه‌گذاری صندوق‌های با درآمد ثابت در گواهی سپرده بانکی و سپرده بانکی از ۴۰ درصد کل دارایی‌های صندوق به ۳۵ درصد از کل دارایی‌های صندوق کاهش یافت. 

صندوق‌های با درآمد ثابت که کوروش آسایش، کارشناس بازار سرمایه در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص عملکرد آنها در هفته کاری که گذشت بیان کرد: در هفته کاری که گذشت صندوق‌های با درآمد ثابت شاهد خروج نقدینگی ۶۴۸ میلیارد تومانی بودند و بازار سهام شاهد ورود نقدینگی ۷۶۰ میلیارد تومانی بود.

او افزود: در هفته کاری که گذشت صندوق‌های با درآمد ثابت روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه شاهد خروج نقدینگی به ترتیب به میزان ۵۱۴، هزار و ۲۵۵ و ۸۰۲ میلیارد تومان بودند و بعد از آن روز دوشنبه و چهارشنبه به ترتیب ۳۲۶ و ۵۹۷ میلیارد تومان نقدینگی به این صندوق‌ها تزریق شد.

در هفته کاری که قبل‌تر هم صندوق‌های با درآمد ثابت روزهای شنبه، یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه شاهد خروج نقدینگی به ترتیب به میزان ۱۳۰، ۲۰۹، ۷۶۸ و ۳۲۱ میلیارد تومان بودند و بعد از آن تنها روز چهارشنبه ۹۵۵ میلیارد تومان نقدینگی به این صندوق‌ها تزریق شد.

گفتنی است، پیش از این رئیس اداره امور صندوق‌های سرمایه‌گذاری سازمان بورس اوراق بهادار در خصوص فلسفه راه‌اندازی صندوق‌های سرمایه‌گذاری به خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: به طور کلی پیشنهاد می‌شود سرمایه‌گذاران غیرحرفه‌ای از طریق صندوق‌های سرمایه‌گذاری اقدام به سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه کنند و اصولا این صندوق‌ها با همین هدف راه اندازی شده‌اند.


12124324
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:  فردا سه شنبه در نیمه شرقی کشور کاهش محسوس دما پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی از کشف پرونده‌های بزرگ فرار مالیاتی در دو استان یزد و خراسان رضوی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اداره تخصیص ارز بانک مرکزی گفت: در فرایند تخصیص عیناً و دقیقاً بر اساس نظر دستگاه وزارت جهادکشاورزی ارز را تخصیص می‌دهیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق پیگیری‌های صورت‌گرفته از ایران خودرو، نتایج قرعه‌کشی نهمین دوره به برندگان پیامک شده و فردا در سایت بارگزاری می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی از افزایش ۲۴ درصدی قیمت بلیت هواپیما خبر داد گفت: با افزایش نرخ ارز مبادله‌ای هزینه‌های ریالی شرکت‌های هواپیمایی تغییر پیدا کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی از افزایش ۲۴ درصدی قیمت بلیت هواپیما خبر داد و گفت: با افزایش نرخ ارز مبادله‌ای، هزینه‌های ریالی شرکت‌های هواپیمایی تغییر پیدا کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر سامانه املاک و اسکان گفت: با رفع کندی‌های مقطعی، خدمات سامانه پایدار شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز جنگل‌های خارج از شمال گفت: براساس آمار ۱۷ میلیون متر مکعب نیاز چوبی سالانه کشور است که تا ۲ میلیون متر مکعب در میان مدت پوشش داده می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: شورای عالی شهرسازی و معماری ایران تاکنون، ۴۰ هزار هکتار زمین به منظور اجرای طرح نهضت ملی مسکن تصویب کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: با اجرای طرح صورت‌حساب الکترونیکی، شاهد برچیده شدن تمامی فاکتور‌های صوری هستیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است