اقتصادی 17:46 - 24 دی 1400
به گفته رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران، طی یک هفته اخیر علیرغم روند صعودی قیمت اونس جهانی، قیمت سکه و طلا در بازارهای داخلی‌ تحت تاثیر کاهش نرخ ارز در بازارهای داخلی از آرامش نسبی برخوردار بود.

تحلیل بازار طلا و سکه در هفته‌ای که گذشت

ابراهیم محمدولی در رابطه با وضعیت یک هفته اخیر بازار سکه و طلای در بازار به ایسنا گفت: در حالیکه بهای جهانی طلا در یک هفته گذشته روندی افزایشی داشت اما قیمت طلا و سکه در بازار داخلی در این هفته با افت و آرامش نسبی همراه بود. در پی آرامش و ثبات نسبی قیمت ارز در این هفته‌، طلا و سکه نیز بر مدار نزولی قرار گرفت؛ گرچه در آخر هفته مقداری تقویت شد اما برآیند کلی قیمت‌ها در این هفته کاهشی بود.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: همچنین کاهش تقاضا و احتیاط معامله‌گران برای انجام معامله از مشخصه‌های بازار این هفته بود؛ به‌طوریکه کوچک شدن حباب سکه در این مدت نیز دلیلی بر این مدعاست. حباب سکه در بازار این هفته در محدوده ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تومان قرار گرفت که نسبت به هفته پیش از آن ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومان کاهش داشته است.

کاهش ١۵٠ هزار تومانی قیمت سکه و ٦٠٠٠ هزار تومانی بهای هر گرم طلا 

وی در رابطه با تغییرات قیمتی انواع قطعات سکه در بازار یک هفته اخیر و آخرین قیمت‌ها در پایان هفته گفت: قیمت هر قطعه سکه گرچه به لطف افت نرخ ارز به زیر مرز ۱۲ میلیون تومان هم رسید اما در روزهای پایانی هفته، در بالای این مرز تثبیت شد. در مجموع هر قطعه سکه تمام طرح جدید با کاهش ٣٥٠ هزار تومانی در آخرین  معاملات هفته ۱۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به فروش رسید.

این مقام صنفی ادامه داد: سکه تمام طرح قدیم نیز با ۱۵۰ هزار تومان کاهش قیمت در پایان هفته ۱۲ میلیون و ۵۰ هزار تومان دادوستد شد. نیم سکه نیز در این هفته ۷۰ هزار تومان کاهش قیمت داشت و به شش میلیون و ۵۸۰ هزار تومان رسید اما ربع سکه و سکه‌های گرمی در این هفته بدون تغییر ماندند. در آخرین معاملات پایانی هفته به ترتیب ربع سکه سه میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و سکه‌های یک گرمی دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان تعیین قیمت شدند.

محمدولی اعلام کرد: هر گرم طلای ١٨ عیار در این هفته ۶٠٠٠ تومان کاهش قیمت داشت و در آخرین معاملات یک میلیون و ۲۲۷ هزار تومان معامله شد. همچنین هر مثقال طلای ۱۷ عیار با افت ۲۴ هزار تومانی به پنج میلیون و ۳۱۷ هزار تومان رسید.

انتهای پیام


11409411
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده، وقوع بارش‌ها در این هفته در مناطق شمالی، غربی و شرقی کشور مورد انتظار است و مقادیر تجمعی بارش بین ۵۰ تا ۷۵ میلی‌متر برآورد شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» خوشبین فر از تکمیل بارگذاری کاتالیست ایرانی EO در واحد MEG خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اقتصادی گروه خودروسازی سایپا گفت:مطابق ماده ۵ قانون برنامه هفتم گروه سایپا مکلف به واگذاری ۴۲ درصد از سهام تودلی خود است و این فرآیند در همین چارچوب در حال پیگیری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور بانوان ریاست‌جمهوری گفت:چالش اصلی کشور در حوزه انرژی نه کمبود تولید بلکه ضعف در حکمرانی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فنی بازرگانی تعاون روستایی گفت: امسال بیش از ۲.۵ برابر سال گذشته سیب و پرتقال به منظور تنظیم بازار ذخیره سازی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس اول مجلس گفت:اجرای هزار و ۶۵۰ طرح ملی در کشور بدون مشارکت بخش خصوصی امکان پذیر نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: : در بازار سهام، با وجود انتشار گزارش‌های مناسب و بهبود عملکرد عملیاتی بسیاری از شرکت‌ها، بازدهی کلی بازار همچنان پایین‌تر از بازار‌های موازی باقی مانده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس جمهور در امور روستایی و مناطق محروم گفت: توسعه مزارع خورشیدی را یکی از راهکار‌های اساسی برای کاهش ناترازی انرژی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام سپرده گذاری مرکزی، ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سود، در هفته سوم بهمن ۱۴۰۴، از طریق اطلاعات سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) به حساب بیش از ۱۱۷ هزار سهام‌دار واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت:تأسیس صندوق مالی حمل‌ونقل اسلامی با هدف تأمین مالی پروژه‌های اولویت‌دار کریدوری در کشور‌های عضو مطرح شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است