اقتصادی 08:00 - 02 فروردین 1404
کارشناس اقتصاد مسکن از حذف بخش عمده از سوداگران و دلالان از طریق سامانه املاک و اسکان خبر داد و گفت: در صورت همکاری دستگاه‌ها برای اتصال به سامانه املاک و اسکان می‌توان برای بهبود وضعیت بازار مسکن برنامه ریزی کرد.

سوداگران بازار مسکن را سامانه املاک و اسکان حذف کرد

سامانه املاک و اسکان یکی از مهم‌ترین گام‌ها و اقدامات در حوزه مسکن به شمار می‌رود که در حال حاضر با توجه به برنامه ریزی‌های صورت گرفته به پیشرفت‌های چشم گیر در این حوزه رسیده است.

سامانه املاک و اسکان با هدف شناسایی خانه‌های خالی در کشور وعرضه آنها راه اندازی شده بود که در شرایط کنونی این سامانه پیشرفت بسیار خوبی کرده است، اما هنوز متاسفانه دستگاه‌های مختلف از جمله ثبت احوال، شهرداری و وزارت نیرو به این سامانه متصل نشده است.

در همین رابطه غلامی کارشناس اقتصاد مسکن در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه سامانه املاک واسکان یکی از مهم‌ترین ابزار‌ها و گام‌ها در جهت بهبود وضعیت بازار مسکن به شمار می‌رود که در صورت همکاری دستگاه‌ها می‌توان امید داشت که این سامانه تکمیل و در نتیجه به هدف اصلی خود در این حوزه که رونق و ایجاد ثبات در بازار مسکن است برسد.

وی ادامه داد: سامانه املاک و اسکان یکی ازمهم‌ترین اقداماتی بود که در سال ۹۹ رقم خود، اما طبق قانون جهش تولید مسکن باید تمامی دستگاه‌ها برای تکمیل شدن به این  سامانه بپیوندند، اما متاسفانه در شرایط کنونی همچنان دستگاه‌ها برای اتصال به این سامانه مقاومت می‌کنند.

این کارشناس اقتصادی  توضیح داد: سامانه املاک و اسکان یکی از ابزار‌های مهم در جهت اجرای قانون جهش تولید مسکن به شمار می‌رود که امیدواریم همچنان که بانک مرکزی برای صدور دسته چک‌ها به این سامانه متصل شده‌اند سایر دستگاه‌ها هم به این سامانه متصل شده تا شاهد بهبود وضعیت و رونق در این بازار باشیم.

غلامی تصریح کرد: اتصال به این سامانه یکی از اقدامات مهم در حوزه بازار مسکن به شمار می‌رود که امیدواریم در سال ۱۴۰۴  با همکاری دستگاه‌ها به مرحله اجرایی و عملیاتی شدن برسد تا در آینده این بازار به سمت رونق و تقویت هدایت شود چراکه حذف دلالان وسوداگران در این بازار تنها در گرو  تکمیل سامانه املاک و اسکان بوده است.


12169499
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» چهاردهمین اجلاس شورای حکام مرکز منطقه‌ای مدیریت آب شهری (RCUWM) تحت پوشش یونسکو، امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ و همزمان با برگزاری نمایشگاه صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران در تهران برگزار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر سلطان‌نشین عمان از عملکرد حرفه‌ای، محترمانه و انسانی سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در رسیدگی به مسافران پرواز سلام‌ایر تقدیر کرد‌.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در نود و دومین نشست هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار اعلام کرد: ضوابط و کاربرگ صدور مجوز «سامانه معامله برخط طلا و نقره»، کاربرگ مجوز‌های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، گواهینامه صلاحیت و رتبه‌بندی شرکت‌های انفورماتیکی به تصویب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز جمعه تا یکشنبه در اغلب مناطق کشور جوی آرام حاکم است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست شرکت شهر فرودگاهی گفت: بازآفرینی ترمینال ۱ حداکثر در مدت یک سال به انجام خواهد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از آمادگی این شرکت برای اجرای مصوبه انتقال سهمیه سوخت از کارت شخصی به کارت بانکی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: در دوره جدید این وزارتخانه گام‌های عملی و جدی برای افراد دارای معلولیت برداشته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران گفت: لار برای تأمین آب شرب تهران ساخته شده و تلاش می‌کنیم با تأمین منابع مالی، زمان اصلاح مخزن را از چهار سال به نصف کاهش دهیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روستا گفت:نرخ رشد جمعیت شهری ناشی از رشد طبیعی شهرها نیست. در تهران نرخ رشد کمتر از ۱.۵ درصد است اما در شهرهایی مانند رباط‌کریم ۱۶ درصد، اسلامشهر ۱۲ درصد و پردیس حدود ۹.۸ درصد ثبت شده که نشان‌دهنده مهاجرت گسترده است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روستا گفت:نرخ رشد جمعیت شهری ناشی از رشد طبیعی شهرها نیست. در تهران نرخ رشد کمتر از ۱.۵ درصد است اما در شهرهایی مانند رباط‌کریم ۱۶ درصد، اسلامشهر ۱۲ درصد و پردیس حدود ۹.۸ درصد ثبت شده که نشان‌دهنده مهاجرت گسترده است

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است