اجتماعی 14:11 - 30 دی 1403
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی گفت: شهدای حادثه پلاسکو پس از گذشت حدود ۵ سال از این حادثه زیر مجموعه بنیاد شهید قرار گرفتند، اما سایر شهدای آتش‌نشانی زیر مجموعه بنیاد شهید نیستند.

قهرمانانی که تحت پوشش بنیاد شهید نیستند/ ثبت شهادت آتش‌نشانان جان‌باخته در خدمت به کجا رسید؟

آتش‌نشانان، قهرمانان گم‌نامی هستند که طی دوره خدمت‌شان جان تعداد زیادی از افراد را از حوادث گوناگون نجات می‌دهند و بسیاری از آنها حتی جان‌شان را نیز در این راه تقدیم می‌کنند و به درجه رفیع شهادت می‌رسند. ۳۰ دی‌ماه سال ۹۵ و وقوع آتش‌سوزی و ریزش ساختمان پلاسکو که منجر به شهادت ۱۶ آتش‌نشان فداکار شد بیش از هر زمان دیگری جلوه فداکاری و از خودگذشتگی این قهرمانان گمنام بود.

شهدای حادثه پلاسکو پس از گذشت حدود ۵ سال از این حادثه زیر مجموعه بنیاد شهید قرار گرفتند، اما سایر شهدای آتش‌نشانی زیر مجموعه بنیاد شهید نیستند.

در همین رابطه سعید اوحدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: احراز شهادت در هر اتفاقی فرایندی دارد که مرجعی که اعزام کننده است و حادثه‌ای که برای مامورانش رخ می‌دهد باید به بنیاد شهید اعلام کنند و این بنیاد کمیسیون احرازی دارد و نمایندگان دستگاه‌ها در آن حضور پیدا می‌کنند و مستنداتشان را ارائه می‌کنند و اگر به جمع بندی برسند شهادت اعلام می‌شود.

آتش نشانان در حادثه پلاسکو

همچنین جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در واکنش به این موضوع ضمن اشاره به اینکه در سطح کشور با این مسئله رو به رو هستیم و تعدادی از پدران شهدای آتش‌نشان این مسئله را عنوان کردند، گفت: این موضوع را به دفعات پیگیری کردیم و از همان زمان که قالیباف شهردار تهران بود، در سطوح مختلف مکاتبه‌هایی انجام دادیم و مستندات و مشخصات لازم را ارائه کردیم، اما در نهایت در آن کارگروهی که برای احراز شهادت آتش نشانان تشکیل شده بود به این جمع بندی نرسیدند که شهدای آتش‌نشان زیر مجموعه بنیاد شهید باشند که برای همه جای تعجب دارد.

وی با بیان اینکه البته حدود ۲ تا ۳ سال قبل و بعد از گذشت حدود ۵ سال از حادثه پلاسکو تنها شهدای این حادثه زیرمجموعه بنیاد شهید قرار گرفتند، اما سایر شهدای آتش نشانی زیر مجموعه بنیاد شهید نیستند، ادامه داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران ضوابط و قوانین خاص خود را دارد، اما با این وجود این مسئله برای افکار عمومی جای تعجب دارد که چرا شهدای آتش‌نشان با وجود رشادت و از خودگذشتگی‌های بسیار و آیات و روایاتی که در مورد نجات انسان‌ها وجود دارد، زیر مجموعه بنیاد شهید نیستند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: با احترام به قوانین و ضوابط بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنان این مسئله را پیگیری می‌کنیم و امیدواریم که شهدای آتش‌نشان زیر مجموعه بنیاد شهید قرار بگیرند.

منبع: رسانه قوه قضاییه


12143056
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از کشف یک انبار نگهداری مواد محترقه در محدوده بازار خبر داد و گفت: از این انبار، نیم تن مواد محترقه کشف شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: مرد جوانی که در اقدامی هولناک زن جوانی را با ضربات بی‌امان چاقو در پارک نیما به قتل رسانده بود، دستگیر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه اصراری حقوقی هیئت عمومی دیوان عالی کشور با بررسی دو پرونده با موضوع مطالبه اجرت المثل ایام تصرف یک واحد آپارتمان و مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت به جهت عدم تبرع کارهای منزل برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران با اشاره به توجه به توانمندی‌های داخل برای حل انواع مشکلات و ناترازی‌ها گفت: ایرانیان خارج، در کشور سرمایه گذاری کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی غرب استان تهران با اشاره به افزایش ۳۵۰ درصدی جمع آوری اتباع غیرمجاز گفت: تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار اتباع غیرمجاز به کشور مبداء بازگشته‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره بازرسان نامحسوس پلیس راهور فراجا، از ثبت و گزارش نزدیک به ۳۱ هزار تخلف رانندگی از ابتدای مهرماه امسال تاکنون توسط بازرسان نامحسوس کنترل ترافیک خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: مشمولان و خانواده‌های آنان فردا پنجشنبه ۱۸ بهمن ماه سال جاری با مسئولین سازمان وظیفه عمومی در محل سازمان و با معاونین وظیفه عمومی استان‌ها در سراسر کشور در مرکز نظارت همگانی ۱۹۷ ارتباط برقرا...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و جمعی از اعضای شورای مدیران این معاونت به مناسبت روز جانباز با حضور در مرکز توانبخشی حضرت ثارالله (ع) تهران با جمعی از جانبازان این آسایشگاه دیدار کردند.
اجتماعی
«خبرگزاری تسنیم» پلنگ دماوند که از روز شنبه با وخیم تر شدن وضعیت بیماری اش، وضعیتی نامساعد داشت، بامداد امروز چهارشنبه 17 بهمن ماه تسلیم بیماری کرونای گربه سانان شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه در جریان سی وهشتمین سفر استانی خود از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا، فردا در سفری رسمی و در رأس هیئت عالی قضایی به استان لرستان سفر می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است