اقتصادی 14:18 - 25 بهمن 1398
نخستین کاهش سودآوری رنو در ۱۰ سال گذشته
شرکت خودروسازی رنو فرانسه تحت تاثیر خروج از بازار ایران و رسوایی یکی از مدیران اتحاد رنو- نیسان نخستین کاهش سودآوری این برند را در ۱۰ سال گذشته رقم زد.

خروج از ایران برای رنو فرانسه گران تمام شد!

به گزارش ایسنا، اخبار و گزارش‌های منتشر شده در وب سایت اتوماتیو نیوز حاکی از آن است که شرکت خودروسازی رنو فرانسه تحت تاثیر عوامل متعددی از جمله رسوایی کارلوس گون، مدیر سابق اتحاد رنو – نیسان، خروج از بازار ایران به علت فشار تحریم های وضع شده از سوی آمریکا و کاهش شدید CKD در چین برای نخستین بار در ۱۰ سال گذشته با کاهش قابل توجهی در میزان سودآوری خود مواجه شده است.

این امر به عقیده بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه خودرو، دست یابی این خودروساز محبوب و موفق فرانسوی به اهداف و برنامه های مورد نظرش را در سال ۲۰۲۰ میلادی با مشکل مواجه خواهد کرد.

این شرکت با انتشار گزارشی در روز جمعه اعلام کرده است که میزان سودآوری رنو در سال ۲۰۱۹ میلادی ۱۴۱ میلیون یورو معادل ۱۵۳ میلیون دلار کاهش یافته است، این درحالیست که میزان سودآوری این برند فرانسوی در سال ۲۰۱۸ میلادی معادل ۳.۳ میلیارد یورو بوده است.

بر اساس این گزارش، همچنین درآمد عملیاتی رنو در سال ۲۰۱۹ میلادی با یک کاهش ۳۰ درصدی به ۲.۱۱ میلیارد یورو رسیده است.  

از دیگر عواملی که در کاهش میزان سودآوری و درآمدزایی رنو در سال گذشته تاثیرگذار بوده است، می توان به جریمه های این شرکت در رابطه با جوینت ونچرهای چینی، پرداخت سهم نیسان از درآمد رنو و در آخر کاهش تقاضای مشتریان برای خرید خودروهای دیزلی در اروپا اشاره کرد.

میزان فروش گروه صنعتی رنو نیز در سال ۲۰۱۹ میلادی یک کاهش ۳.۳ درصدی تجربه کرده و به ۵۵.۵۳ میلیارد یورو کاهش یافته است.

انتهای پیام


10393315
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر آسیای میانه و روسیه سازمان توسعه تجارت گفت:تجهیزات نیروگاهی و ریلی، قطعات خودرو و ماشین‌آلات بیشترین سهم کالا‌های صنعتی صادراتی ایران به روسیه را تشکیل می‌دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان جنگل‌ها گفت: تاکنون ۷.۶ میلیون هکتار مراتع احیا شده و در قانون برنامه هفتم پیشرفت، ۲۰ میلیون هکتار برای مدیریت، حفاظت و احیا مراتع هدف‌گذاری شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت:ترافیک سنگین در برخی از محور‌های شمالی از جمله محور هراز گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:فردا در نوار شمالی کشور و روز‌های یکشنبه و دوشنبه در شرق کشور، کاهش نسبی دما انتظار می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور امور اقتصاد و دارایی گفت: رسوب بالای کالا‌ها از مهم‌ترین چالش‌های فعالان اقتصادی است که هزینه‌های مضاعفی را بر آن‌ها تحمیل کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: پروژه برق‌رسانی به مجتمع بندری نگین به‌عنوان یکی از مهمترین طرح‌های زیربنایی بندری در جنوب کشور با اعتبار ۱۵ هزار میلیارد ریال و در مدت زمان ۲۴ ماه اجرا خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت:توسعه اقتصاد دریا محور، یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی در دولت چهاردهم خواهد بود که این راهبرد پیگیری خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیراجرایی سندیکای چای گفت: براساس آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون ۹۰ هزار و ۷۲۱ تن برگ سبز چای خریداری شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی در ادامه سیاست‌های ارزی خود برای تسهیل واردات و تأمین نیاز‌های بازرگانان، قصد دارد از روز شنبه ۱۲ مهرماه، میزان تخصیص ارز به‌ویژه برای واردات خرد را افزایش دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: کاهش ۵۰ درصدی سهمیه سوخت بخش کشاورزی مبارزه با قاچاق کالا نیست، بلکه مبارزه با تولید است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است