ورزشی 23:13 - 14 مرداد 1401
سرپرست تیم ملی فوتبال گفت: از دوستانی که باعث تحریک بازیکنان می‌شوند، خواهش می‌کنم با احساس مردم بازی نکنند.

استیلی: تحریک کنندگان ملی پوشان با احساسات مردم بازی نکنند/ مشخص است حواشی از کجا نشأت می گیرد

به گزارش خبرگزاری فارس، حمید استیلی درمورد استوری اخیر برخی بازیکنان تیم ملی و درخواست آنها از دو نماینده مجلس برای دخالت نکردن در امور فوتبال اظهار داشت: این اختلافات، دودستگی و تفرقه خط قرمز ما است و بازیکنان باید بدانند مسئولیت شان خیلی سنگین است و فقط باید درباره بازی کردن‌شان اظهارنظر کنند. در رابطه با انتخاب مربی و رییس فدراسیون اصلا نباید اظهارنظر کرده و وارد حاشیه شوند. منافع ملی خیلی مهم تر از منافع شخصی است.

وی افزود: مردم یک دلخوشی به عنوان فوتبال دارند و اولین بار است این اتفاقات رقم می خورد و بازیکنان درباره مربی و رییس فدراسیون اظهارنظر می‌کنند. بازیکنان فقط باید وظیفه خود را انجام داده و در هیچ عرصه ای ورود نکنند. از دوستانی که به بازیکنان زنگ زده و آنها را تحریک می‌کنند خواهش می‌کنم با احساسات مردم بازی نکنند. اجازه بدهند بازی شان را انجام داده و آنها را وارد عرصه انتخابات نکنند.

مدیر تیم ملی فوتبال کشورمان  درمورد اینکه منظورش از این افراد چه کسانی هستند گفت: هرکسی. طبق صحبتی که من داشتم شماره تلفن افرادی که به بازیکنان زنگ زده و برخی کدها را در می‌آورند. قطعا همه چیز مشخص می‌شود. این اتفاقات و ادبیاتی که در استوری ها هست همه باهوش هستند  و می‌دانند چیست. 

استیلی درباره اینکه آیا از نزدیکان برخی نامزدها با بازیکنان تماس گرفته شده یا بیرون از این مجموعه چنین اتفاقی افتاده است، گفت: ما باید به اصل موضوع توجه کنیم. برای همه روشن است و نباید دیگر اسم بگوییم. وقتی این اتفاق می‌افتد درمورد انتخابات فدراسیون است‌. خواهش می‌کنم بازیکنان فوق العاده تیم ملی وارد این مسائل نشوند و فوتبال شان را بازی کنند. باید به فکر مردم باشند زیرا با این اتفاقات در فوتبال روح مردم جریحه دار می‌شود.

وی عنوان کرد: با بازیکنان صحبت کرده و به آنها گفتم اگر وارد این بازی‌ها شوند شاید پس از یکی دو بار تصمیم قاطع تری بگیریم. 

مدیر تیم ملی در گفت و گو با برنامه شب های فوتبالی درباره اینکه آیا منظورش از تصمیم قاطع تر خط زدن بازیکنان است، توضیح داد: در این مورد باید اسکوچیچ تصمیم بگیرد زیرا در مورد انتخاب یا حذف بازیکن مربی تیم تصمیم می‌گیرد.

انتهای پیام/


11646209
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئال مادرید در شب مصدومیت ادر میلیتائو و اخراج فران گارسیا و آلوارو کارراس، ۲-۰ بازنده بازی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ناپولی در دیدار بزرگ سری آ موفق شد با درخشش راسموس هویلوند یوونتوس را ۲ - ۱ شکست دهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال تنها با ۶ گل به پایان رسید که این آمار ضعیف گلزنی تبعاتی برای تیم ملی خواهد داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس گفت: بازی دربی سرد، کسل کننده و  بی روح بود و فقط تراکتور و سپاهان از این تساوی استفاده کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علی بازگشا درباره مسائل و اتفاقات رخ داده در باشگاه پرسپولیس توضیحاتی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان می‌گوید که تیم ملی در گروهی قرار گرفته که ایده آل برای صعود کردن در جام جهانی هست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فوق‌ستاره ۳۸ ساله آرژانتینی فوتبال دنیا، یک سال فوق‌العاده و پرگل را ثبت کرد و برای جام جهانی ۲۰۲۶ خط و نشان کشید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لاندو نوریس با کسب جایگاه سوم در گرندپری ابوظبی موفق شد قهرمانی این فصل فرمول یک را به خود اختصاص بدهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم لهستانی لخ پوزنان با گلزنی علی قلی زاده از شکست گریخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جالوروسی این فرصت را داشت تا با پیروزی مقابل کالیاری، هم‌امتیاز اینتر صدرنشین شود، اما این اتفاق رخ نداد و تیم گاسپرینی مقابل کالیاری شکست خورد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است