ورزشی 23:13 - 14 مرداد 1401
سرپرست تیم ملی فوتبال گفت: از دوستانی که باعث تحریک بازیکنان می‌شوند، خواهش می‌کنم با احساس مردم بازی نکنند.

استیلی: تحریک کنندگان ملی پوشان با احساسات مردم بازی نکنند/ مشخص است حواشی از کجا نشأت می گیرد

به گزارش خبرگزاری فارس، حمید استیلی درمورد استوری اخیر برخی بازیکنان تیم ملی و درخواست آنها از دو نماینده مجلس برای دخالت نکردن در امور فوتبال اظهار داشت: این اختلافات، دودستگی و تفرقه خط قرمز ما است و بازیکنان باید بدانند مسئولیت شان خیلی سنگین است و فقط باید درباره بازی کردن‌شان اظهارنظر کنند. در رابطه با انتخاب مربی و رییس فدراسیون اصلا نباید اظهارنظر کرده و وارد حاشیه شوند. منافع ملی خیلی مهم تر از منافع شخصی است.

وی افزود: مردم یک دلخوشی به عنوان فوتبال دارند و اولین بار است این اتفاقات رقم می خورد و بازیکنان درباره مربی و رییس فدراسیون اظهارنظر می‌کنند. بازیکنان فقط باید وظیفه خود را انجام داده و در هیچ عرصه ای ورود نکنند. از دوستانی که به بازیکنان زنگ زده و آنها را تحریک می‌کنند خواهش می‌کنم با احساسات مردم بازی نکنند. اجازه بدهند بازی شان را انجام داده و آنها را وارد عرصه انتخابات نکنند.

مدیر تیم ملی فوتبال کشورمان  درمورد اینکه منظورش از این افراد چه کسانی هستند گفت: هرکسی. طبق صحبتی که من داشتم شماره تلفن افرادی که به بازیکنان زنگ زده و برخی کدها را در می‌آورند. قطعا همه چیز مشخص می‌شود. این اتفاقات و ادبیاتی که در استوری ها هست همه باهوش هستند  و می‌دانند چیست. 

استیلی درباره اینکه آیا از نزدیکان برخی نامزدها با بازیکنان تماس گرفته شده یا بیرون از این مجموعه چنین اتفاقی افتاده است، گفت: ما باید به اصل موضوع توجه کنیم. برای همه روشن است و نباید دیگر اسم بگوییم. وقتی این اتفاق می‌افتد درمورد انتخابات فدراسیون است‌. خواهش می‌کنم بازیکنان فوق العاده تیم ملی وارد این مسائل نشوند و فوتبال شان را بازی کنند. باید به فکر مردم باشند زیرا با این اتفاقات در فوتبال روح مردم جریحه دار می‌شود.

وی عنوان کرد: با بازیکنان صحبت کرده و به آنها گفتم اگر وارد این بازی‌ها شوند شاید پس از یکی دو بار تصمیم قاطع تری بگیریم. 

مدیر تیم ملی در گفت و گو با برنامه شب های فوتبالی درباره اینکه آیا منظورش از تصمیم قاطع تر خط زدن بازیکنان است، توضیح داد: در این مورد باید اسکوچیچ تصمیم بگیرد زیرا در مورد انتخاب یا حذف بازیکن مربی تیم تصمیم می‌گیرد.

انتهای پیام/


11646209
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رقابت‌های جام جهانی اسنوکر تیمی در عمان در حال برگزاری است و تیم ایران در مرحله گروهی با شکست برابر حریفان خود از صعود به مرحله بعد بازماند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام داور پیشین فوتبال ایران، تصمیمات تیم داوری در دیدار استقلال - پادیاب درست بوده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهدی طارمی در پایان دیدار تیم‌های ایران و ازبکستان اظهارات جنجالی داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهدی طارمی در پایان دیدار تیم‌های ایران و ازبکستان اظهارات جنجالی داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مقاومت بسیج وزارت ورزش و جوانان به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج، بیانیه‌ای صادر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شورای المپیک آسیا (OCA) به صورت رسمی فدراسیون بین‌المللی پدل و پدل آسیا را به رسمیت شناخت و تأیید کرد این رشته به‌عنوان یکی از رشته‌های رسمی در دوره‌های آینده بازی‌های آسیایی حضور خواهد داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فیفا با انتشار پیامی آغاز مسابقات جام جهانی فوتسال بانوان در انذونزی را تبریک گفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز ملی فوتبال از آماده شدن اسناد مناقصه ساخت ساختمان فدراسیون فوتبال خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی از تشکیل کمیته حقوقی مشترک مجلس و فدراسیون فوتبال برای پیگیری تبعیض آمریکا علیه فوتبال ایران خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تمرین بدنسازی تیم ملی فوتسال زنان ایران پیش از دیدار برابر برزیل در مسابقات جام جهانی فیلیپین برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است