اقتصادی 19:22 - 09 آبان 1403
رئیس سازمان بورس گفت: عرضه خودرو در بورس کالا زمینه ساز ایجاد رقابت می‌شود که در این زمینه با شورای رقابت صحبت خواهیم کرد.

با شورای رقابت برای عرضه خودرو در بورس کالا صحبت می‌کنیم

حجت الله صیدی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: بورس مکانیزم حراج  و مکانیزم مزایده است و  همواره همه کالا ها به این شکل بوده اند.

وی ادامه داد: عرضه کالا در بورس لزوما ممکن است باعث افزایش قیمت و عرضه کالا نشود اما جلوی رانت ها را می گیرد و زمینه ساز  از بین رفتن رانت در  بسیاری از بخش ها می شود.

وی در پاسخ به این سوال که ممکن است شورای رقابت مخالف عرضه خودرو در بورس کالا باشد گفت: با شورای رقابت در این بخش صحبت می کنیم  چراکه بورس به معنای رقابت است و نمی شود که  مخالفت کنند و به احتمال زیاد  موافقت خواهند کرد‌.

 


12110797
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: همزمان با کاهش دمای هوا شاهد افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها از فردا ۱۵ دی ماه خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد و دارایی گفت:اعتبار کالابرگ نیز هم‌اکنون در حساب مردم شارژ شده و از چند روز آینده قابل برداشت خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد و دارایی گفت:اعتبار کالابرگ نیز هم‌اکنون در حساب مردم شارژ شده و از چند روز آینده قابل برداشت خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام رئیس مرکز آمار ایران، مرحله آزمایشی سرشماری ۱۴۰۵ به طور همزمان در سراسر کشور آغاز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: اجرای ماده ۵۰ نقش بسیار موثری در افزایش تخصیص اراضی مسکونی به پروژه‌های حمایتی و کاهش قیمت مسکن دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی لایحه بودجه ۱۴۰۵ گفت:آنچه مستقیماً بازار ارز را تحت تأثیر قرار می‌دهد، عرضه ارز حاصل از صادرات غیرنفتی و بازگشت آن به چرخه اقتصاد است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن کار صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی، گفت: از فردا ۱۵ دی، تمام ارزی را که پیش از این شرکت‌های پتروشیمی در تالار اول عرضه می‌کردند، در تالار دوم عرضه خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: ساعت پروازهای امارات از فرودگاه امام خمینی از ۴:۳۰ صبح به ۹:۳۰ تا ۱۰ ژانویه تغییر کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اعلام کرد: پرواز‌های شرکت هواپیمایی امارات به شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) لغو نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت:واحد کیفی سازی بنزین (CCR) شرکت پالایش نفت تهران و RHU پالایشگاه نفت اصفهان در صورت رفع چالش‌های موجود در سال آینده تکمیل خواهند شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است