اقتصادی 13:50 - 15 مرداد 1403
رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: براساس برآورد‌های صورت گرفته امسال ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن برنج تولید می‌شود و نیازی به واردات نداریم.

نیازی به واردات برنج نداریم

قاسم پیشه ور در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: براساس اعلام وزارت جهاد کشاورزی، امسال ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن برنج در کشور تولید می شود که با احتساب ۱۰۰ میلیون نفر جمعیت کشور و اتباع و سرانه مصرف ۲۷ کیلو، نیازی به واردات نداریم.

به گفته او، امسال شرایط جوی کشور به گونه ای بوده که ضریب تولیدبرنج در استان های شمالی از یک به ۱.۶ و ۱‌.۸ درصد رسیده است.

پیشه ور ادامه داد: دولت با خرید تضمینی برنج از ورود دلالان و بازرگانان به چرخه خرید و مازاد محصول روی دست کشاورزان و ضرر و زیان های احتمالی جلوگیری می کند.

رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: اگر دولت ۵۰ درصد ارز واردات برنج را به زیرساخت های سه استان شمالی تخصیص دهد، علاوه بر تامین ۱۰۰ درصدی نیاز داخل و خودکفایی، ظرف مدت زمان ۵ سال امکان صادرات به بازارهای هدف وجود دارد.

خبرنگار: آزاده محبی


12079992
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: سامانه املاک و اسکان در حال حاضر در مرحله نهایی به سر می‌برد و نیازمند همکاری تمامی دستگاه‌ها برای تکمیل اطلاعات خود است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: جنگ ۱۲ روزه برای ما یک دانشگاه بود و ما در حال پیاده‌سازی یک راهبرد جدید و مدرن در حوزه پدافند غیرعامل هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: فردا پنجشنبه در سواحل دریای خزر، بارش پراکنده، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد: «تنظیم بودجه سال آینده به‌گونه‌ای که فاقد کسری باشد، مستلزم کاهش جدی هزینه‌ها است. در این میان، معیشت مردم به عنوان اولویت مطلق دولت مد نظر قرار دارد.»
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر پذیرش بورس تهران در جمع خبرنگاران در خصوص عرضه‌های اولیه نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: برنامه اصلاح نظام بانکی با افزایش سرمایه بانک ملی و موضوع بانک آینده آغاز شد و برای سایر بانک‌ها نیز در دستور کار قرار دارد؛ بانک‌های ناتراز در اولویت اصلاح هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: برنامه اصلاح نظام بانکی با افزایش سرمایه بانک ملی و موضوع بانک آینده آغاز شد و برای سایر بانک‌ها نیز در دستور کار قرار دارد؛ بانک‌های ناتراز در اولویت اصلاح هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۷ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با مصوبه کمیته هماهنگی نظامی و غیرنظامی(CMC ) سازمان هواپیمایی کشوری، انجام پروازهای ناوبری آموزشی امکان‌پذیر شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت:تا این لحظه هیچ تصمیمی در خصوص افزایش قیمت حامل‌های انرژی گرفته نشده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است