به گزارش ایرنا ' مهران معلم' پنجشنبه در گردهمایی اعضای تحت پوشش اتحادیه صنف نان در محل تالار اجتماعات سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خوزستان اظهار داشت: نزدیک به 15 سال برای جلوگیری از مصرف جوش شیرین در نانوایی ها فعالیت های زیادی انجام گرفت و تقریبا مصرف این ماده خطر ناک به صفر رسید اما مدتی است که دوباره نانوایی ها در اهواز از این ماده در پخت نان استفاده می کنند.
وی گفت: متاسفانه نانوایی ها به دلیل عدم آگاهی از خطرات مصرف جوش شیرین از این ماده در پخت نان استفاده می کنند این در حالی است که بسیاری از مواد غذایی مفید در نان به دلیل استفاده از جوش شیرین از بین می رود.
معلم با اشاره به خطراتی که مصرف جوش شیرین می تواند بر بدن فرد بگذارد افزود: از جمله بیماریهایی که جوش شیرین ایجاد می کند پوسیدگی دندان و سوء هاضمه است که در بلند مدت خود را نشان می دهند.
معلم گفت: طرح پایلوت آموزش بهبود کیفیت نان در منطقه گلستان اهواز آغاز شده است که تا 10 بهمن ماه این آموزش ها ادامه دارد و امیدواریم همه نانوایی ها ی اهواز از اطلاعات این طرح بهره برداری کنند.
7158/551
5731833