به گزارش عصر دوشنبه اداره کل روابط عمومی استانداری اصفهان، 'رسول زرگرپور' در کارگروه استانی طرح ارتقا کیفیت گندم، آرد و نان، با تشکر از صنف نانوایان به عنوان افراد متدین، شریف و پرکار گفت: البته در هر صنفی ممکن است معدود افراد متخلف وجود داشته باشد که بایستی با این تخلفات احتمالی برخورد لازم صورت گیرد.
استاندار اصفهان تصریح کرد: از بین بردن بستر برای وقوع تخلف باید در اولویت کاری قرارگیرد و این اقدام پیش از برخورد با تخلفات اجرایی شود.
مدیر ارشد استان بر تشدید نظارت بر عرضه نان توسط بازرسی اتحادیه نانوایان، اداره تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف وسازمان صنعت، معدن و تجارت در جهت رعایت وزن چانه، جلوگیری از افزایش بی ضابطه قیمت ها و از همه مهمتر بهبود کیفیت نان تاکید کرد.
زرگرپور اظهار کرد: در نقطه مقابل پیشنهاد می شود نانوایانی که ضمن رعایت تمام موارد مصوب از قبیل وزن، قیمت و بهداشت، نسبت به ارتقا کیفیت نان اقدام می کنند با معرفی دستگاههای نظارتی مورد تشویق قرار گیرند.
وی با اشاره به برخی اعتراضات مردم در خصوص اجباری بودن خرید نان با کنجد در بعضی از نانواییها افزود: اولویت با عرضه نان عادی است و عرضه نان کنجدی اجباری نیست و فقط در صورتی که مورد تقاضای مشتریان باشد بلامانع است.
وی تاکید کرد: این موضوع از طریق اتحادیه به نانوایان به صورت دقیق اطلاع رسانی شود.
استاندار اصفهان شرکت غله و کارگروه نظارت را ملزم کرد تا درباره توزیع گندم و آرد به کارخانجات و نانوایی ها و همچنین تعیین مصرف سرانه آرد شهرستانها و استان بررسی لازم را صورت داده و در صورت لزوم بازنگری کنند.
د/ 7131/ 607
5467201