گوناگون 11:08 - 19 بهمن 1394
اسفناج بخار پز تفت داده شده با روغن زیتون هم تاج اسکوپ برنج بکنید.

میگو اسکمپی به سبک فرانسوی درست کنید

امام صادق علیه السلام: با پدرانتان خوشرفتاری کنید تا فرزندانتان با شما خوشرفتاری کنند.

 

به گزارش ، این میگو به میگو اسکمپی معروف است که با پوست پخته و سرو میشود و یکی از سبک های فرانسه میباشد.



مواد اولیه:

 

میگو شش عدد

برگ اسفناج 20 عدد

برنج یک پرس 100 گرمی

فلفل دلمه ای ریز خرد شده یک عدد

پیاز یک عدد

کدو یک عدپ

کره اب شده ده گرم

نمک فلفل زردچوبه دارچین و پودر سیر به مقدار لازم

سس گلوریا دو قاشق غذا خوری

سس گرین ده گرم

سس اویستر صدف ده گرم

کرم خاویار ده گرم

ادویه اسموک ده گرم

سس خردل بیست گرم

روغن زیتون بیست گرم

رزماری ده گرم

فلفل سیاه ده گرم

 

طرز تهیه:



1- میگو هارو از کمر با پوست با چاقوی اره ای برش داده.



2- رگ میگو را خارج کرده و شسته و بگذارید اب میگو خشک شود.



3- حالا در ظرفی که استیل میباشد میگو ها رو با پوست ریخته با روغن زیتون و خردل و فلفل سیاه و رزماری مرینیت کنید و در یخچال بگذارید یک ساعت بماند.



4- برنج دم کشیده را (سرگل برنج) را گرم کنید.



5- در مایتابه ای لیگر سبزیجات ذکر شده را با روغن زیتون تفت دهید به صورت نگینی خرد شوند.



6- حال در فر یا گریل میگو های خود را پخته، با رینگ استیل برنج را اسکوپ کرده و میگو هارو دور تادور بچینید.



7- اسفناج بخار پز تفت داده شده با روغن زیتون هم تاج اسکوپ برنج بکنید و با سس گرین و سس های دیگر که ذکر شد تزیین کنید.

 

برترین ها /2021


7663916
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است