وبگردی 10:22 - 28 آذر 1393
باشگاه خبرنگاران اثرات منفی غذاها را با دارچین از بین ببرید
دارچین منفعتهای زیادی دارد که از آن جمله میتوان به فواید آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی این ادویه اشاره کرد.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، نیک صالحی دارچین علیرغم اینکه به غذا طعم شیرینی نمی دهد اما میتواند با
بو و مزه خاصی که به آن میدهد استفاده از شیرینکنندهها را کاهش دهد.
در ادامه به برخی از منفعتهای شفابخش و معجزهگر این ادویه پرفایده از
میان فواید بسیار آن اشاره میکنیم تا ادلیلی باشد که برای بهبود سلامت بدن
خود آن را به رژیم غذایی روزانهتان بیافزایید:
کمک به حفظ سلامت قلب
مطالعاتی که اخیرا در دانشگاه «پناستیت» انجام شده، نشان میدهد چاشنیهایی مثل دارچین و زردچوبه، تاثیرات منفی غذاهای چرب را از بین میبرند. پس از مصرف غذاهای چرب، سطح چربی خون (تری گلیسیرید) افزایش مییابد که این افزایش چربی خون خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهد. در یک تحقیق انجام شده در این زمینه مشخص شد پس از مصرف دارچین در وعدههای غذایی چرب، سطح چربی خون تا 30 درصد کاهش یافته است.
تنظیم قندخون
در یک تحقیق انجام شده توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده، متخصصان به این نتیجه رسیدند که ادویههایی مثل دارچین که به لحاظ ذخیره آنتی اکسیدانی غنی هستند خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را کاهش میدهند. مصرف دارچین در بین افراد تحت مطالعه در این تحقیق سطح قندخون آنها را به میزان قابل توجهی کاهش داد.
پیشگیری از دیابت
دارچین با روند خالی شدن معده از غذا را کاهش داده و در نتیجه مانع از بالا رفتن سریع قندخون میشود و همچنین تاثیر و حساسیت انسولین را نیز بهبود میبخشد. یک مطالعه انجام شده در دانشگاه جورجیای آمریکا همچنین نشان داد دارچین میتواند از تخریب بافتها و التهابهای بافتی ناشی از افزایش قندخون جلوگیری کند. دارچین در عین حال با پیشگیری از تشکیل ترکیباتی که منجر به سفتی و تصلب شرائین میشوند، خطر حمله قلبی را کاهش میدهد.
بهبود عملکرد مغز
تحقیقات نشان میدهد حتی بو کردن دارچین میتواند فرآیندهای ادراکی را بهبود بخشد و به تقویت عملکرد ذهن کمک کند. متخصصان سازمان تحقیقات کشاورزی آمریکا به این نتیجه رسیدهاند که عصاره دارچین مانع از تورم و التهاب سلولهای مغزی پس از وارد شدن ضربه به مغز یا سکته مغزی میشود.
پیشگیری از پارکینسون
در یک تحقیق انجام شده توسط کارشناسان موسسه ملی بهداشت آمریکا روی حیوانات آزمایشگاهی معلوم شد دارچین در بدن به مادهای به نام «بنزوات سدیم» تبدیل میشود که با ورود به مغز تاثیرات مثبتی همچون حفاظت از نورونها (سلولهای عصبی)، متعادل کردن انتقالدهندههای عصبی در مغز و بهبود فعالیتهای حرکتی را به همراه دارد.
برای بهرهمندی از فواید بیشتر دارچین میتوانید آنها را در موارد زیر استفاده کنید:
1-استفاده از دارچین در قهوه
2- مصرف دارچین به همراه حبوبات
3- مصرف این ادویه همراه با ماست، میوههای تازه، آجیل و دانههای روغنی
کمک به حفظ سلامت قلب
مطالعاتی که اخیرا در دانشگاه «پناستیت» انجام شده، نشان میدهد چاشنیهایی مثل دارچین و زردچوبه، تاثیرات منفی غذاهای چرب را از بین میبرند. پس از مصرف غذاهای چرب، سطح چربی خون (تری گلیسیرید) افزایش مییابد که این افزایش چربی خون خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهد. در یک تحقیق انجام شده در این زمینه مشخص شد پس از مصرف دارچین در وعدههای غذایی چرب، سطح چربی خون تا 30 درصد کاهش یافته است.
تنظیم قندخون
در یک تحقیق انجام شده توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده، متخصصان به این نتیجه رسیدند که ادویههایی مثل دارچین که به لحاظ ذخیره آنتی اکسیدانی غنی هستند خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را کاهش میدهند. مصرف دارچین در بین افراد تحت مطالعه در این تحقیق سطح قندخون آنها را به میزان قابل توجهی کاهش داد.
پیشگیری از دیابت
دارچین با روند خالی شدن معده از غذا را کاهش داده و در نتیجه مانع از بالا رفتن سریع قندخون میشود و همچنین تاثیر و حساسیت انسولین را نیز بهبود میبخشد. یک مطالعه انجام شده در دانشگاه جورجیای آمریکا همچنین نشان داد دارچین میتواند از تخریب بافتها و التهابهای بافتی ناشی از افزایش قندخون جلوگیری کند. دارچین در عین حال با پیشگیری از تشکیل ترکیباتی که منجر به سفتی و تصلب شرائین میشوند، خطر حمله قلبی را کاهش میدهد.
بهبود عملکرد مغز
تحقیقات نشان میدهد حتی بو کردن دارچین میتواند فرآیندهای ادراکی را بهبود بخشد و به تقویت عملکرد ذهن کمک کند. متخصصان سازمان تحقیقات کشاورزی آمریکا به این نتیجه رسیدهاند که عصاره دارچین مانع از تورم و التهاب سلولهای مغزی پس از وارد شدن ضربه به مغز یا سکته مغزی میشود.
پیشگیری از پارکینسون
در یک تحقیق انجام شده توسط کارشناسان موسسه ملی بهداشت آمریکا روی حیوانات آزمایشگاهی معلوم شد دارچین در بدن به مادهای به نام «بنزوات سدیم» تبدیل میشود که با ورود به مغز تاثیرات مثبتی همچون حفاظت از نورونها (سلولهای عصبی)، متعادل کردن انتقالدهندههای عصبی در مغز و بهبود فعالیتهای حرکتی را به همراه دارد.
برای بهرهمندی از فواید بیشتر دارچین میتوانید آنها را در موارد زیر استفاده کنید:
1-استفاده از دارچین در قهوه
2- مصرف دارچین به همراه حبوبات
3- مصرف این ادویه همراه با ماست، میوههای تازه، آجیل و دانههای روغنی
اثرات منفی این نوع غذاها را با دارچین از بین ببرید باشگاه خبرنگاران
5447305
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
مهمترین اخبار وبگردی
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» اگر به معماهای تصویری علاقه دارید مطلب زیر را از دست ندهید.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» اعتماد به نفس وابسته به سن نیست، بلکه به رفتار بستگی دارد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» خاطرات جبهه و جنگ تحمیلی ایران با رژیم بعث عراق تنها به چهار دهه قبل ختم نمی شود و حالا هم نقل این محفل و آن مجلس است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» اولین نمونه بومی سازی شده ۶سیلندر بنزینی خورجینی ۴لیتری که چند روز پیش رونمایی شد، ویژگیهایی دارد که آن را نسبت به نمونههای دیگر منحصربهفرد میکند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» موسیقی متن و تیتراژ سریال تلویزیونی دلیران تنگستان از جمله ملودیهای ماندگار و با کیفیت مربوط به مجموعههای تلویزیونی سیما است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» موضوع خطاهای افراد در مأموریتهای اجرایی مسئلهای اجتناب ناپذیر است و در همه مشاغل و اقدامات اجرایی محتمل است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» نوبت اول کنکور سراسری ۱۴۰۳ در ۵ گروه صبح دیروز آغاز شد و امروز ۷ اردیبهشت به پایان رسید.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در این گزارش به روشهای کاهش دمای تلفن همراه و خطرات استفاده از آن در دماهای بالا پرداخته شده است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» تلاش برای نجات گروگانهای آمریکایی در ۲۴ تا ۲۵ آوریل (۵-۶ اردیبهشت) در قالب عملیات پنجه عقاب، شاید تلخترین لحظه در دوران ریاستجمهوری کارتر بود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» کسی که صدق، امانت و راستی پیشه کند، به یقین مردم به او علاقهمند میشوند و امین مردم خواهد بود.