علمی فناوری 11:26 - 21 تیر 1399
پژوهشگران آمریکایی مطرح کردند
پژوهشگران آمریکایی در پژوهش جدید خود، مطرح کردند که سکته در بیماران مبتلا به کووید- ۱۹، با شدت بیشتری رخ می‌دهد.

سکته در بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ شدیدتر است

به گزارش ایسنا و به نقل از ساینس‌دیلی، پژوهشگران "انجمن قلب آمریکا" (AHA) در بررسی‌های خود دریافتند که "سکته‌ ایسکمیک حاد" (AIS) در بیماران مبتلا به کووید-۱۹، شدیدتر است، پیامدهای منفی بدتری دارد و بیشتر به مرگ و میر منجر می‌شود.

پژوهشگران در این پروژه، داده‌های مربوط به بیمارانی که هم به کووید- ۱۹ و هم به سکته ایسکمیک حاد مبتلا بودند، از ۲۸ مرکز درمانی واقع در ۱۶ کشور جمع‌آوری کردند و سپس به مقایسه آنها با داده‌های مربوط به بیمارانی پرداختند که فقط از سکته ایسکمیک حاد رنج می‌بردند و به کووید- ۱۹ مبتلا نبودند. هدف آنها این بود تا ویژگی‌های بالینی را در بیمارانی که به هر دو مشکل مبتلا هستند، مشخص کنند.

پژوهشگران، بیمارانی را که بین ۲۷ ژانویه تا ۱۹ مه سال جاری در بیمارستان بستری شده و هم به کووید- ۱۹ و هم به سکته ایسکمیک حاد مبتلا بودند، مورد بررسی قرار دادند. آنها این بیماران را از نظر عواملی مانند سن، جنسیت و عوامل دخیل در سکته، با بیمارانی که به این مشکلات مبتلا نبودند، مقایسه کردند.

نتایج این بررسی نشان داد که شدت سکته در بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ بیشتر است. همچنین این بیماران بیشتر در معرض خطر ناتوانی ناشی از سکته قرار دارند. میزان مرگ ناشی از سکته ایسکمیک حاد نیز در این بیماران بیشتر است.

در مقاله این پژوهش آمده است: چندین توضیح برای رابطه میان کووید- ۱۹ و شدت سکته وجود دارد. نتایج مقایسه دو گروه بیمار، پیامدهای بد سکته را در بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ نشان می‌دهد. پیامدهای منفی کووید- ۱۹ از جمله سندرم پریشانی تنفسی، آریتمی قلبی، آسیب حاد قلبی، آمبولی ریه، سندرم ترکیب سیتوکین می‌توانند به مرگ بیمار منجر شوند. ارتباط میان کووید- ۱۹ و سکته، نیاز فوری به پژوهش‌هایی را نشان می‌دهد که با هدف مشخص کردن مکانیسم‌های مربوط انجام می‌شوند.

این پژوهش، در مجله "Stroke" به چاپ رسید.

انتهای پیام


10612602
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در فاصله ۵۰ تا ۶۰ میلیون سال نوری از زمین، انفجار‌های ستارگانی مرموزی در کهکشان NGC ۴۳۸۳ رخ می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موجودات فضایی و جستجو برای حیات فرازمینی منبع دائمی کنجکاوی برای انسان‌ها به طور کلی و دانشمندان به طور خاص بوده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در راستای برگزاری چهار آزمون در کل کشور تنها چهار مورد دستگیری داشتیم که این نشان می‌دهد داوطلبان به سیستم آموزشی ما اعتماد کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در راستای برگزاری چهار آزمون در کل کشور تنها چهار مورد دستگیری داشتیم که این نشان می‌دهد داوطلبان به سیستم آموزشی ما اعتماد کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» هنگامی که سن افزایش می‌یابد، کاهش تدریجی سرعت و چابکی بدن ما غیرعادی نیست. خواه قدم زدن آرام در اطراف محله باشد یا دستیابی به کنترل تلویزیون، حرکات ما با افزایش سن کاهش می‌یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان برای تعیین زمان شکل‌گیری میدان مغناطیسی زمین، سنگ‌های باستانی حاوی آهن را در گرینلند بررسی کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ایلان ماسک در جدیدترین اظهار نظر خود اعلام کرده است که ربات انسان‌نمای اپتیموس شرکت تسلا احتمالا از سال ۲۰۲۵ فروش خود را آغاز می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون سراسری گروه آزمایشی علوم تجربی راس ساعت ۸ صبح شروع شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تنها دو ماموریت رباتیک به عطارد راه پیدا کردند، اما همین ماموریت‌ها نیز برای رد بسیاری از فرضیه‌های نادرست درباره این دنیای داغ بسیار مهم بودند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بایت‌دنس شایعه‌ی فروش تیک‌تاک را تکذیب کرد و گفت برنامه‌ای برای واگذارکردن این شبکه‌ی اجتماعی ندارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است