علمی فناوری 10:51 - 29 فروردین 1400
محققان دریافته‌اند که اوتیسم در دختران نسبت به پسران در منطقه متفاوتی از مغز ایجاد می‌شود و تحقیقات حاکی از آن است که ممکن است یک "ضربه ژنتیکی" بزرگتر به وجود بیاید تا یک دختر اوتیستیک شود.

کشف سرنخ‌هایی درباره دلیل تفاوت اوتیسم در دختران و پسران

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، از زمان کشف اوتیسم برای اولین بار در دهه ۱۹۴۰ میلادی، یک پرسش ذهن محققان این حوزه را مشغول کرده است؛ اینکه چرا این وضعیت در پسران بیشتر از دختران رخ می‌دهد؟

اکنون یک مطالعه جدید با بررسی مغز افراد مبتلا به اوتیسم، آنچه را که در واقع در مغز این افراد رخ می‌دهد، روشن کرده است.

یک مطالعه جدید به رهبری محققان دانشگاه "ییل" نشان داد که اوتیسم ممکن است در مناطق مختلفی از مغز در دختران نسبت به پسران ایجاد شود. این تحقیق همچنین نشان داد که دختران ممکن است جهش ژنتیکی بیشتری نسبت به پسران داشته باشند که ممکن است فاکتورهای کشف نشده‌ای وجود داشته باشد که آنها را در برابر این بیماری محافظت می‌کند.

دکتر "ابها گوپتا" استادیار متخصص اطفال در دانشکده پزشکی دانشگاه "ییل" و نویسنده اصلی این مطالعه گفت: ما در مورد چگونگی به وجود آمدن اوتیسم در مغز اطلاعات کمی داریم. مهم است که بتوانیم در نقاطی که ممکن است اختلال در عملکرد وجود داشته باشد، دقیق شویم، زیرا این امر باعث می‌شود ما بیشتر به مکانی که مسئول این اتفاق در مغز است نگاه کنیم. ما باید در این مورد دقیق باشیم.

محققان در این مطالعه از یک فناوری تصویربرداری از مغز به نام "تصویربرداری رزونانس مغناطیسی عملکردی"(fMRI) برای مطالعه مغز افراد اوتیستیک استفاده کردند. آنها دریافتند که در پسران، منطقه خلفی فوقانی گیجگاهی در مغز آنها به عنوان "امضا یا نشانه عصبی" برای اوتیسم شناخته می‌شود. با این حال آنها دریافتند که در دختران، "جسم مخطط"(منطقه‌ای که شناخت، پاداش و حرکات هماهنگ را تعیین می‌کند) این نقش را بازی می‌کند.

محققان همچنین کشف کردند که دختران مبتلا به اوتیسم تعداد بیشتری جهش ژنتیکی در منطقه "جسم مخطط" دارند که نشان می‌دهد آنها برای ابتلا به اوتیسم به تعداد بیشتری جهش ژنتیکی نیاز دارند. این تفاوت ممکن است همان چیزی باشد که توضیح می‌دهد چرا اوتیسم بیش از دختران بر پسران تأثیر می‌گذارد.

اکنون محققان امیدوارند که درک این تفاوت‌ها منجر به گزینه‌های درمانی جدیدی برای این بیماری شود.

"گوپتا" گفت: امید و چشم انداز این مطالعه این است که به نوعی یتوانیم این اثرات محافظتی را مدیریت کنیم تا بهتر درک کنیم که چه عواملی باعث مقاومت بیشتر در برابر اوتیسم و ایجاد ​​اهرم فشار می‌شود که به نوعی به اهداف بالقوه درمانی تبدیل شوند.

این مطالعه در مجله Brain منتشر شده است.

انتهای پیام


11030007
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تنها دو ماموریت رباتیک به عطارد راه پیدا کردند، اما همین ماموریت‌ها نیز برای رد بسیاری از فرضیه‌های نادرست درباره این دنیای داغ بسیار مهم بودند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بایت‌دنس شایعه‌ی فروش تیک‌تاک را تکذیب کرد و گفت برنامه‌ای برای واگذارکردن این شبکه‌ی اجتماعی ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل پس از واکنش‌های منفی کاربران یوتیوب، طراحی جدید این پلتفرم را از دسترس خارج کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد را افتتاح و از نصب یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های تصویربرداری در این مرکز ابراز خرسندی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری با اشاره به شناسایی افرادی که ابزار ممنوعه به همراه داشتند، از داوطلبان آزمون سراسری برای رعایت دستورالعمل‌ها تشکر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل متا اعلام کرد: که غول فناوری هنوز سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مالاریا جزو مهم‌ترین و جدی‌ترین بیماری‌های عفونی در تمام قاره‌های دنیا است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت تراشه‌ساز «TSMC» تایوان، اعلام کرد که فناوری جدید تولید تراشه این شرکت به نام «A 16» در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ وارد چرخه تولید خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است