علمی فناوری 18:00 - 06 بهمن 1393
در سال 2006 نسل جدید(نسل سوم) دستگاه لاغری لیپوساکشن اولتراسونیک یا همان لیپولیز اولتراسونیک (UAL) به جامعه پزشکی دنیا معرفی گردید

دکتر نیاز محمدزاده هنرور متخصص تغذیه و رژیم درمانی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت:از زمان ابداع اولین روش لاغری موضعی پیکرتراشی و تناسب اندام یعنی جراحی باز در سال 1921 تا کنون دگرگونی ها و پیشرفت های قابل توجهی در زمینه  دستگاه های لاغری و تناسب اندام صورت گرفته است.
 
در سال 1977 لیپوساکشن خشک بدون استفاده از مایع تامیسنت ابداع شد که با توجه مشکلات آن, روش SAL یا ساکش همراه با لیپولیز و مایع تامیسنت در سال 1985 به جامعه زیبایی و پزشکی جهان معرفی گردید. در این روش از حرکات فیزیکی پروب یا میله با استفاده از ضربات دست پزشک برای کندن چربی استفاده می شود و چون میله یا پروب مانند یک چاقوی کند عمل می کند در نتیجه زمان جراحی طولانی بوده و باعث خستگی جراح گردیده و همچنین ضربات دست باعث تحریک و ایجادآمبولی گردیده و باعث افزایش خطر مرگ می گردد.
 

وی افزود: در سال 1992 اولین انرژی برای کمک به لیزر و از بین بردن چربی ها به نام لیپولیز اولتراسونیک نسل اول یا همان UAL نسل اول ابداع گردید. لیپولیز اولتراسونیک نسل اول بسیار پر قدرت در از بین بردن چربی ها عمل می نمود و به دلیل اینکه از امواج عرضی اولتراسونیک استفاده می شد با سوختگی در بافتها همراه بوده است  و به همین دلیل لیپوساکشن اولتراسونیک نسل اول علیرغم توا نمندی به دلیل عوارض کنار گذاشته شد.  
 

هنرور تصریح کرد: در سال 1996 دومین انرژی برای کمک به از بین بردن چربی ها به نام اینفراسونیک Infrasonic یا PAL معرفی می گردد. در این روش هم مثل لییوساکشن سنتی و قدیمی از نیروی فیزیکی استفاده می شد منتهی به جای استفاده از ضربات میله با کمک ضربات دست پزشک از ضربات میله یا ویبریشن با کمک کمپرسور هوا استفاده  می گردید. در این روش هم چون ضربات از نوع فیزیکی است خطر آمبولی و تحریک ترومبوزهای عمقی بالا بود ضمن اینکه مدت زمان جراحی در این روش به مراتب از لیپوساکشن قدیمی طولانی¬تر است. از عوارض و مشکلات سیستم های اینفراسونیک، دردناک بودن اینفراسونیک و درد شدید بیماران، زمان بسیار طولانی و خستگی پزشک و ایجاد ناراحتی شدید در مچ دست و کتف پزشکان، خونریزی شدید بیماران به علت ضربات متعدد در این سیستم و بالا بودن عفونت بعد از جراحی به دلیل طولانی بودن مدت عمل است. روش اینفراسونیک به دلیل مشکلات متعدد فوق الذکر مدت هاست که در جهان مورد استفاده قرار نمی¬گیرد.


وی در خصوص لیزر لیپولیز گفت: در سال 2000 روش لیزرلیپولیز ابداع شد که  در زمان خود روش مناسبی محسوب می شد .ازعوارض لیزر سوختگی و هم چنین ناتوانی لیزر در ازبین بردن چربی ها در حجم های بیشتر از 200 سی سی می باشد. اما درسال 2001 لیپوساکشن به کمک رادیوفرکانسی ابداع شد و از رادیوفرکانسی دوقطبی برای از بین بردن حجمهای کم چربی در بافت های بزرگ مثل شکم و بازو استفاده می گردید. این روش توسط هیچ یک از رفرانس ها و مراجع معتبر مورد تایید قرار نگرفت.  


این متخصص تغذیه تصریح کرد:در سال 2002 روش کندن چربی با آب یا همان WAL ابداع شد که بیشترین کاربرد آن تهیه سلولهای چربی جهت تزریق چربی می باشد و بیشتر در زمینه جوانسازی کاربرد دارد.
 
یکی از دوشرکت معتبر  در جهان که دارای این تکنولوژی انحصاری بودند ,شرکت زرون کره جنوبی بود که با معرفی اولترازد, تحول و انقلابی  گسترده در استفاده از دستگاه های لاغری در دنیا به وجود آورد. دستگاه مدرن و به روز اولترازد بر خلاف لیپولیز اولتراسونیک قدیمی (نسل اول) که از امواج عرضی اولتراسونیک استفاده می¬کردند و باعث سوختگی می شدند , از امواج طولی استفاده می کند و فاقد سوختگی می باشد.
 
 سرعت بالا و حیرت آور اولترازد باعث شده که مدت زمان جراحی تا 25 برابر کاهش یابد که این مورد باعث می شود تا پزشک یا جراح چند جراحی زیبایی, تناسب اندام و پیکرتراشی را در یک روز انجام دهد , ضمن اینکه عوارضی مثل آمبولی, عفونت و خونریزی های شدید روش اینفراسونیک و لیپوساکشن سنتی را کاهش می دهد. از مزایای دیگر اولترازد , ترخیص بیماران بلافاصله بعد از جراحی زیبایی, مدت زمان کم استفاده از گن, جمع شدن بلافاصله پوست  همزمان با جراحی به دلیل استفاده از امواج هایفومی باشد. با این حال لازم بذکر است استفاده از این روش درکنار برنامه های غذایی تنظیم شده و فعالیت فیزیکی اثرات چشمگیری خواهد داشت و باید زیر نظر متخصصین و مراکز درمانی معتبر و داری مجوز و بدنبال ارزیابی های آزمایشگاهی در صورت صلاحدید پزشک معالج انجام شود.
 
انتهای پیام/

5707317
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تنها دو ماموریت رباتیک به عطارد راه پیدا کردند، اما همین ماموریت‌ها نیز برای رد بسیاری از فرضیه‌های نادرست درباره این دنیای داغ بسیار مهم بودند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بایت‌دنس شایعه‌ی فروش تیک‌تاک را تکذیب کرد و گفت برنامه‌ای برای واگذارکردن این شبکه‌ی اجتماعی ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل پس از واکنش‌های منفی کاربران یوتیوب، طراحی جدید این پلتفرم را از دسترس خارج کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد را افتتاح و از نصب یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های تصویربرداری در این مرکز ابراز خرسندی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری با اشاره به شناسایی افرادی که ابزار ممنوعه به همراه داشتند، از داوطلبان آزمون سراسری برای رعایت دستورالعمل‌ها تشکر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل متا اعلام کرد: که غول فناوری هنوز سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مالاریا جزو مهم‌ترین و جدی‌ترین بیماری‌های عفونی در تمام قاره‌های دنیا است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت تراشه‌ساز «TSMC» تایوان، اعلام کرد که فناوری جدید تولید تراشه این شرکت به نام «A 16» در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ وارد چرخه تولید خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است