شاید نخستین راهحلی که به ذهنتان میرسد فریز کردن آنها باشد اما این کار بهترین راهحل نیست. مثلا فرض کنید مقدار زیادی قارچ از آخرین خریدتان باقی مانده. حالا اگر قرار باشد این حجم قارچ را فریز کرد، اولا شاید در فریزر اینقدر فضای خالی نداشته باشید، ثانیا بافت، رنگ و مزه قارچها هم تغییر میکند. درباره قارچها بهترین پیشنهاد، کنسرو کردن آنهاست. در کمتر از نیم ساعت شما میتوانید قارچها را برای 6ماه کنار بگذارید و از آنها برای انواع غذاها استفاده کنید.
کافی است (مطابق تصاویر روبه رو) یک قابلمه را تا نیمه آب بریزید و روی شعله گاز قرار دهید، قارچها را بشویید، بعد آنها را بهصورت ورقه ورقه برش بزنید. آب که جوش آمد به اندازه 4 قاشق غذا خوری آبلیمو و نمک به آن اضافه کنید. قارچهای ورقه شده را داخل آب جوش بریزید و اجازه بدهید بهمدت 20دقیقه در آب بجوشد. بعد از 20دقیقه قارچها را به ظرف در داری که قرار است با آن در یخچال بماند منتقل کنید و مقداری از آب باقی مانده داخل قابلمه را روی قارچها بریزید و اجازه بدهید تا سرد شوند بعد در شیشهها و ظرفها را ببندید. به همین سرعت کنسرو قارچ شما آماده است.
همانطور که در تصویر آخر میبینید قارچها تیره نشدهاند و تقریبا رنگ روشن خودشان را حفظ کردهاند. با این کار به غیر از اینکه از خراب شدن این ماده غذایی جلوگیری میکنید، با آماده بودن قارچ و اینکه لازم نیست هر بار قبل از استفاده آنها را بشویید، خشک کنید و سپس ورقه ورقه و استفاده کنید، سرعتتان را در پخت غذاهای خانگی بالاتر میبرید.
- خواص قارچ
بیشترین ارزش غذایی قارچ در رابطه با مقدار کیفیت پروتئین آن است. قارچها به لحاظ پروتئین در مقایسه با برخی مواد غذایی از قبیل گوشت، ماهی، تخممرغ، پنیر و نان در سطح بسیار پایینتری قرار دارند. بهطور کلی قارچ به لحاظ ارزش غذایی، پروتئینی حد واسط بین پروتئینهای گوشت و سبزیجات دارد. قابلیت هضم پروتئین قارچ عامل مهمی در تنظیم رژیم غذایی برای افرادی که اضافه وزن خطرناک دارند به شمار میرود.
7172429