اقتصادی 04:39 - 01 آبان 1397
/راهکارهای صیانت از کسب‌وکار و تولید داخل/
عضو هیات‌مدیره شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، مهمترین راهکار حمایت از معادن و صنایع معدنی در شرایط فعلی را اتحاد دولت، بخش خصوصی و متخصصان و دانشگاهیان برای جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی به این بخش عنوان کرد.

اتحاد دولت و بخش خصوصی برای جذب سرمایه‌گذاران به بخش معدن

بهروز برنا در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به این‌که در حال حاضر بیش از ۱۰ هزار معدن در کشور وجود دارد که  ۴۰ درصد آن‌ها غیرفعال است، گفت:‌ باید تیمی از هیئت دولت با همکاری بخش خصوصی،‌ سمن‌ها و دانشگاه‌ها، دلایل عدم فعالیت‌ این معادن راکشف کرده و برای جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی اقدام کنند.

وی افزود: این تیم باید در حوزه‌های مختلفی که بخش خصوصی در آن‌ها مشکلاتی دارد، اختیار تام داشته باشد و به عنوان یک ستاد تسهیل‌کننده از سوی خانه‌های صنعت، معدن و تجارت هر استان، به سرمایه‌گذاران معدنی معرفی شود و مشکلات آن‌ها را برطرف کند.

عضو هیات‌مدیره شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران با تاکید بر اینکه گفتاردرمانی راه حل توسعه معادن نیست،‌ ‌اظهار کرد: اکثر معادن و صنایع معدنی در حد ظرفیت‌شان کار نمی‌کنند که تیمی از متخصصان باید دلایل و راهکارهایی برای بهبود عملکرد این بخش ارائه دهند.

وی همچنین کمبود نقدینگی و تهیه تجهیزات وارداتی بعد از اعمال تحریم‌ها را از مشکلات بخش معدن برشمرد و گفت:‌ همه دست‌اندرکاران بخش معدن تمایل به گسترش صنایع معدنی دارند اما عملکرد جزیره‌ای بخش‌های مختلف و عدم اتحاد آن‌ها باعث شده است تلاش‌ها نتیجه بخش نباشد.

او افزود: با توجه به اینکه بخشی از نیازهای بخش صنعت و معدن به تکنولوژی و تجهیزات، از طریق واردات تامین می‌شود و در حال حاضر تحریم‌ها واردات را دچار مشکل کرده است، باید بر ساخت داخل کردن و بومی‌سازی در این بخش تمرکز کنیم.

به گفته برنا در حال حاضر در دنیا هزینه‌ زیادی صرف اکتشافات معدنی می‌شود و با توجه به اینکه ایران یک درصد از خاک‌های دنیا را در اختیار دارد، باید یک درصد هزینه جهانی را در کشور صرف فعالیت‌های اکتشافی بکنیم. بنابراین با توجه به اینکه ایران یک کشور معدنی است،‌ صنایع معدنی می‌تواند یکی از محورهای فنی و اقتصادی کشور باشد. اگر در حلقه اول، یعنی اکتشاف موفق عمل کنیم، به وسیله انرژی ارزانی که در اختیار داریم می‌توانیم صنایع معدنی را گسترش دهیم.

انتهای پیام


9951376
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توانیر گفت: با هدف عبور موفق از اوج بار تابستان امسال، ۲۶ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت ماه وارد مدار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان توسعه تجارت از رایزنی برای تبادلات مالی و بانکی میان ایران و آفریقا خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل بازرسی وزارت جهاد گفت: با توجه به تخصیص ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان و ثابت ماندن ارزش افزوده کالا‌های اساسی، هرگونه افزایش قیمت شکر، حبوبات و دیگر کالا‌ها گرانفروشی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بارفروشان از توزیع روزانه ۳۵۰ تا ۴۰۰ تن پیاز در میدان مرکزی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه مرغداران میهن گفت: بنابر آمار ماهانه ۸۵ هزارتن تخم مرغ در کشور مصرف می شود که تولید داخل بیش از نیاز کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: در حال حاضر شاهد ترافیک سنگین در محور چالوس و تهران - کرج هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت بر افزایش تعداد مراکز تجاری از ۱۰ مرکز به حداقل ۱۵ مرکز و افزایش تعداد رایزنان به ۱۲ رایزن تاکید کرد و از توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا خبر داد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل راه‌وشهرسازی گفت: با راه‌اندازی سامانه خودنویس تمامی حق‌الزحمه‌های نجومی که توسط مشاوران املاک گرفته می‌شد برچیده شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون آبخیزداری سازمان جنگل‌ها گفت: اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوانداری کاهش ۷۰ درصدی خسارت سیل و استحصال آب ۵۰۰ تا هزار مترمکعب در هکتار را به همراه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: استفاده از ظرفیت‌های مردمی و تامین زمین، زمینه ساخت پروژه‌های نهضت ملی مسکن ویلایی را فراهم می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است