علمی فناوری 09:21 - 11 آذر 1394
مرکز تحقیقات طب سنتی و غدد در استان مرکزی راه‌اندازی می‌شود.

راه‌اندازی مرکز تحقیقات طب سنتی و غدد در استان مرکزی

دکتر محمد رفیعی معاون تحقیقات دانشگاه علوم‌ پزشکی اراک در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه مرکزی، با اشاره به اخذ دو مجوز تاسیس مرکز تحقیقاتی در استان مرکزی اظهار کرد: با رایزنی‌ها و تلاش‌های صورت گرفته دو مرکز تحقیقاتی طی سنتی و مکمل و مرکز تحقیقاتی غدد و متابولیسم در استان تاسیس می‌شود.

وی هدف از تاسیس مرکز طب سنتی و مکمل در استان را انجام تحقیقاتی نوین در خصوص اثرات مولکولی گیاهان دارویی و روش‌های طب سنتی به شکل نوین عنوان کرد و افزود: با توجه به رواج غیرمعمول استفاده از گیاهان دارویی و رشد عطاری‌ها، ضرورت وجود چنین مرکزی در استان کاملا محسوس است.

رفیعی در خصوص ایجاد مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم گفت: استان مرکزی دارای یک مرکز تحقیقات تیروئید است، اما به دلیل اینکه صرفا در این حوزه و به صورت تخصصی فعالیت دارد تصمیم بر تبدیل این مرکز به مرکز غدد و متابولیسم گرفته شد.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه اراک شهری صنعتی است و در کنار آن گسترش بروز انواع بیماری‌های مزمن مانند دیابت، زمینه فعالیت مرکز تحقیقات تیروئید تعریف شد تا خدمات بیشتری در این قالب ارائه شود.

رفیعی اعتبار مورد نیاز برای تاسیس و راه‌اندازی این دو مرکز را 20 میلیارد ریال عنوان کرد.

معاون تحقیقات دانشگاه علوم‌ پزشکی اراک با اشاره به اینکه در حال حاضر مرکز تحقیقات پزشکی مولکولی که حتی دانشجویان PHD را نیز پذیرش می‌کند و مرکز تحقیقات بیماری‌های عفونی در استان فعال است که هردو موافقت قطعی را اخذ کرده‌اند.

وی اضافه کرد: دریافت موافقت قطعی یک مرکز تحقیقاتی منوط به کسب امتیازات لازم است به این گونه که در ابتدای امر موافقت اصولی به مدت دو سال به مراکز اعطا می‌شود. در این مدت با انجام پژوهش‌های متفاوت، تالیف مقالات ISI و انجام فعالیت‌های جانبی دیگر امتیاز لازم کسب و موافقت قطعی و در کنار آن امکان پذیرش دانشجو کسب می‌شود و عملا در نهایت عملا زمینه ایجاد یک پژوهشکده مستقل جامع پزشکی ایجاد خواهد شد.

رفیعی تصریح کرد: وجود این مراکز می‌تواند راهگشای دانشجویان و محققین باشد چرا که این مراکز زمینه کار پژوهشی را با سهولت بیشتری فراهم می‌کنند و می‌توانند رشد پژوهشی و بازخورد مناسبی را به همراه داشته باشند.

انتهای پیام


7456818
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در فاصله ۵۰ تا ۶۰ میلیون سال نوری از زمین، انفجار‌های ستارگانی مرموزی در کهکشان NGC ۴۳۸۳ رخ می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موجودات فضایی و جستجو برای حیات فرازمینی منبع دائمی کنجکاوی برای انسان‌ها به طور کلی و دانشمندان به طور خاص بوده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در راستای برگزاری چهار آزمون در کل کشور تنها چهار مورد دستگیری داشتیم که این نشان می‌دهد داوطلبان به سیستم آموزشی ما اعتماد کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در راستای برگزاری چهار آزمون در کل کشور تنها چهار مورد دستگیری داشتیم که این نشان می‌دهد داوطلبان به سیستم آموزشی ما اعتماد کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» هنگامی که سن افزایش می‌یابد، کاهش تدریجی سرعت و چابکی بدن ما غیرعادی نیست. خواه قدم زدن آرام در اطراف محله باشد یا دستیابی به کنترل تلویزیون، حرکات ما با افزایش سن کاهش می‌یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان برای تعیین زمان شکل‌گیری میدان مغناطیسی زمین، سنگ‌های باستانی حاوی آهن را در گرینلند بررسی کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ایلان ماسک در جدیدترین اظهار نظر خود اعلام کرده است که ربات انسان‌نمای اپتیموس شرکت تسلا احتمالا از سال ۲۰۲۵ فروش خود را آغاز می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون سراسری گروه آزمایشی علوم تجربی راس ساعت ۸ صبح شروع شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تنها دو ماموریت رباتیک به عطارد راه پیدا کردند، اما همین ماموریت‌ها نیز برای رد بسیاری از فرضیه‌های نادرست درباره این دنیای داغ بسیار مهم بودند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بایت‌دنس شایعه‌ی فروش تیک‌تاک را تکذیب کرد و گفت برنامه‌ای برای واگذارکردن این شبکه‌ی اجتماعی ندارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است