علمی فناوری 12:59 - 12 تیر 1394
رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه مکانیسم و ساختار فکری مشخصی در حمایت از دانشجو وجود دارد، گفت: هیچ کمکی بدون پذیرفتن مسئولیت حتی به رتبه اول داده نمی‌شود.

رئیس بنیاد ملی نخبگان: دانشجویان باید در قبال هر هزینه یک مسئولیت را بر عهده بگیرند

به گزارش خبرنگار علمی ایسنا، دکتر سورنا ستاری در گردهمایی دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، با اشاره به اینکه ما قول چراغ جادو نیستیم که بدون کمک شما بتوانیم بهبودی در وضعیت صورت دهیم، گفت: دانشگاه‌ها باید در قبال فارغ‌التحصیلان مسئولیت داشته باشند و دانشجویان باید در قبال هر خدماتی که در اختیار آنها قرار می‌گیرد، مسئولیتی را بر عهده بگیرند و کمک‌هزینه‌های تحصیلی یا سایر خدمات بنیاد ملی نخبگان نیز در برابر مسئولیت‌های دانشجویان است.

وی با بیان اینکه انتخاب دانشجویان و معرفی آنها به بنیاد ملی نخبگان برعهده دانشگاه و وزارتخانه‌های علوم و بهداشت است، گفت: ما در بنیاد ملی نخبگان از نزدیک با دانشجویان در ارتباط نیستیم؛ اما دانشگاه‌ها و وزارتخانه‌ها توانایی‌های دانشجو را می‌شناسند و آنها را به بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌کنند. قبلا اعضای بنیاد توسط این سازمان انتخاب می‌شد؛ این در حالی است که ما به اندازه دانشگاه‌ها با دانشجویان ارتباط و آشنایی نداشتیم و این انتخاب از اول مهر ماه سال پیش به دانشگاه‌ها سپرده شد.

ستاری با اشاره به اینکه مکانیسم و ساختار فکری مشخصی در حمایت از دانشجو وجود دارد، گفت: هیچ کمکی بدون مسئولیت حتی به رتبه اول داده نمی‌شود. زیرا دانشجویان باید در قبال هر هزینه یک مسئولیت را بر عهده بگیرند.

وی با اشاره به تشکیل شرکتهای دانش‌بنیان گفت: بنیاد ملی نخبگان به غیر از امور مالی تحصیلات دانشجویان، در سایر بخش‌ها و در ارتباط با خدمات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز باید دانشجویان را در حوزه‌های کارآفرینی و تشکیل شرکتهای دانش‌بنیان حمایت کند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه نیروی تحصیلکرده زیر 30 سال پایه همه برنامه‌های کشور است، گفت: جوان‌ها جسارت و ریسک‌پذیری بیشتری دارند؛ در همین راستا با همکاری وزارت بهداشت، برنامه خاصی را برای استادان سلامت تدوین می‌کنیم که بر اساس آن در سال حدود 20 تا 30 دانشمند در حوزه پزشکی تحویل جامعه دهیم، همچنین برای 150 استاد جوان برتر کشور که زیر 40 سال هستند و کسانی که مقالات با ضریب تاثیر (IF) بالای 30 دارند و کسانی که در 50 مجله دنیا مقاله دارند، برنامه‌های حمایتی داریم.

وی با بیان این که این نفرات اول کنکور و المپیادها فقط سال اول مورد حمایت بنیاد ملی نخبگان قرار می‌گیرند، گفت: از سال دوم این افراد باید وارد رقابت شوند و خدمات در محیط رقابتی و با اخذ مسئولیت خواهد بود، به طوری که این افراد باید خودشان را در دانشگاه ثابت کنند؛ این طرح در مورد استادان سلامت هم اجرا می‌شود.

ستاری در پایان به تسهیلات سربازی دانشجویان استعداد درخشان اشاره کرد و گفت: تسهیلات سربازی را از طریق خط ارتباطی با دانشگاه‌ها و وزارتخانه و با توجه به رتبه‌های کسب شده در کشور اعطا می‌کنیم و بنیاد ملی نخبگان از طریق سامانه «ثریا» بعنوان بانک اطلاعاتی جامع از نخبگان و استعدادهای برتر که در آن مشخصات کلی نخبگان و برآوردی از تعداد و توانایی آنها ثبت می‌شود، در جریان روند فعالیتهای آن‌ها قرار می‌گیرد.

انتهای پیام


6685145
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تنها دو ماموریت رباتیک به عطارد راه پیدا کردند، اما همین ماموریت‌ها نیز برای رد بسیاری از فرضیه‌های نادرست درباره این دنیای داغ بسیار مهم بودند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بایت‌دنس شایعه‌ی فروش تیک‌تاک را تکذیب کرد و گفت برنامه‌ای برای واگذارکردن این شبکه‌ی اجتماعی ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل پس از واکنش‌های منفی کاربران یوتیوب، طراحی جدید این پلتفرم را از دسترس خارج کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد را افتتاح و از نصب یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های تصویربرداری در این مرکز ابراز خرسندی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری با اشاره به شناسایی افرادی که ابزار ممنوعه به همراه داشتند، از داوطلبان آزمون سراسری برای رعایت دستورالعمل‌ها تشکر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل متا اعلام کرد: که غول فناوری هنوز سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مالاریا جزو مهم‌ترین و جدی‌ترین بیماری‌های عفونی در تمام قاره‌های دنیا است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت تراشه‌ساز «TSMC» تایوان، اعلام کرد که فناوری جدید تولید تراشه این شرکت به نام «A 16» در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ وارد چرخه تولید خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است