اقتصادی 11:44 - 03 خرداد 1397
تعداد زیادی از باتری‌های لیتیوم یونی موجود در وسائل الکترونیکی در مراکز جمع‌آوری و بازیافت زباله دچار حریق، انفجاز و آتش سوزی می‌شوند.

باتری‌ها را به سطل زباله نیندازید؛ آتش می سوزانند!

به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت دیجیتال ترندز، شاید تاکنون خبرهای بسیاری مبنی بر انفجار و آتش سوزی وسائل الکترونیکی بخاطر وجود باتری‌های لیتیوم یونی را در فضای مجازی شنیده باشید اما حالا USA Today در جدیدترین گزارش خود اعلام کرده است که در بسیاری از مراکز جمع‌آوری و  بازیافت زباله آتش سوزی‌های بزرگی رخ می‌دهد که همگی به خاطر وجود باتری‌های لیتیوم یونی در وسائل الکترونیکی همچون لپ‌تاپ، گوشی هوشمند و تبلت است.

متخصصان در ادامه این گزارش به شهروندان هشدار داده‌اند که در صورت عدم نیاز به وسائل شارژی، به هیچ عنوان دستگاه‌های الکترونیکی حاوی باتری خود را درون سطل‌های زباله یا بازیافت نیندازند چراکه این باتری‌ها در مجاورت با سایر مواد ترشح شده از زباله‌ها، گرمای هوا و یا برخورد ناگهانی با سایر اجسام دچار حریق و انفجار می‌شوند و ممکن است جان و مال بسیاری از افراد بخصوص کارگران شهرداری و افرادی که در مراکز بازیافت و جمع آوری زباله و پسماندهای شهری فعالیت می‌کنند، به مخاطره بیاندازد.

آنها به شهروندان توصیه کردند که در صورت عدم نیاز به دستگاه‌های الکترونیکی، آن‌ها را به فروش برسانند و یا این کار را به شرکت‌های مخصوص بازیافت باتری و یا تولیدکنندگانی همچون اپل بسپارند.

اپل چندماه پیش اعلام کرد که تمامی کاربران گوشی‌های آیفون قادر خواهند بود با مراجعه به نمایندگی‌های مجاز و موردنظر این شرکت، در قبال تحویل گوشی قدیمی خود، پول دریافت کنند.

این کار در صورتی که توسط تمامی تولیدکنندگان وسائل الکترونیکی همچون لپ‌تاپ و گوشی هوشمند انجام شود، می‌تواند تا حد بسیار زیادی از آتش‌سوزی و انفجار باتری‌های لیتیوم یونی در مراکز جمع آوری زباله و پسماندهای شهری جلوگیری بعمل بیاورد.

طبق آمارهای ذکر شده در این گزارش، بالغ بر ۶۵ درصد از موارد حریق و آتش سوزی در ایالت کالیفرنیای ایالات متحده آمریکا مربوط به باتری‌های لیتیوم یونی موجود در زباله‌ها بوده است.

انتهای پیام


9789133
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر آمار‌های اعلامی سالانه ۲۰ درصد خروج ارز مربوط به واردات کالا‌های اساسی است که با ایجاد زیرساخت‌های لازم کشت قراردادی و خودکفایی محصولات اساسی، میزان واردات کاهش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور گفت: صدور پروانه های ساختمانی در متوسط مدت زمان ۶ماه صادر می شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای تامین کنندگان دام از توزیع روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ گفت: ضعف در عرضه و پخش مویرگی منجر به فروش قارچ بالاتر از کیلویی ۱۰۰ هزارتومان در برخی مغازه‌ها شده که این امر کاملا گرانفروشی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی گندم کاران گفت: با توجه به شرایط مساعد بارش و پیش بینی ۱۲ میلیون تن خرید تضمینی گندم انتظار می رود که هرچه سریع تر جایزه تحویل اعلام شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد گفت: ایران در راستای دستیابی به حفاظت، احیا و توسعه پایدار سرزمین، اقدامات بنیادین مختلفی در زمینه مدیریت پایدار مراتع، حفظ و صیانت از جنگل‌ها و به طور ویژه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را در دستور کار خود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: انسداد محور‌های شریانی و غیر شریانی بر اثر سیل در شهر‌های جنوبی کشور به ۱۰ محور رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی از صدور نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به شتاب‌گیری روند جمع‌آوری گاز‌های همراه و مشعل در سال ۱۴۰۳، گفت: تا پایان امسال مشعل‌های گازی واحد‌های پتروشیمی جمع‌آوری می‌شوند
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: بیست و یکمین حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران، قرار است هفته آینده یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه برگزار شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است