علمی فناوری 07:04 - 11 مرداد 1394
دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا در لس‌آنجلس با استفاده از شکلی غیرتهاجمی از تحریک نخاع، موجب شدند پنج مرد مبتلا به معلولیت حرکتی، توانایی حرکت‌دادن پاهایشان را به صورت اختیاری بدست آورند و حرکات قدم‌مانند انجام دهند.

بازیابی حرکت ارادی معلولان با تحریک غیرتهاجمی نخاع

به گزارش سرویس علمی ایسنا، درمان جدید بر اساس تحقیقات پیشین انجام شد که در آن‌ها از تحریک الکتریکی برای تولید حرکات اختیاری در افراد معلول استفاده می‌شد.

این تحقیقات شامل کاشتن یک آرایه‌ الکترود بر روی نخاع از طریق عمل جراحی بود اما در مطالعه جدید، دانشمندان بدون انجام عمل جراحی تهاجمی این کار را انجام دادند.

درمان جدید از تکنیکی موسوم به تحریک الکتریکی عصب transcutaneous استفاده می‌کند که شامل قراردادن الکترودها بر روی پوست بخش پایینی پشت فرد است. پاهای سوژه‌های حاضر در این تحقیق هنگام دریافت تحریک الکتریکی توسط بندهایی پشتیبانی می‌شدند که از سقف آویزان بودند.

در ابتدا، پاهای این افراد به طور غیرارادی حرکت می‌کردند اما آن‌ها به زودی توانستند به طور ارادی پاهایشان را در طول تحریک الکتریکی حرکت دهند.

در تلاش برای ارتقای بیشتر حرکت ارادی، محققان در طول چهار هفته پایانی این مطالعه 18 هفته‌ای، به افراد معلول دارویی موسوم به buspirone دادند.

این درمان در هر بار 45 دقیقه طول می‌کشید و در طول مطالعه، هفته‌ای یک بار انجام می‌شد.

در پایان این تحقیق و پس از دریافت داروی buspirone، تمامی اشخاص معلول توانستند پاهایشان را بدون دریافت هیچ تحریک الکتریکی حرکت دهند. این حرکات از لحاظ کیفی به اندازه حرکات در زمان دریافت تحریک الکتریکی همسان بود.

به نظر می‌رسد بین مغز و نخاع حتی در افراد معلول ارتباط وجود دارد که در این اشخاص چنین ارتباطی منفعل شده‌ است؛ با این حال، سیگنال‌های الکتریکی تولیدشده در عضلات پاهای مردان در طول این تحریک نشان داد این موضوع می‌تواند برعکس شود.

دانشمندان امیدوارند تحریک غیرتهاجمی را بر روی افراد دارای معلولیت جزئی نیز آزمایش کنند. آن‌ها اعلام کرده‌اند در حالی که نتایج بدست‌آمده بسیار امیدوارکننده بوده، هر دو شکل‌های تهاجمی و غیرتهاجمی تحریک الکتریکی باید پیشرفت داده شوند.

این تحقیق توسط محققان دانشگاه کالیفرنیا در لس‌آنجلس، دانشگاه سان‌فرانسیسکو و موسسه Pavlov در روسیه انجام شد.

جزئیات این دستاورد علمی در مجله Neurotrauma ارائه شده است.

انتهای پیام


6843423
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در فاصله ۵۰ تا ۶۰ میلیون سال نوری از زمین، انفجار‌های ستارگانی مرموزی در کهکشان NGC ۴۳۸۳ رخ می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موجودات فضایی و جستجو برای حیات فرازمینی منبع دائمی کنجکاوی برای انسان‌ها به طور کلی و دانشمندان به طور خاص بوده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در راستای برگزاری چهار آزمون در کل کشور تنها چهار مورد دستگیری داشتیم که این نشان می‌دهد داوطلبان به سیستم آموزشی ما اعتماد کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در راستای برگزاری چهار آزمون در کل کشور تنها چهار مورد دستگیری داشتیم که این نشان می‌دهد داوطلبان به سیستم آموزشی ما اعتماد کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» هنگامی که سن افزایش می‌یابد، کاهش تدریجی سرعت و چابکی بدن ما غیرعادی نیست. خواه قدم زدن آرام در اطراف محله باشد یا دستیابی به کنترل تلویزیون، حرکات ما با افزایش سن کاهش می‌یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان برای تعیین زمان شکل‌گیری میدان مغناطیسی زمین، سنگ‌های باستانی حاوی آهن را در گرینلند بررسی کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ایلان ماسک در جدیدترین اظهار نظر خود اعلام کرده است که ربات انسان‌نمای اپتیموس شرکت تسلا احتمالا از سال ۲۰۲۵ فروش خود را آغاز می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون سراسری گروه آزمایشی علوم تجربی راس ساعت ۸ صبح شروع شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تنها دو ماموریت رباتیک به عطارد راه پیدا کردند، اما همین ماموریت‌ها نیز برای رد بسیاری از فرضیه‌های نادرست درباره این دنیای داغ بسیار مهم بودند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بایت‌دنس شایعه‌ی فروش تیک‌تاک را تکذیب کرد و گفت برنامه‌ای برای واگذارکردن این شبکه‌ی اجتماعی ندارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است