به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، اهمیت روز افزون تامین آب شیرین و محدودیت منابع آن در کشور، چالش های زیست محیطی پیش رو در خصوص تامین آب شیرین از آب های شور و لب شور دریا در نواحی دریایی خلیج فارس و دریای عمان و دریای خزر و اثرات ناشناخته محیط زیستی این فرایندها ( شیرین کردن آب های شور دریا ) بر اکوسیستم های دریایی کشور برخی از اهداف معاونت محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست برای چاپ کتاب اثرات محیط زیستی تاسیسات آب شیرین کن بر اکوسیستم های دریایی است.
نبود اطلاعات و دانش کافی در این زمینه، همچنین درخواست های فراوان برای صدور مجوز احداث تاسیسات آب شیرین کن در مناطق ساحلی جنوب و شمال کشور بدون در نظرگرفتن مسایل زیست محیطی آنها در آینده، از دیگر اهداف معاونت دریایی سازمان حفاظت محیط زیست برای چاپ این کتاب است.
این کتاب در خصوص فرایندهای مختلف مورد استفاده در منطقه خلیج فارس و کشورهای حاشیه آن و دیگر نقاط دنیا و تاثیرات محیط زیستی این فرایندها بر اکوسیستم های دریایی و بهترین راه های انتخاب این تاسیسات و پایش آنها تالیف و چاپ شده و در اختیار نهادهای دولتی و غیردولتی مسوول و بهره برداران از دریا و سایر علاقه مندان قرار می گیرد.
کتاب اثرات محیط زیستی تاسیسات آب شیرین کن بر اکوسیستم های دریایی توسط غلامعباس رضایی، فرزاد زندی و رضا گلشنی از کارشناسان دفتر بررسی آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست و نیما پورنگ از کارشناسان موسسه تحقیقات شیلات تالیف شده است.
علمی ( 1 ) **9014**1599
5015370