باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد فراهانی - فرانسیسکو برانکا، مدیر بخش تغذیه و ایمنی غذا در سازمان جهانی بهداشت گفت که فناوری دیجیتال به ما در فرآیند جمعآوری دادههای با کیفیت و خوب در زمان واقعی کمک میکند و بنابراین میتوان از آن برای مثال در تشخیص اشکال مختلف سوءتغذیه استفاده کرد و این قابلیت، ما را از وضعیت بهتر آگاه میکند و بهترین واکنش را به آن ارائه میدهد.
برانکا اضافه کرد: تکنولوژی دیجیتال اطلاعات و توصیههایی را در مورد مصرف مواد غذایی سالم و مکان یافتن آنها در اختیار ما قرار میدهد. متاسفانه، همه بازارها به سمت رسانههای دیجیتال از جمله رسانههای اجتماعی میروند. اکثر این بازارها دارای محصولات غذایی پرکالری هستند که برای سلامتی مفید نیستند و برای کودکان و نوجوانان در نظر گرفته شدهاند.
برانکا تاکید کرد که این موارد مربوط به سایتهای شبکههای اجتماعی نیاز به مقررات قانونی برای بازاریابی دیجیتالی این محصولات دارد.
از سوی دیگر، برانکا توضیح داد: فناوری دیجیتال مزایای زیادی دارد که نمیتوان آنها را مورد مناقشه قرار داد. علاوه بر دیجیتالی کردن دادهها، راههایی نیز برای دسترسی به غذاهایی که در حال انقضاء هستند و شناسایی آنها برای تنظیم مصرف آنها وجود دارد؛ بنابراین از هدر رفتن مواد غذایی جلوگیری میشود.
منبع: Youm7
12123407