بین‌الملل 22:46 - 31 تیر 1400

آلمان خواستار تمدید توافقنامه نگهداری از پناهجویان با ترکیه است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان در نشست مطبوعاتی تابستانه خود با خبرنگاران در برلین، درباره روابط با ترکیه گفت: برای داشتن روابط خوب با ترکیه تلاش می‌کنم. مرکل همچنین تأکید کرد که به همین دلیل از تمدید توافقنامه مهاجرتی و اتحادیه گمرکی میان ترکیه و اتحادیه اروپا حمایت می‌کند.

بر اساس این گزارش، صدراعظم آلمان با اشاره به اینکه اتحادیه اروپا در آخرین نشست سران خود متعهد به پرداخت ۳ میلیارد یورو به ترکیه شده است، افزود: با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه نیز درباره این موارد رایزنی کرده‌ام.

صدراعظم آلمان تصریح کرد: ترکیه به ویژه از آوارگان سوری به خوبی مراقبت می‌کند. در آنجا (ترکیه) اقدامات بسیار خوبی در حال انجام است. ما هم به ترکیه، البته در مقیاس کوچک، کمک کردیم. من خواستار توسعه این توافقنامه هستم.

آنگلا مرکل در بخش دیگری از سخنان خود به روابط میان ترکیه و یونان نیز اشاره کرد و گفت: مذاکرات مقدماتی میان ترکیه و یونان آغاز شده است. نخست وزیر یونان و رئیس جمهور ترکیه با یکدیگر دیدار کردند. همیشه سعی کرده‌ایم راههای ارتباطی را باز نگهداریم و در روابط ترکیه و یونان نیز قدم‌های کوچکی برداشته شده است.

وی همچنین با استقبال از توافق میان آمریکا و آلمان درباره خط لوله «نورد استریم ۲» گفت که همچنان درباره برخی مسائل مربوط به این خط لوله، میان برلین و واشنگتن اختلاف نظر وجود دارد.


11157933
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به‌رغم ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر توقف پرواز‌های ترکیش ایرلاینز به ایران، مدیر روابط عمومی این شرکت این شایعات را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌های فاش شده از دفتر دادستان کل لیبی نشان می‌دهد که دو جاسوس فرانسوی با استفاده از پوشش خبرنگار عملیات ترور فرزند معمر قذافی را هدایت کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی نخست وزیر پاکستان افغانستان را به رعایت نکردن تعهدات خود ذیل توافق دوحه متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آژانس اتمی از رصد فعالیت‌های منظم در سایت‌های هسته‌ای و بمباران‌شده ایران خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان از دیدار با معاون رئیس جمهور آمریکا خبر داد و نسبت به پیشرفت در مذاکرات هسته‌ای تهران-واشنگتن ابراز امیدواری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت کشور عراق با صدور بیانیه‌ای رسمی، شایعات مربوط به درگیری مرزی با کویت را به شدت تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه ایتالیا با اشاره به شرایط امنیتی ناپایدار، از شهروندان خود خواست که ایران را ترک کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی افزایش احتمال درگیری نظامی میان آمریکا و ایران، کشور‌های امارات و عربستان تولید نفت خود را افزایش داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه مصر در گفت‌و‌گو با فرستاده ویژه آمریکا در خاورمیانه، ضمن حمایت از روند مذاکرات هسته‌ای در ژنو، نسبت به تشدید تنش‌ها در منطقه هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید هنوز درباره ایران تصمیمی نگرفته و از رویکرد تهران راضی نیست، اما مذاکرات ادامه خواهد داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است